ziper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno kart kibica jest prawie 5000 także
> spokojnie Panowie, zachęcać wszystkich do
> wyrabinaia kart .A karnecik będzie 6 wrzesnia.
Skąd to info? W piątek powiedzieli mi że 3200 zapisanych, czyżby jakiś weekendowy nabór? W Comarchu wczoraj i dziś można było wyrobić sobie kartę kibica.
A tak BTW - może jakiś dzień otwarty w dniu sprzedaży karnetów lub coś? To by na pewno zwiększyło frekwencję.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
rmszar Napisał(a):
> Aaaaaaaa... to zmienia postać rzeczy.
> Teoretycznie, zgodnie z ustawą, sprzedaż biletu
> powinna się odbywać za okazaniem dokumentu
> tożsamości, ale jeśli jesteś już w bazie, to
> problemu racze nie będzie.
oki , czyli nie powinno byc problemow )))
dzieki
Po awanturze w domu dopasowałem urlop do sprzedaży karnetów na nowy stadion następnie przesunąłem go jeszcze o tydzień a i tak jestem zrobiony w konia. Jestem wkur....ny i tyle.
Kumpel kupił bilet na Górnika, a nie może iść. Czy może pójść za niego ktoś "podstawiony" Bo nie pamiętam czy sprawdzają dowody.
Mam pytanie.. Jaki jest termin od złożenia wniosku na kartę kibica do jej odebrania? Zakładam oczywiście że nikt z Was jeszcze nie ma takiej Karty, ale może ktoś z Was uzyskał taką informację przy wyrabianiu? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam
leszeczek Napisał(a):
> Kumpel kupił bilet na Górnika, a nie może
> iść. Czy może pójść za niego ktoś
> "podstawiony" Bo nie pamiętam czy sprawdzają
> dowody.
Nie przypominam sobie, aby na jakimś meczu na Hutniku, ktoś sprawdzał dane z biletu z dowodem.
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kumpel kupił bilet na Górnika, a nie może
> > iść. Czy może pójść za niego ktoś
> > "podstawiony" Bo nie pamiętam czy sprawdzają
> > dowody.
Spokojnie można wchodzić na bilet kupiony na inną osobę. Co więcej jeżeli na bramce sytem cie nie wpuścił a na wyświetlaczu pojawiło się "brak dostępu" to wpuszczą cię i tak. Potem ten bilet można wykorzystać jeszcze raz ponieważ bilet nie został zablokowany w systemie - sprawdzone ostatnio.
Technologia XXI wieku :)
paluch Napisał(a):
> Po awanturze w domu dopasowałem urlop do
> sprzedaży karnetów na nowy stadion następnie
> przesunąłem go jeszcze o tydzień a i tak jestem
> zrobiony w konia. Jestem wkur....ny i tyle.
ale masz juz zdjecie zrobione?
mozesz poprosic kogos aby Twoja karte odebral i kupil Ci karnet.
wystarczy napisac odreczne upowaznienie w stylu, Ja nizej podpisany XXX, nr dow, pesel, upowazniam YY nr dow, pesel, do odebrania mojej karty kibica Cracovii i zakupu karnetu blablbla, podpis
Ja taki mam plan.
Sorki , że zmienię temat , ale chciałbym zapytać czy może ktoś się orientuje ile było już zamówień na karte kibica ?
popatrz 9 postów w górę
Aha spoko trochę nieuwagi no i prosze popatrzeć ;) Czyli jak zrobiłem sobie zdjęcie biometryczne na Wielickiej to karta do odebrania 6 września tak ?
Teoretycznie tak - patrz 14 postów wcześniej ;)
Karta kibica do odebrania od 6 września na nowym stadionie
To będą wpuszczać na nowy stadion żeby odebrać kartę kibica:)??
tak, do czarnej budki
Mam nadzieje że od 6 można będzie z kartą kupić KARNECIK!!!
Mam pytanie i proszę o odpowiedź bez tekstów w rodzaju "przeczytaj cały temat". Czy w dniu meczu z Arką będzie można przed stadionem zrobić zdjęcia biometryczne? Jest to info ważne dla znajomych Arkowców, którzy przyjeżdżają własnym transportem w dniu meczu i będą chcieli kupić sobie bilety na jeden z naszych sektorów. Dwa - czy będę mógł kupić im bilety wcześniej aby w dniu meczu nie czekali w kolejce, czy obowiązuje kolejność "zdjęcie -> bilet"? Jeśli temat był poruszany to przepraszam, ale chciałbym uzyskać konkretną odpowiedź.
zdjecie potem bilet
dla mnie jest oczywiste ze w dniu meczu bedzie mozna kupic bilet, ale nie powiem Ci tego na 100%
Z tego co wiem:
"w dniu meczu z Arką będzie można przed stadionem zrobić zdjęcia biometryczne"
"obowiązuje kolejność "zdjęcie -> bilet"
Jak dokładnie przeczytasz swój post, to znajdziesz odpowiedź :)
Ok, chciałem tylko wiedzieć czy mogę na Wielickiej kupić bilety wcześniej, a zdjęcia do tych podanych przy kupnie peseli zrobić później. No nic, dzięki za info, miejmy nadzieję, że nie będzie jakichś mega kolejek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)