Do czego by się tu jeszcze dop....ić ?! Co?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Mozna do wszystkiego, ale jak nie rozumiesz prostego pytania, to nie moj problem ze nauczyciele w szkole specjalnej do ktorej uczeszczales chcieli sie jak najszybciej takiego orla pozbyc i przepychali z klasy do klasy...
Andrzej sie dopierdolil do pracy sedziego w meczu Dania Niemcy gdzie Var akurat spisal sie wzorowo takze on ma swoj swiat 😉
Niech wam będzie ja mam swój wy macie swój ale ja przynajmniej w swoim klubie nie szukam kwadratowych jaj choć nie z wszystkim się zgadzam kropka
Nawet Andrzej przyznał, że są pewne niedociągnięcia ;-) ;-)
- Edytowany
Poważnie uważasz, że jest ktoś kto uważa, że wszystko jest idealnie?
Tylko czy reakcją na zastaną rzeczywistość musi być szukanie kwadratowych jaj i dopierdalanie się do wszystkiego?
Kwadratowych nie trzeba szukać, znajdą się normalne 😁
4 dni później
3 karnety już zakupione w pierwszym tygodniu, obawy czy nie opóźni się powrót z urlopu na pierwszy mecz.
[quote]#post1628184 Mozna do wszystkiego, ale jak nie rozumiesz prostego pytania, to nie moj problem ze nauczyciele w szkole specjalnej do ktorej uczeszczales chcieli sie jak najszybciej takiego orla pozbyc i przepychali z klasy do klasy...
[/quote]
Hamuj się z bajerą....
karnetomania coś nie weszła zbyt mocno, 1700 sztuk stan na dzień dzisiejszy, a pierwszy mecz za dwa tygodnie.
Jak to mówią: urwania dupy ni ma.
Promocyjnie/marketingowo też jakiś wielkich starań w tym kierunku raczej nie widzę jak narazie.
Sportowo nic się nie zmienia to czemu miałaby się zmieniać liczba sprzedanych karnetów ?
[quote]#post1628847 Sportowo nic się nie zmienia to czemu miałaby się zmieniać liczba sprzedanych karnetów ?[/quote]
Skąd wiesz że się nie zmieni ?
Ja ,zgodnie z zapowiedzią ,po 2 latach wróciłem, karnet zakupiłem. I jeszcze kolege namówiłem. Czyli +2
Brawo Ty.
[quote]#post1628847 Sportowo nic się nie zmienia to czemu miałaby się zmieniać liczba sprzedanych karnetów ?[/quote]
Po drugiej stronie błoń sportowo ciągle się zmienia już od kilku lat: jest tylko gorzej.
Liczba karnetów na chwilę obecna 3x tyle co u nas.
No już prawie jak w Bundeslidze, 6-ej
To będzie po 3k na mecz na trybunach, bo sportowo nic sie nie zmienia więc, nikt nie bedzie płacił 40-70zl za bilet... I to jeszcze 40 na Puszcze
[quote]#post1628863 To będzie po 3k na mecz na trybunach, bo sportowo nic sie nie zmienia więc, nikt nie bedzie płacił 40-70zl za bilet... I to jeszcze 40 na Puszcze [/quote]
Nie chcesz nie chodź, kibicem się jest a nie bywa.
Wszystkiemu winien jest zarząd zrobili korpo do zarabiania pieniędzy dla siebie! Sąsiadka w pierwszej lidze drugi sezon a my nie potrafimy tego wykorzystać ! Ludzie przejrzeli na oczy ,to prawda że kibicem się jest a nie bywa ale ileż można to wytrzymać ! Pudrowanie stadjonu fajna otoczka a sportowo co najważniejsze jesteśmy pośmiewiskiem ekstraklasy 🤬
Tacy co chodza na mecze tylko wtedy, gdy ich drżyna wygrywa nazywani są kibicami sukcesu. Zaraz rzucą się na mnie, że na Cracovii nie ma kibiców sukcesu, bo nigdy (za ich życia) nie było sukcesów.
I w tym stwierdzeniu jest tyle prawdy, że ich nie ma na Cracovii. Byli kibicami, a potem zostali kibicami sukcesu, bo z powodu ich braku przestali chodzić na mecze. Ich wybór. Może kiedyś wrócą. Lepszy kibic sukcesu niż żaden.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)