A co z moim pytaniem ?Będą podawać dokładną liczbę ludzi na stadionie tak jak w Kielcach?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
kilen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> koriksc Napisał(a):
>
> >krolmrowek Napisał(a):
> >-------------------------------------------------
> ------
> >> Ludzie, którzy być może z
> >> ciekawości przyjdą na Cracovie pierwszy raz
> >> odejdą od kas wkur**** i szybko nie wrócą.
> >
> >Niech spie...ajá..
>
> głupio gadasz koriksc. strasznie glupio
Tak takie mam zdanie !
Punkty sprzedazy otwarte sá od pon-sb,od rana do wieczora,czegusz by jeszcze chcieli.
> szybko nie wrócą.
to nich nie wracajá,ja dziekuje za [b]takich[/b] kibicow.
Po drugie tak,Cracovia to elita !!!
potter Napisał(a):
> A co z moim pytaniem ?Będą podawać dokładną
> liczbę ludzi na stadionie tak jak w Kielcach?
Chyba brak wystarczającej kumatości na forum :) A serio to jak liczba widzów nie bedzie wyświetlana na telebimach to po co całe te megasystemy... no musi to być.
W innych europejskich ligach podają liczbę widzów z dokładnością co do jednej sztuki....
jak sytuacja z sektorem C, F i H? Cza ma ktoś aktulane info? Proszę też, napiszcie jaki numer ma sektor B w miejscu graniczącym z A/vipami (jak najbliżej środka boiska) Dzięki za odpowiedź,
QRWA MAĆ !!!!
Dzisiaj znowu coś nawaliło nie można było zrobić zdjęć,ludzie chodzą wkurzeni jedni idą do domu - mam nadzieję że jaszcze wrócą - drudzy stoją i nie mają się kogo spytać TE BARANY W KASACH NIC NIE WIEDZĄ - NIKT NIC NIE WIE !!!!!
Pozdrowienia dla Pana z Kańczugi !!!!!!!!
byłem o 16 wszystko chulało
A jak to ma być z kibicami gości? Chwalimy się, że sektor dla gości to aż 7% stadionu, przy wymaganych 5% czyli ponad 1000 miejsc. Załóżmy, że gramy mecz z Lechem i do Krakowa postanawia przyjechać 1000 kibiców Kolejorza (nie jest to takie nieprawdopodobne biorąc pod uwage ile czasem ich kibiców jeździ za klubem). Czy przed wejściem na stadion każdy z nich musi wyrobić kartę kibica ze zdjęciem biometrycznym? Jeśli tak to im wspólczuje, bo potrwa to wieki. Jeśli nie to też bez sensu, bo załóżmy, że na nasz stadion zostają wpuszczeni na mecz derbowy sąsiedzi z GTSu, którzy zaczynają rozrube. Wtedy żaden kibic Cracovi nie może ruszyć palcem, bo zostanie rozpoznany przez system i na pewno ukarany, natomiast czyniący rozrubę prawdopodobnie zostaja bezkarni (a jeśli ktoś odpowie, że zostaną rozpoznani bo jest przecież monitoring, to po cholere ten cały system biometryczny za miliony?)...
A po co kibicom innych drużyn karta kibica Cracovii? Zdjęcie każdego, kto kupił bilet, biometryczne czy nie, organizator meczu ma obowiązek przechowywać przez 2 lata.
Przy okazji zapytam, czy wiesz, jak działają te systemy, że piszesz takie pierdoły, że w razie rozróby kibice przyjezdnych będą bezkarni. Wierz mi, że spora część z tych 200 kamer na naszym stadionie jest wycelowana w sektor gości. I nie tylko kamer.
byłem o 16 wszystko chulało
A ja koło 14.00 i stałem około 45 min i DUPA !!
Przynajmniej ja kupiłem (moja karta cudem się znalazła) ale moi kumple już nie.
rmszar Napisał(a):
> A po co kibicom innych drużyn karta kibica
> Cracovii? Zdjęcie każdego, kto kupił bilet,
> biometryczne czy nie, organizator meczu ma
> obowiązek przechowywać przez 2 lata.
>
> Przy okazji zapytam, czy wiesz, jak działają te
> systemy, że piszesz takie pierdoły, że w razie
> rozróby kibice przyjezdnych będą bezkarni.
> Wierz mi, że spora część z tych 200 kamer na
> naszym stadionie jest wycelowana w sektor gości.
> I nie tylko kamer.
Nic nie takiego nie stwierdzam, tylko o to pytam. Doszukuje się tu logiki w działaniu. Bo skoro jak twierdzisz do rozpoznania kibica w zupełności wystarczy zdjęcie zrobione mu podczas wchodzenia na stadion to w jakim celu to całe zdjęcie biometryczne, na zrobienie którego straciłem kilka godzin życia? A jeśli nie wystarcza to czemu gościom takich zdjęć nie robić, skoro musi je zrobić każdy inny kibic? To niestety logicznie się wyklucza...
Zadaliśmy takie samo pytanie osobom z klubu. Jak dla mnie stwierdzenie, że kibicom robi się specjalne zdjęcie biometryczne to marketing.
Co do kwestii monitoringu gości: widziałem, jak to działa w Kielcach. Żadna biometryka nie była potrzebna. Milicja miała każdego jak na tacy, a system porównywał twarze ze zdjęć milicyjnych z zapisem wideo.
Dzisiaj do południa można było bez problemu dostać karte i kupić karnet.
Karta odebrana, karnet na D jest :D .. Ktoś z forumowiczów ma może na D2 :) ?
Martwi mnie tylko ilość sprzedanych karnetów na D, ponieważ w porównaniu do innych sektorów jest mała..
Ja mam na d2
Mentalność kibiców CRACOVII jest taka ze zawsze narzekają i wszystko robią za 5 dwunasta.
Młyn będzie pełny!!
Ponad dwa tygodnie do pierwszego meczu, pewno już z 3 tys. sprzedanych karnetów przy ostatnim miejscu w tabeli, noż kurde - dla mnie to wynik jak narazie rewelka. Większość rzuci się na bilety - taka tradycja niestety i to glównie w ostatnie pare dni ;].
Królmrówek ale Ty zakładasz ze cos jest nie logiczne nie wiedzac jak to działa. Po pierwsze karta kibica nie jest obowiazkowa, a wystarczy zdjecie do systemu aby zakupic zwykły bilet. Prawie na kazdym meczu kibice gosci maja robione zdjecia lub sa dokładnie nagrywani. Tu sie nic nie zmieni.
Przy krytycznych ocenach weźcie tez pod uwage, ze ten system dopiero rusza, ze ludzie tam pracujacy nigdy wczesniej nie spotkali sie z taka iloscia chetnych i z takim systemem. Wqrwiajacy jest brak informacji i to ze pracownicy nie potrafia odpwiedziec na podstawowe pytania. Reszte trzeba zrozumiec.
Ponawiam moje pytanie z kilku postów powyżej, proszę o odpowiedź. Dzięki z góry.
Mam pytanie, ponieważ w młynie nie obowiązują miejsca z karnetu, to czy jeśli mam karnet na D2, to mogę bez problemu wejść na D3 albo D4?
Co do sprzedaży biletow, dzisiaj ponoć o 15 byla awaria aparatu do robienia zdjęć, ja byłem po 17 i bezproblemowo, zrobienie zdjęcie i wyrobienie karty i odstanie w kolejce zajęło łącznie 5 minut, potem kupno biletu na mecz z Górnikiem i tu bylo dużo gorzej, bo oczywiście mimo tego że są 3 drukarki to na stadionie jest oczywiście tylko jedna (a osób w środku naliczyłem 5, z czego jedna tylko wykonywala jakąś pracę, mianowicie wklepywanie nazwisk do komputera),dlatego w kolejce po bilet odstałem ponad pół godziny, ale za to kupno karnetu zajęło 2 minuty, żadnej kolejki nie było, więc ogólnie bez problemów :) Wracałem na przystanek z bananem na twarzy, bo stadion w tej ostatniej fazie budowy widziałem tylko na zdjęciach do tej pory, zdjęcia kompletnie nie oddają wrażenia jakie sprawia elewacja stadionu, a co dopiero pewnie wnętrze stadionu, już się nie mogę doczekać otwarcia :)
SzczurPL Napisał(a):
> Karta odebrana, karnet na D jest :D .. Ktoś z
> forumowiczów ma może na D2 :) ?
> Martwi mnie tylko ilość sprzedanych karnetów na
> D, ponieważ w porównaniu do innych sektorów
> jest mała..
kilka osób ze skawiny ma na D2:D rząd 10:D chodź to nie ma różnicy:)
bez problemu te numerki to przedziały miedzy schodami tam żadnych barierek nie ma
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)