INFO O KARNETACH
Jesteś osobą która aktywnie działa na rzecz Cracovii? Chodzisz na mecze i jeździsz na wyjazdy? To to jest informacja dla Ciebie.
Jako SCTM mamy zarezerwowaną pulę karnetów w świetnej cenie. Są to karnety na cały sezon razem z meczami pucharu Polski.
Być może chciałbyś rozpocząć „pracę” na rzecz Cracovii w stowarzyszeniu i rozszerzać nasze struktury. Jeżeli jesteś kibicem niezrzeszonym w żadnym osiedlu czy FC, a chciałbyś skorzystać z zakupu karnetu na cały sezon to zapraszamy do sklepu K1 w godzinach pracy sklepu. Możesz tam nabyć swój karnet na sektor D.
Aby zakupić karnet należy przygotować:
- imię i nazwisko
- Nr PESEL
- Osiedle, dzielnicę, FC z jakiego jesteś
- Numer telefonu
Zapisy prowadzimy do 10.06. Po tym terminie nie będzie już możliwości nabycia karnetu z naszej puli.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Pytanie techniczne. Czy na zakupionym już karnecie da się zmienić miejsce na inne (PASuje mi miejsce zarezerwowane na inny karnet - zbieramy się z starymi Pasiakami "bardziej do kupy")
Jeśli jest zarezerwowane to puki nie wróci do puli ogólnej raczej marne szanse.
Jak wróci i bedzie wolne to nie wiem czy do wyklikania, ale powinno się udać jak napiszesz do pok-u o zamianę. Jeśli są z tej samej kategorii cenowej to myślę że spokojnie. Inaczej mogą kręcić nosem. Wtedy wycieczka do poku osobiści może pomóc. Przy ewentualnych dopłatach, zwrotach będziesz na miejscu.
Jak można na pojedynczy mecz zmienić miejsce to czemu by się miało noe dać na stałe.
Ja przedłużyłem już karnet. Natomiast czaję się na jedno miejsce i jak ktoś nie przedłuży to chętnie bym się tam przeniósł
Jak bedzie w ogólnej puli powinno się udać. W poku osobiście najszybciej w razie czego. Ale to tylko gdybania.
Za to bilety na kartę bez ważnej karty kupuje się bez problemu i normalnie się wchodzi.
Dwa na cały sezon zakupione!
No dobra. Znów dałem się nabrać. +2
Ja zakupione 6 karnetów, dzieciaki sąsiadów nawet przygarniam
Btw czekam jeszcze na hokejowe, tylko z uwagi na remont nie wiadomo czy odpalimy pierwszy mecz w Krakowie
kolega do mnie napisał z prośbą o "wrzucenie info na szare forum" ;) sprawa wydaje się być dziwna. przeglądnąłem zapisy dla pewności, ale on ma info mailowe z POK, więc trudno poddawać to pod wątpliwość.
otóż premia za przedłużenie karnetu znika po pierwszej turze sprzedaży. jeśli więc chciałbyś się przenieść na inny sektor czekając na otwartą sprzedaż to straciasz zniżkę. wydaje mi się, że w poprzednich latach tego nie było. w sensie zniżka była cały czas. ja szczerze mówiąc też brałem pod uwagę zmianę sektora ale wchodzę na mapkę miejsc i dużo fajnych miejsc jest zajętych przez stare karnety, ale jeszcze nie są przedłużone. być może bym się skusił na te miejsca gdyby trafiły do wolnej sprzedaży. no ale stracę wtedy zniżkę..
wydaje mi się to bez sensu
- Edytowany
[quote]#post1728845 kolega do mnie napisał z prośbą o "wrzucenie info na szare forum" ;) sprawa wydaje się być dziwna. przeglądnąłem zapisy dla pewności, ale on ma info mailowe z POK, więc trudno poddawać to pod wątpliwość.
otóż premia za przedłużenie karnetu znika po pierwszej turze sprzedaży. jeśli więc chciałbyś się przenieść na inny sektor czekając na otwartą sprzedaż to straciasz zniżkę. wydaje mi się, że w poprzednich latach tego nie było. w sensie zniżka była cały czas. ja szczerze mówiąc też brałem pod uwagę zmianę sektora ale wchodzę na mapkę miejsc i dużo fajnych miejsc jest zajętych przez stare karnety, ale jeszcze nie są przedłużone. być może bym się skusił na te miejsca gdyby trafiły do wolnej sprzedaży. no ale stracę wtedy zniżkę..
wydaje mi się to bez sensu[/quote]
To nie jest bez sensu. To jest skrajnie bez sensu i przez jakiegoś nowego NIEKUMATEGO w branży wprowadzone z ogromną szkodą dla Klubu. Jak zareaguje gość co od kilkunastu lat kupuje klarnety i ma zniżkę (choć często chodzi - bo czas. wiek, praca w wawa itp. - na kilka meczy) i nagle kasują mu zniżke ...bo nie czyta wnikliwie (a nie czyta wogóle bo i poco jak zawsze kupuje) ino o dziwnych zmianach. Na ogół weźmie i p...nie klarnetem. Może mu przejdzie a może nie. Co tu dużo gadać KS oferuje święte barwy, spotkania z przyjaciółmi na ElPasso, przywiązanie często z dziada pradziada [i poto się chodzi jak w jakimś Fulham czy inny Swansea]... a pozatym niestety niewiele ... bo na pewno nie piłkę na przyzwoitym poziomie 🙄 ..
Warto aby swoimi kanałami stowarzyszenie kibiców poinformowało vicka-Turka co mu marketing wyprawia.
- Edytowany
Myślę (wydaje mi się) , że można przedłużyć teraz na stare miejsce, a potem zmienić.
Co nie zmienia faktu, że ograniczenie zniżki za kontynuację do 3 pierwszych tygodni sprzedaży to kiepski [s]pomysł[/s] żart. Myślę, że są karnetowicze, co nawet nie wiedzą, że już ruszyła sprzedaż.
Z ciekawości, czy jeśli ktoś "wyrósł" z sektora D i chce sobie zmienić na A (przykładowo) to zachowuje zniżkę za kontynuację.
Kupuję się karnet na stare miejsce i potem można zmieniać, się nie w necie tylko w punkcie obsługi.
możesz zmienić w tej chwili miejsce na jakieś obecnie wolne. ale wolne są tylko te co nie są zarezerwowane do przedłużenia przez karnetowiczów. teretycznie mógłbym teraz jako karnetowicz z A kupić sobie coś na H, ale jak się nie zwolni to miejsce co ja chcę na H to ja tam nie chcę być. to ja bym se wtedy wrócił na A. najlepiej więc byłoby mi poczekać do otwarcia wolnej sprzedaży i podjać tego dnia decyzję czy się przenoszę czy zostaję. nawet gdyby było 24 albo 48 godzin na podjęcie takiej decyzji. mógłbym polować na to nawet o północy. ale powód dla którego tracę zniżkę jest niezrozumiały
Spoko. Na H3 chyba żadnego karnetu nie ma.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1780491274-439.png[/img]
Santo, ale na derbach, Lechu, czy Legii pewnie będzie komplet, a ty przecież nie lubisz jak jest tłok na trybunach...
Po co ci ten karnet???😆
Chce wspomóc finansowo Platka 😉
[quote]#post1728867 Santo, ale na derbach, Lechu, czy Legii pewnie będzie komplet, a ty przecież nie lubisz jak jest tłok na trybunach...
Po co ci ten karnet???😆[/quote]
Przy cenie karnetu z kontynuacją może sobie odpuścić z 6 meczów, a i tak będzie do przodu.
Pomijając fakt, że to jego pieprzenie o niechodzeniu na mecze z dużą frekwencją to raczej czysty trolling niż prawda.
Ja też się dałem nabrać.. cóż, zawsze można ogłosić osobisty bojkot.
Mam jedynie nadzieję, że kibice jako całość będą rozliczać działaczy i piłkarzy od pierwszej kolejki i skończymy z głaskaniem po plecach..
[quote]#post1728872 ... Przy cenie karnetu z kontynuacją może sobie odpuścić z 6 meczów, a i tak będzie do przodu....[/quote]
Możesz napisac, jak to wyliczyłeś?😎
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)