im dłużej mysle tym bardziej nie wiem gdzie kupiłem karnet
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Mecz z Arką to będzie niepowtarzalne widowisko :D
Uwierzyłem najwyraźniej w słowa Craco z TP!:
[i]Centralna część sektora F (czerwone krzesełka) to w górnej części miejsca prasowe. Pod "prasówką" jest jednak sporo atrakcyjnych miejsc i dla komfortu oglądanego widowiska warto tam trafić.[/i]
Rozumiem, że skoro we fragmenice F3 doetępne były tylko 4 pierwsze rzędy - to za nimi właśnie będą miejsca prasowe.
Ale skoro tak - to dlaczego na ww. zdjęciu F3 jest biały jak śnieg, podczas, gdy inne sektory znaczone były na czerwono?
Inna rzecz, to kwestia oddzielenia F3 od F4.
Czy dzielą je schody? Czy i co dzieli te sektory?
No bo jak zwykle MKS promuje tych którzy przyszli wczesniej, zrobili zdjecia od razu itd. Masakra jakas :)
Nie do wiary. To juz dziewczyny kilka lat temu na własna reke zrobiły arkusz w excelu który ułatwiał wybór miejsca. A tu wielkie zmiany, wielki marketing Osciakowy i na szybie zajebistej klimatyzowanej budy kasowej tasma przykleili kartki A4 podpisane flamastrem bez żadnej legendy gdzie jaki kierunek swiata :)
To jest tylko u nas mozliwe :)
na sektory dzieli widzimisię projektujące sprzedaż biletów ba stadionie, ludojad zobacz na zdjęcia BMSA i porównaj je ze stanem faktycznym np z mojej wypociny
[img]http://img715.imageshack.us/img715/8190/lalalalazp.jpg[/img]
Karta odebrana:) W sumie zajęło mi to 4 minuty. Fakt ,kart na litere"T" nie było tam gdzie powinny być, ale jakoś udało sie je zlokalizowac:) Z tego co zauważyłem chyba zaczęli kumać w punkcie odbioru kart bo w miare szybko szlo.
wg mojego rozumowania to sektor F3 znajduje się w miejscu zaznaczonym na czerwono:
[img]http://i52.tinypic.com/m79v9f.jpg[/img]
Czyżby Comarch testował na nas jakiś inteligentny system zarządzania miejscówkami?
Już parę lat temu, w odległym kilkaset metrów od Świętej Ziemii kinie Kijów potrafili wyświetlić lokalizację wolnych i zajętych miejsc, a tu taka padaka...
Pozostaje mi jednak wierzyć, że jeżeli nawet gość sprzedający karnety nie wykreślił na swojej papierowej rozpisce (jako sprzedane) po moim zakupie konkretnych miejsc - to system MKS skutecznie uniemożliwił ponowne ich sprzedanie, np. AWB...
tam gdzie są 4 rzedy to czerwony centralny sektor, pod darmozjadami (rzędy 5-8)
Ludojad, powiedz zonie, ze ma na samiutkim środku (ale jeśli jest mikrego wzrostu i macie miejsca w 1. rzędzie, to nie będzie zachwycona)
Dzięki Walas!
Też tak kombinowałem, aczkolwiek zważywszy na gabaryty własne, łudziłem się (rankiem, przy zakupie - zanim spojrzałem na zdjęcie na kompie...) że między F3 i F4 będzie troszeczkę luzu... No, nic to! Oby się tylko lokalizacja potwierdziła na Stadionie...
Raz jeszcze dziękuję Panowie!
Małżonka jest odpowiedniego wzrostu, a miejsca i tak mamy w 3 rzędzie...
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coś pięknego - kupiłem karnety tylko nie wiem
> gdzie :)
>
> Cracovia - Razem Tworzymy Niepowtarzalne Widowiska
>
>
> (już w trakcie kupowania karnetów)
dzieki MKS żyjesz widowiskiem juz 3.tyg wczesniej, i tak adrenalina rosnie az do godziny 0, (nie mylic jej jednak z pierwszym gwizdkiem) czyli do momentu gdy zobaczysz swoje krzeselko, mecz to tylko skromny dodatek przy tych emocjach
bedzie działąać strefa kibica to sobie sprawdzice jakie macie miejsce, ale kiedy bedzie działac tego chyba nikt nie wie.
nvm
a ja mam na D to tego problemu przynajmniej nie mam :D
jade po karnet w sobotę i proszę mi jakieś miejsce na F zostawić.
Więc podsumowując fatalne dla znacznej części ludzi doświadczenia dzisiejszego dnia.
Założenie nawet nie było takie złe.
W jednej "czarnej budce" odbiera się wyrobione wcześniej karty kibica i idzie sie spokojnie (poza sektorem F - ale to można było przewidzieć - niejeden chce patrzeć z góry na prezydenta , premiera i inkszych takich zasiadających poniżej ;););) ) do właściwej kasy (w drugiej czarnej budce) , gdzie (poza F) bez większych kolejek kupuje się "klarnet".
Jeżeli natomiast nie masz karty kibica to idziesz do punktu , cykasz fotkę od ręki odbierasz karte kibica i idziesz do kasy jak powyżej....
Niestety!!!! Jakiś za przeproszeniem [b][u]CHOLERNY BARAN[/u][/b] :
1. Nie dopilnował aby wszystkie zapłacone i "sfotografowane" wcześniej karty kibica zostały wydrukowane...
wielu kibiców znalazło się w sytuacji ,że odebrało kila kart dla siebie rodziny itp...a jednej brakło ...i musieli przechodzić drogę przez mękę w kolejce do [b]jedynego[/b] punktu referencyjnego ...spotkało to mnie, Jima, Zmartwinego i wielu wielu innych....
2. Nie wiem czy ten sam baran czy inny ale w każdym razie podjęto decyzje , że WOGÓLE NIE WYDRUKOWANO NIEZAPŁACONYCH A ZAMÓWIONYCH KART ( o czym oczywiście wcześniej przy robieniu zdjęć nikt nie informował)...i Ci też musieli iść do punktu referencyjnego drukować karty kibica.
Do czego to doprowadziło: ano w kolejce do punktu referencyjnego może 80 a może i 90% ludzi stanowili Ci którym nieudolni pracownicy Klubu nie wydrukowali kart BĘDĄCYCH już w systemie....
co oczywiście doprowadziło do tego ,że i Ci co robili wszystko od początku stali ~2h...
...wielu oczywiście sobie poszło....
Tak pozatym to jeżeli zdobedzie się już karte kibica to reszta idzie szybko i sprawnie....
NATOMIAST WNIOSEK NA MECZ Z ARKĄ - powtarzajcie każdemu - [b]W żadnym wypadku nie wolno zostawić sobie "zrobienia zdjęcia" na ostatnią chwile[/b]....
Drugi wniosek: do działania tego wszystkiego należy mieć mocno ograniczone zaufanie....
Dlatego na mecz z Arka [b][u]warto przyjść sobie spokojnie ze 2h wcześniej[/u][/b] i delektować się nowym stadionem (a jak ktoś lubi muzykantów to i koncertem Maleńczuka)
trzeci wniosek. Róbcie karty kibica to się sumarrycznie opłaci. Już wiosną będzie się do przodu bo po prostu przedłuży się karnet przez INTERNET (do tego czasu chyba zdaża z "strefą kibica"
WNIOSEK DLA KLUBU : przy takim tempie działania to 4-y punkty referencyjne to będzie O WIELE WIELE ZA MAŁO! Owszem za rok jak większość ludzi będzie w bazie to może wtedy będzie to wystarczająca ilość.
ps: oby ten cały system biometryczny sprawnie działał bo inaczej to pooglądamy sobie piękną elewację jednego z najpiękniejszych w Europie obiektów klasy EURO3 (czy jak jej tam;) a nie mecz...
A ja podjechałem dzisiaj po kupiona 31-08-2010 karty kibica dla mnie i synów i dowiedziałem się, że jak stanę w kolejce do wyrabiania kart, to mi wydrukują. Zj...em bogu ducha winnego gościa, powiedziałem, że mają burdel i pojechałem do domu. Pogodziłem się, że miejsca na F3, F4 nie kupię. Zaqstanawiam się nad lokalizacją zastępczą.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jade po karnet w sobotę i proszę mi jakieś
> miejsce na F zostawić.
zapomnij
Na F o 16-tej, były tylko miejsca na samym dole
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)