volt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> godz 19 karta odebrana bez problemu, kolejki do
> pkt referencyjnego ok 30 osób ,
> do karnetów dalej najwieksza kolejka do F, po
> kilka osób też do A i B, natomiast do D pusto
> póki co.
>
> Niepokoi spora liczba osób odbierających karty ,
> przystrojonych w barwy Polski :/
dziś byłem z kumplami oni po karnet ja po karnet i kartę ojcu i dużo ludzi jest takich co kupują tu i na psiarnie są to starsze osoby i na głos się tym chwalą. To że idą na mecz Polski niech idą przecież nikt im tego nie zabroni jak by ktoś miał patrzeć że kibic Cracovii idzie na mecz Polski na stadion wisły to na meczach reprezentacji na stadionach w całej Polsce byli by kibice tylko gospodarzy bez jaj panowie
nie idą na mecz wisły Tylko na mecz reprezentacji a że ta akurat gra na Gejmonta bywa
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Super wynik jak na pierwszy dzień,pasiaki po karneciki. :)
Czy gdy naprzykład ktośjakiś turysta dowie się o tym że jest mecz Cracovii i chciałby na niego pójść i kupić bilet to czy musi zrobić zdjęcie wcześniej punkcie refrencyjnym?
tak !!!!
volt Napisał(a):
> Niepokoi spora liczba osób odbierających karty ,
> przystrojonych w barwy Polski :/
Trza było ''delikatnie '' wytłumaczyć , że nie są u nas mile widziani.
Powtórzę po raz piąty , sprzedaż karnetów to dno mułu, czemu do tej pory nie ma na stronie klubu dokładnej mapy stadionu z zaznaczonymi miejscami, każdy mógł by sobie zerknąć w domu co jest jeszcze wolne a nie tracić czas w kolejce aby usłyszeć '' zajęte'' , '' zajęte'' , ''zajęte'' .
Dno, dno i jeszcze raz dno. Totalna amatorszczyzna, mieli na to rok czasu ....
A niby czemu mają nie być mile widziani? To co chodzenie na reprę (na reprze piłce byłem ostatnio hmmm w ubiegłym wieku chyba :) ) dyskwalifikuje Cię jako godnego chodzenia na mecze Cracovii?
Czy wie ktoś dlaczego na mojej karcie jest napis karta kibica premium ?
TAK
i pytanie teraz na które pytanie odpowiedziałeś :)
Co się pytasz jak wiesz na które ;)
Może im nie przeszkadza dopingowanie GTS-u na kadrze, mi i wielu osobom tak. No ale skoro do szczęścia wystarczy Januszom szalik Polski, czapka-viking z rogami i oglądnięcie kadry na GTS-ie to niech se chodzą, takie osły będą potrzebne do zapełnienia nam trybun ( niestety ).
i ci "nasi" kibice na reprze spiewali przed momentem kto rządzi w Krakowie?
[b][u]WAŻNY KOMUNIKAT!![/u][/b]
Osoby, które kupiły karnety na sektory I3 oraz I4 bardzo proszę o kontakt na priva. Mam dla Was bardzo istotną informację. Jeśli znacie takie osoby, skierujcie do mnie na forum albo na mojego maila.
nie mam nic do chodzących na mecze Kadry , ale nie na stadionie psiej kupy !!!
może niektórym nie przeszkadza stanie w ramie w ramie z ludźmi wywieszającymi flagę ABG( mecz z USA), albo stać obok gościa w czapeczce super wisły , a na koniec jeszcze pozdrowimy wisełke i zgody. Wybaczcie ale mi by się zebrało na wymioty albo nie daj Boże, na jakąś akcję kamikaze :P:P
piękne barwy Polski: biało-czerwono-niebieskie i jeszcze piękniejsza nazwa miasta: SHARKS na fladze na meczu widzę, więc rozumiem wypowiedź AWB i wiem że nigdy na kadrę na Reymonta nie pójdę!
To było wiadome, że kibice Wisły wykorzystają reprezentacje do swoich celów. My pewno zrobilibyśmy to samo. Żal mi tylko nieświadomych ludzi, którzy poszli kibicować Polsce, a nie jakiemuś klubikowi.
kiedy pojawi się info o aktualnym stanie wolnych miejsc na poszczegolnych sektorach ?!!
Chciałbym wiedzieć jak podzielony jest sektor B lub C na podsektory lub miejsca, rzędy etc...Przez to nie byłoby zastanawiania się w kolejce.
Merol Napisał(a):
> kiedy pojawi się info o aktualnym stanie wolnych
> miejsc na poszczegolnych sektorach ?!!
> Chciałbym wiedzieć jak podzielony jest sektor B
> lub C na podsektory lub miejsca, rzędy
> etc...Przez to nie byłoby zastanawiania się w
> kolejce.
sektor b podzielony na 5 podsektorów....
od środka boiska (tudzież granicy z sektorem a)
b1 - b2 - b3 - b4("zakręt") b5
o ile się nie myle 16 rzędów w sektorze B
Nie spodziewałbym się informacji o stanie zapełnienia sektorów.
Stan sprzedaży na dziś to ok. 2 tys. sprzedanych karnetów.
JEBAĆ CAŁĄ TĄ KURWĘ WIŚLACKĄ !:) i JEJ JEBANY BURDEL
to wątek o naszych biletach i karnetach ;)
dwa dni i 2 tysiaki :) ładnie się zapowiada:)
dziś byla taka sytuacja że gościu chciał kupić bilet na mecz ale mówią że im nie sprzedadzą bo po prstu jeszcze nie ma on na to ale ja chce tylko jeden mcz oglądnąć i chce kupić najtańszy bilet więc wskazali mu młyn i zaznaczyli że to kibicowski on wzruszył ramionami i zapytał a czy z stamtąd dobrze widać :)
więc obawiam się że takich ludzi może być więcej w młynie.
To się chłop mocno zdziwi, jak przyjdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)