m4rcin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> powiedzcie mi, czy da rade wziąć 6-letniego syna
> z sobą na sektor B, czy dla niego też będzie
> potrzebny bilet?
Z biletem nie wiem, ale pytałem o dzieci czy potrzebne jest to zdjęcie biometryczne i powiedzieli, ze do 7 roku życia NIE jest potrzebne.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ja mam takie pytanie wcześniej nie dałem rady zakupić biletu ponieważ miałem prace a nie mieszkam w Krakowie tylko w Nowym Sączu i czy wie może ktoś coś z oficjalnych informacji czy jutro 25.09.2010r. będą dostępne bilety jeżeli tak to na jakie sektory. I czy kasa biletowa jest otwarta w tych samych godzinach co punkt z robieniem zdjecia jeżeli tak to jakie to są godziny. Z góry dziękuje i Pozdrawiam
Ma ktoś jakieś info do której tam dziś będą sprzedawać bilety?
Chyba do ostatniego biletu. E,F,G,H wyprzedane, na A było jakieś 30 miejsc, na B trochę było, bo było przejęzyczenie, na D chyba już nie ma, przez przejęzyczenie. Dane sprzed godziny.
do poki biletow starczy :)
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ma ktoś jakieś info do której tam dziś będą
> sprzedawać bilety?
dla Ciebie byłoby pewnie najlepiej, żeby sprzedaż skończyła się jak najwcześniej :D
ale prawdopodobnie potrwa do ostatniego kibica, bądź biletu.
a co wydarzy się jako pierwsze? któż to wie.
No kumpli już odwołałem wstępnie, ale jedna osoba jedzie właśnie ze stolicy i chce zdążyć kupić bilet, więc jakby ktoś miał jakieś dojścia i mógł informować czy sprzedają dalej i co i jak wygląda to byłbym wdzięczny :)
Dokładnie. Niech ktoś gdy skończą sprzedawać da info czy zostało coś na jutro.
Panowie powoli pula biletów się wyczerpuje, ale mam pytanie co z tymi wejściówkami na sektor "I" tam gdzie ma być rozłozona scena pod występ Maleńczuka???
Ma ktoś jakieś info z klubu. Pasowałoby poinformowac ludzi jutro rano czy są jeszcze wejściówki czy nie.
To wazne żeby ludzi nie zniechęcać jesli są jeszcze jakies mozliwości biletowe lub żeby ktos nie jechał na darmo jesli biletów już nie ma
No właśnie, jak technicznie jest możliwość wpuszczania kibiców na sektor I to powinni sprzedawać tam bilety. Myślę, że poza meczem otwarcia i derbami, dopóki nasi kopacze będą grać tak jak grają to nie ma szans na komplet publiczności.
ludzi masa pod wszystkimi punktami i od Kałuzy i od Kraszewskiego.
Jak mówił Tabisz jak wszystko sprzedadzą, to może zaczna sprzedawac bilety na I.
BIlety sprzedaja cały czas. Pisze to o godz.21:10.
Zupełnie nie rozumiem , dlaczego ludzie lubia stac w kolejkach i wszystko na ostatnia chwile zostawiają.
Powiedzcie mi czy do konkretnego biletu jest w jakiś sposób przypisany jego nabywca?
Czy jeśli strzelę sobie jutro zdjęcie i odkupię od kogoś bilet to bezproblemowo wejdę na stadion?
Im bliżej meczu tym trudniejsze pytania :)
raczej nie, zdjecie i bilet to jedno.Musiałbys to zrobic w Punkcie Obsługi Kibica.
Tzn jezeli sprzedawca potwierdzi ze zgadza sie żebys wszedł na jego miejsce.
Szczęśliwym zrzadzeniem losu są bilety na B5. Jutro, jak dziś nie sprzedadza wszystkiego, bedzie nie wiecej jak kilka setek biletów. B5 i I wokół sceny. Na A i E pojedyncze sztuki w pierwszych rzędach. Jutro kto pierwszy, ten lepszy.
Od której jutro otwierają kasy bo dopiero teraz z Chorzowa wróciłem ... i dowiedziałem się , że biletów brak po drodze ale teraz czytam że coś jednak zostało...
Bilety jeszcze są. Jutro od 8 otwierają kasy wiec kto pierwszy ten wchodzi na mecz :)
A dziś już nie sprzedają???
Tego to nie wiem. Pytanie było od której jutro ;)
No to jutro o 8 tam będę ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)