Własnie nie wiem czy tak jest do końca.Bo z tego co podają,najpierw odbierasz kartę w jednym z dwóch punktów /w zalezności czy masz już zrobione zdjęcie/,a potem z karta idziesz do jednej z kas.Z tego by wynikało,że nie odbierasz karty w kasach.No ale może sie mylę.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
1. robisz zdjęcie bo to konieczne do zakupu karnetu lub biletu.
2. kupujesz karnet.
3. idziesz do domu jesli nie chcesz karnetu i pojawisz się przy okienku dopiero w dniu w którym zacznie się dystrybucja biletów na pierwszy mecz. wg planów ma to byc spotkanie z Arką.
4. jeżeli wyrobiłeś kartę kibica nie stoisz już w kolejce po bilet, gdyż możesz go zamówić on line. tak przynajmniej informuje klub.
Black cat- zamówienie biletu on line, gdy strefa kibica, a tylko poprzez tę platformę będziesz mógł zamówić bilet on-line, jeszczenie działa?
krak 06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może ktoś wyjasni taką sprawę.
> Odbieram kartę i idę do jednej z kas / podział
> kas alfabetycznie wg.nazwiska/ i kupuje karnet.
> A co z moimi znajomymi którzy kupują karnety w
> innych kasach,w jaki sposób kupimy
> karnety,żebysmy mieli miejsca koło siebie?
Dokładnie o to samo chciałem zapytać. Jak kupić karnety na miejsca obok siebie, skoro znajomy stoi np. w innej kolejce i w międzyczasie ktoś już wykupi karnet na miejsca koło mojego.....?
Dzisiaj byłem na Wielickiej kupić biket na Górnika. Stanie na pół godzinki, w większości osób wyrabia zdjęcia biometryczne.
Gdzieś przeczytałem, że bilet na Górnika nie będize można kupić na Kałuży - przecież to chore.
krak 06 Napisał(a):
> Własnie nie wiem czy tak jest do końca.Bo z tego
> co podają,najpierw odbierasz kartę w jednym z
> dwóch punktów /w zalezności czy masz już
> zrobione zdjęcie/,a potem z karta idziesz do
> jednej z kas.Z tego by wynikało,że nie odbierasz
> karty w kasach.No ale może sie mylę.
hmm nie sadze, a to z prostego powodu
czemu mialyby sluzyc alfabetyczne kasy jesli nie rozladowaniu tloku przy odbiorze kart i latwym wyszukiwaniu kart dla delikwenta ? przeciez nie ma znaczenia czy Kowalski kupuje w tej samej kasie czy innej niz Nowak, jesli maja juz karte w reku, ma? zadnego, kolejka sie powinna rozkladac rownomiernie
dla mnie punkt w tym kontekscie trzeba rozumiec jako lokalizacje na stadionie, punkt A ludzie po karty, punkt B, ludzie do zdjecia
no i zakup miejsc kolo siebie, widze to wlasnie tak ze pewnie trzeba bedzie stanac 2 razy w kolejce, albo dolaczyc po odbiorze karty do kogos w innej alfabetycznie kolejce, mam tylko nadzieje ze organizacyjnie nie wykracza to poza wyobraznie niektorych i jakis problemow nie bedzie , typu " jesli na literke H to prosze isc kupic karnet TAM" ...
co w tym chorego, stary system sprzedaje na górnika nowy na arke, ostatni mecz juz k urwa nie przesadzajcie bo nic wam tu nie pasuje!
ja sobie na luziku przyjdę około 13, myślę że jeszcze nikogo nie będzie :)
Ro Man Napisał(a):
> ja sobie na luziku przyjdę około 13, myślę że
> jeszcze nikogo nie będzie :)
bedziemy czekac Ro Man i robic sztuczny tlum :D
Pytanie za 100 pkt. CZy można płacić kartą za zakup karnetu?
24 kasy ? Przecież z tekstu wynika, że będzie tylko 10 .
W nim otrzymają wydrukowaną Kartę Kibica, a następnie będą mogli zakupić karnet. W tym punkcie do dyspozycji będzie [b]pięć[/b] kas podzielonych alfabetycznie.
Drugi punkt przewidziany będzie dla tych fanów, którzy nie mieli jeszcze okazji wykonania zdjęcia biometrycznego. Punkt ten będzie się mieścił również przy ulicy Kałuży i oprócz Punktu Referencyjnego znajdzie się w nim [b]pięć[/b] kas.
ja sie zastanawiam w tej chwili czy nie jest rozsadniej zrobic zdjecie a dopiero i isc na mecz z Arka a karte kibice zrobic w listopadzie by moc ja od razu odebrac, poco te problemy przed pierwszym meczem?
W przyszłym tygodniu tylko gotówka. Dlatego przed wizytą na Kałuży idźcie do bankomatu!
a jeśli mam zdjęcie ale nie płaciłem za kartę?
A.W.B. Napisał(a):
> 24 kasy ? Przecież z tekstu wynika, że będzie
> tylko 10 .
>
>
> W nim otrzymają wydrukowaną Kartę Kibica, a
> następnie będą mogli zakupić karnet. W tym
> punkcie do dyspozycji będzie pięć kas
> podzielonych alfabetycznie.
>
> Drugi punkt przewidziany będzie dla tych fanów,
> którzy nie mieli jeszcze okazji wykonania
> zdjęcia biometrycznego. Punkt ten będzie się
> mieścił również przy ulicy Kałuży i oprócz
> Punktu Referencyjnego znajdzie się w nim pięć
> kas.
jak byś dokładnie poczytał to wiedział że 24 kasy do dyspozycji kibiców będą w dniu rozpoczęcia sprzedaży biletów na ARKĘ.
Co więcej, 17 września ruszy sprzedaż biletów na mecz z Arką Gdynia (25.09.2010). Wejściówkę na ten mecz będzie można nabyć aż w czterech punktach (dwa przy ulicy Kałuży i dwa przy ulicy Kraszewskiego).
- Do dyspozycji kibiców będą wtedy dwadzieścia cztery kasy, a także cztery Punkty Referencyjne, w których będzie można wykonać zdjęcia biometryczne - wyjaśnia dyrektor Ościak.
Kasy z biletami będą otwarte w dniach 17.09-24.09 w godzinach 08:00 ? 20:00. W dniu meczu sprzedaż ruszy o godzinie 8 i potrwa tak długo, jak będzie to konieczne.
dobra jak cos to bankomat jest na rogu hotelu Cracovia z Alejami.
Leesior Napisał(a):
> krak 06 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Może ktoś wyjasni taką sprawę.
> > Odbieram kartę i idę do jednej z kas /
> podział
> > kas alfabetycznie wg.nazwiska/ i kupuje karnet.
> > A co z moimi znajomymi którzy kupują karnety
> w
> > innych kasach,w jaki sposób kupimy
> > karnety,żebysmy mieli miejsca koło siebie?
>
>
> Dokładnie o to samo chciałem zapytać. Jak
> kupić karnety na miejsca obok siebie, skoro
> znajomy stoi np. w innej kolejce i w międzyczasie
> ktoś już wykupi karnet na miejsca koło
> mojego.....?
Podbijam pytanie.
Piter_Skawina Napisał(a):
> jak byś dokładnie poczytał to wiedział że 24
> kasy do dyspozycji kibiców będą w dniu
> rozpoczęcia sprzedaży biletów na ARKĘ.
Tylko, że chłopaczek który robił zdjęcia w Red Boxie mówił mi i kilku osobom, że w dniu sprzedaży karnetów otworzą 24 kasy. Ale bajzel, mógłby klub uzgadniać wspólną wersję.
5 kas dla tych co wyrobili karty to jakaś kpina, nie wiem czy się bardziej nie będzie opłacało jeszcze raz zrobić zdjęcia i kupić karnetu w tym drugim punkcie referencyjnym.
Niestety, nikt nie dba o to, żeby szeregowym pracownikom przekazać i WYMAGAĆ, co i jak mają ludziom mówić.
A czy brat lub siostra którzy są pełnoletni mogą potwierdzić moje dane gdy ja nie mam dowodu tymczasowego czy tylko rodzic może te dane potwierdzić ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)