rozumiem, że turysta przechadzający się koło Błoń w dzień meczu na stadion po prostu nie wejdzie.
na mecz tylko i wyłącznie z kartą kibica?? ze zdjęciem biometrycznym??
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Awaria- dzieci do 13 moga wejść na stadion tylko z opiekunem. Ustawa.
Black cat- umiesz czytać? To czytaj w tym i innych wątkach. Zdjęcie to obowiązek ustawowy. Karta nie jest wymagana przy zakupie biletu.
zainwestuj w młodego! To sie opłaci!
Kiedy klub przewiduje zwiedzanie stadionu aby mozna było sobie wybrac dobre miejsce na...dlugie lata?
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no dobra ale ja chcę się ulokować na E lub F i
> jak bym chciał młodego zabrać to muszę mu
> kupić karnet obok :/
oczywiście - musisz kupić karnet za 100 coś złotych na F czy G dla syna. Ja wiem, że to jest utrudnienie ale z drugiej strony przewiduję, że miejsca na "balkonie" zejdą jak ciepłe bułeczki i trudno by ktoś za 1 zł zabierał miejsce. Ja przypuszczam, ze biletów na sektory FiG po prostu nie będzie, zejdą wszystkie miejsca w karnetach. Musisz wybrać sektor rodzinny z dzieckiem albo sektor najdroższy ale z opłatą za syna.
Jak kogoś stać, wybierze tą drugą opcję.
rmszar Napisał(a):
> Black cat- umiesz czytać? To czytaj w tym i
> innych wątkach. Zdjęcie to obowiązek ustawowy.
> Karta nie jest wymagana przy zakupie biletu.
Analizuje to info z głównej
- kupując karnet koszt Karty Kibica 5 zł, bez karnetu 10 zł
- mając KK można kupić bilet przez stronę internetową
ale jest też napisane tak:
- żeby nabyć karnet lub bilet musisz być w bazie danych klubu,
I teraz mam pytanie:
żeby być w bazie danych klubu należy się udać do Punktu Referencyjnego (POK-u) czy nie?
Bo ta informacja nie brzmi optymistycznie.
[i]Szybkość działania Punktu Referencyjnego przetestowano na jednym z obecnych na konferencji dziennikarzy. Cała operacja trwała około trzech minut.[/i]
dodo92 Napisał(a):
> Bez tego się nie obejdzie? po co mam wyrabiać
> dowód tymczasowy jak za kilka miesięcy będę
> musiał już normalny wyrabiać, paszportu nie
> posiadam w tej chwili
I tak za 2 lata będziesz musiał wyrabiać nowy ;)
sorry ale jakos nie doczytałem nigdzie... który to bedzie sektor rodzinny? :-)
Trzeba udać się do punktu referencyjnego. Trzy minuty trwały odkąd red. Stanowski rączo poderwał sie do zrobienia fotki, wygodnie umościł na krześle, po czym przygotowano komp i strzelono fotkę.
Myślę, że to w praktyce będzie krócej trwało.
1. Nie trzeba miec karty kibica
2. Idziesz Bloniami widzisz mecz myslisz, a ide (nigdy jeszcze nie byles), podchodzisz do kas robisz fotke kupujesz bilet wchodzisz na stadion
3. Nie macaja Cie nigdzie ! mowia tylko ze nie mozesz wznosic Piro i niebezpiecznych przedmiotow.
4. Podchodzisz do kolowrotka, usmiech do kamery, kolowrotek sie kreci wchodzisz, idziesz, siadasz.
Dziekuje za wytlumaczenie i sorki za nerwa:)
Nerwa zlapalem bo tu kupuje bilety tylko przez internet jak ide na West Ham i wystarczy podac adres i dane swoje i bilet juz kupiony.
A czy u nas bedzie sie dalo kupowac bilety przez internet z dostawa przez poczte do domu??
Nurtuje mnie jedna rzecz odnośnie miejsc na nowym stadionie. Zamierzam kupić karnet na cały sezon i będę sobie biegał na mecze co 2 tyg:). Jednak od czasu do czasu udaje mi się wyciągnąć dziewczynę na mecz Pasów. Rozumiem że zeskanują jej mordkę za pierwszym razem i kupie bilet, zastanawia mnie jednak czy będę spokojny o to że będzie mogła siedzieć obok mnie ? przeglądałem forum i nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Proszę o pomoc :)
jak bedziesz siedział koło mnie i Twoja Pani bedzie chciała usiąśc na moim miejcu to nie bedzie mogła siedziec koło Ciebie :D
jesli nikt nie wykupi sobie karnetu obok Twojego miejsca to bedzie sobie tam mogla siedziec, bo na to wlasnie miejsce jej kupisz bilet
jesli ktos wykupi sobie karnety na miejsca obok CIebie to jest kilka opcja:
1 - dogadujesz sie z osoba obok Ciebie, czy to bylby duzy problem jak by dana osoba sie przesunela o jedno krzeselko zakaldajac ze jest wolne
2 - dogadujesz sie z kilkoma osoba i reszta jak wyzej
3 - idziesz z dziewczyna gdzies w bok albo do innego rzedu gdzie akurat sa 2 miejsca wolne i tam siadasz
4 - na caly sektor sa wykupione karnety na wszystkie miejsca, jest jedno wolne miejsce ale 5 rzedow i 30 krzeselek obok Twojego miejsca wtedy masz problem :) ale zawsze sie mozesz dogadac czy ktos by sie akurat na dany mecz nie zamienil miejscami.
dzerald Napisał(a):
> Nurtuje mnie jedna rzecz odnośnie miejsc na nowym
> stadionie. Zamierzam kupić karnet na cały sezon
> i będę sobie biegał na mecze co 2 tyg:). Jednak
> od czasu do czasu udaje mi się wyciągnąć
> dziewczynę na mecz Pasów. Rozumiem że
> zeskanują jej mordkę za pierwszym razem i kupie
> bilet, zastanawia mnie jednak czy będę spokojny
> o to że będzie mogła siedzieć obok mnie ?
> przeglądałem forum i nie znalazłem konkretnej
> odpowiedzi. Proszę o pomoc :)
Będzie mogła, jeśli jej też kupisz bilet/karnet za normalną cenę na miejsce obok Ciebie. Chyba, że planujesz zasiadać na sektorze rodzinnym, to za bilet dla niej zapłacisz 1zł
E: ile odpowiedzi :)
Pomyśl troche przecież miejsca obok ciebie będą wykupione to twoja luba będzie musiała siąść tam gdzie będzie miała miejscówke!!!
No to jestem spokojny :) Dzięki
dobra. a teraz pytanie za 100 punktów:
Kruszyna jest w Londynie i niema za bardzo jak przed pierwszym meczem wyrobić karty kibica.
Chce kupić karnet żeby mieć zarezerwowane miejsce razem z nami.
Jak to zrobić żeby wyrobić mu karnet bez zdjęcia ?
Zdjęcie by dodał przed pierwszym meczem na którym by się pojawił.
Czy można ewentualne to zrobić w ten sposób że brat na siebie to weźmie a później to przepisze na niego ?
Specjalna karta kibica, możliwość kupowania biletów przez internet, program lojalnościowy, nowa strona internetowa i... brak uciążliwej kontroli przy wejściu na mecz - Cracovia wyszła z założenia, że nowy stadion to nie wszystko, i wymyśliła dla fanów sporo ułatwiających życie rozwiązań.
- Niektóre wprowadzamy pierwsi w Polsce - oznajmił wczoraj z dumą na konferencji prasowej dyrektor marketingowy klubu Rafał Ościak. Uroczyste otwarcie wybudowanego w ekspresowym tempie, za 157 mln zł, obiektu już w sobotę 25 września. O godz. 17 "Pasy" zagrają ligowe spotkanie z Arką Gdynia. Żeby je obejrzeć, każdy kibic musi kupić nie tylko wejściówkę (najtańsze za 10 zł, najdroższe na sektor
Reklamy BusinessClick VIP za 60 zł), ale przede wszystkim dać sobie zrobić zdjęcie. Cracovia wprowadza bowiem system biometrycznej identyfikacji twarzy. Dzięki temu klub będzie dokładnie wiedział, kto wchodzi na stadion. Przy wejściu będzie automatyczna weryfikacja. Osoby niezarejstrowane w bazie nie dostaną się do środka.
- [b]To zwiększy bezpieczeństwo na obiekcie, a jednocześnie będzie stanowić duże ułatwienie dla fanów. Przy kołowrotach nie będą, kolokowialnie mówiąc, obmacywani przez ochroniarzy. Sprawdzane będą co najwyżej plecaki, torby - tłumaczył wiceprezes "Pasów" Jakub Tabisz. Szefowie klubu nie obawiają się, że pojawią się próby przemycania niebezpiecznych narzędzi. A jeśli nawet, to takie osoby zostaną błyskawicznie złapane.
- Na stadionie zostanie zainstalowanych 280 kamer, będziemy widzieć wszystko - uspokajał Ościak. - Jeśli tylko operator zobaczy, że ktoś podejrzanie się zachowuje, od razu będzie znał jego nazwisko i wszystkie dane. Nie sądzę, by ktoś chciał ryzykować.[/b]
[b]Od najbliższego poniedziałku w siedzibie Cracovii przy ul. Wielickiej będzie można zrobić sobie odpowiednie zdjęcie (trzeba mieć z sobą dowód osobisty). Niedługo taki punkt powstanie również przy stadionie. Nie będzie też kłopotów, by formalności dopełnić przed samym meczem. - Cała operacja trwa ok. 30 sekund - twierdzi Ościak. Za 10 zł będzie też można kupić imienną kartę kibica, przypominającą kartę kredytową. W klubie nazywają ją dowodem osobistym Cracovii. Jej posiadanie nie jest konieczne np. do kupienia biletu, ale daje sporo korzyści. - To pewna rewolucja na naszym rynku. Dużo sobie po niej obiecujemy - przyznał dyrektor.[/b]
Dzięki karcie - i nowej stronie internetowej - będzie można kupować karnety i wejściówki w sieci. Za pół roku zostanie wprowadzony program lojalnościowy. Za zakupy będą punkty, a za punkty zniżki, prezenty itp. Z czasem kartą będzie też można płacić na stadionie za jedzenie, gadżety. - Dla nas to historyczny sezon i stawiamy na dobrą komunikację z kibicami. Chcemy,by czuli się komfortowo - przekonuje Ościak.
Chyba nie rzuca słów na wiatr, bo choćby ceny biletów zostały skalkulowane bardzo rozsądnie. Najtańsze kosztują 10 zł (sektor kibicowski, tzw. młyn), najdroższe 60 (sektor VIP). Kobiety i dzieci wejdą na sektor rodzinny za 1 zł.
[b]Zainteresowaniem cieszy się też podobno oferta dla najbogatszych, czyli sprzedaż ekskluzywnych lóż, tzw. skyboxów. Za najmniejszą 12-osobową trzeba zapłacić 40 tys. zł za sezon. - Połowa już jest zajęta - poinformował Tabisz[/b]. Zanim piłkarze i kibice przeniosą się lśniący nowością stadion, Cracovia rozegra jeszcze dwa mecze na stadionie Hutnika. Kto na nie przyjdzie, zyska prawo do zniżki przy zakupie karnetu na mecze na obiekcie przy Kałuży.
źródło: gazeta krakowska
hm, marcin przeciez widzialem Kruszyne w sobote, juz uciekl ? :)
a tak serio, to chyba bedzie musial wpasc na weekend do Krakowa.
RMSZAR moze cos wie wiecej, albo sie dowie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)