Kriss7- zanim zadasz pytanie, nadrób braki w lekturze na forum. Na wszystkie ewentualne pytania powinieneś znaleźć odpowiedź w tym i innych wątkach.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Czy na mecz ze Śląskiem na Hutniku, kobiety za bilet na sektor 2 (młyn) płacą 1zł, czy 15zł? Oficjalna nic nie pisze, co z biletami dla kobiet.. :)
z tego co mi się wydaje to będzie tak jak w tamtej rundzie czyli kupujesz bilet lasce na sektor rodzinny a wchodzisz z nią normalnie na dowolny sektor
Nie będzie.
a ja mam pytanie czy karnet obejmuje mecz z TSV? :)
jak przeoczyłem gdzies odp to sorry:)
Nie obejmuje.
Na TSV musicie kupić nowy bilet.
To jest info dla "Januszy"
4 dni później
Jak to jest z biletami na SS dla kobiet...
bo bilety są do kupowania tylko na sektor 4 a da się tak zrobić żeby weszły z biletem za 1 zł. na sektor 2 albo 3 ?
Na SS będzie chyba tak samo jak było do tej pory czyli kobiety z biletami na sektor 4 wejdą na 2 lub 3. Na nowym stadionie nie będzie już takiego czegoś.
4 dni później
Mam pytanie 18 mam w listopadzie , tymczasowego teraz nie będę wyrabiał bo to nie ma sensu za 3 miesiące normalny będę już miał .
Ja kiedyś mieszkałem na śląsku i mam elektryczną kartę zdrowia wyrobioną na której jest pesel itp , karta jest aktualna .
Mogę z tym i z legitymacją wyrobić na wielickiej zdjęcie czy mimo wszystko dowód będzie potrzebny ?
Nie możesz z tą kartą wyrobić karty kibica. Musisz iść z mamą lub tatą. Ewentualnie wyrobić paszport lub dowód tymczasowy.
Ok dzięki .
A ja czekam kiedy zaczną w końcu sprzedawać bilety na mecz z Górnikiem......
Od 23-ego ma ruszyć sprzedaż karnetów, więc jak można będzie ze zniżki skorzystać, skoro nie można kupić biletu na mecz z Górnikiem, a to jeden z warunków skorzystania ze zniżki.....
Ciekawe czy ktoś w klubie wpadł na tę prosta zależność...?
Malu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanie 18 mam w listopadzie , tymczasowego
> teraz nie będę wyrabiał bo to nie ma sensu za 3
> miesiące normalny będę już miał .
>
A co to za róznica dla Ciebie normalny czy tymczasowy? Poza okresem wazności (10 i 5 lat) nie róznia sie niczym.
Tak pomyślałem o młodszych, którzy nie mają dowodu ani paszportu, tzn. żadnego dokumentu z numerem PESEL.
Jakby wzięli legitymację szkolną i do tego Książeczkę Zdrowia dziecka (bo tam jest PESEL), może by przeszło.
W końcu legitymacja potwierdzi waszą tożsamość, a książeczka (na której są w końcu wasze dane) PESEL.
na mecze na hutniku muszę już mieć dowód tożsamości?
Nie wiem po prostu , czy z te 5 lat będę miał czas na wyrabianie znów tego dowodu .
Malu Napisał(a):
> Nie wiem po prostu , czy z te 5 lat będę miał
> czas na wyrabianie znów tego dowodu .
A czym będziesz zajęty? W kosmos lecisz?
Skoro zamiast wyrobić dowód wolisz sobie przyjść z rodzicem to już Twoja sprawa :P
Młody3xl- weź poczytaj ten wątek i nie pisz pierdół więcej. :)
damy rade :)
dobra dzięki za info .
south man Napisał(a):
> Malu Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie wiem po prostu , czy z te 5 lat będę
> miał
> > czas na wyrabianie znów tego dowodu .
>
> A czym będziesz zajęty? W kosmos lecisz?
>
> Skoro zamiast wyrobić dowód wolisz sobie
> przyjść z rodzicem to już Twoja sprawa :P
ale żeby wyrobić dowód tymczasowy też trzeba pojawić się z rodzicem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)