Pewnie jutro będzie znowu kopromitacja frekfencyjna - 5.000 max
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Zimno jest, brak transferów to kto ci przyjdzie? Ile by nie było to potrzebny będzie komp...res na czoło, bo będzie gorąca atmosfera. 🤒
A na poważnie szacunki wychodzą na 7-8 000 głów. Im więcej tym lepiej.
[quote]#post1521323 Pewnie jutro będzie znowu kopromitacja frekfencyjna - 5.000 max[/quote]
Raczej będzie najliczniejsza frekwencja w tej kolejce, na meczu zgodowym w Gdańsku tylko 6400 a gdzie indziej jeszcze gorzej
Ile będzie Kolejorza na D ? 3/4?
Nie wiem, ale po co się dzielić? Lecha zapraszamy ile wlezie.
[quote]#post1521330 Ile będzie Kolejorza na D ? 3/4?[/quote]
Martwmy się o siebie.
- Edytowany
No to zobaczymy czy pójdę. 10 minut temu wysłałem przypomnienie hasła i nadal czekam.
CO najlepsze poprzednie hasło z jakiegoś powodu nie chce działać.
Apka w Google Play znajduje się bez żadnego problemu.
Dobra, przyszło hasło.
@BartAcid#633
Ale do nowego oprogramowania musisz zarejstrować się na nowo. Wystarczy Pesel. Konta z starej wersji zostały usuniete
4 dni później
Pany, znajomy ma kartę z terminem ważności do 2021 r, natomiast w systemie po zalogowaniu podaje datę do czerwca tego roku. Jakiś błąd? Czy przedłużyli termin? Żeby nie było niespodzianki przy wejściu.
Wszystkie karty, których ważność kończyła się w zeszłym roku zostały przedłużone do czerwca 2022.
Można znaleźć info o tym gdzieś na oficjalnej.
Mam ten sam przypadek. Karta teoretycznie była do sierpnia 2021 ale działała i na jesieni i teraz na Lechu.
Potwierdzam .mam tak samo
Ale polecam wymianę karty, bo nowe są piękne!
[quote]#post1522224 Ale polecam wymianę karty, bo nowe są piękne![/quote]
Jeśli do tego w POKu będzie piękna pani, to wymienię, choć kartę mam jeszcze aktualną
Ktoś wie jak sprzedają się bilety na dzisiaj - pasuje nie schodzić poniżej 7000,-
[quote]#post1522364 Ktoś wie jak sprzedają się bilety na dzisiaj - pasuje nie schodzić poniżej 7000,-[/quote] no pasuje ale dziś to niemożliwe, stawiam na 5500-6000
Niech zaczną grać i wygrywać to będzie więcej to będzie ludzi masa.
- Edytowany
Jakby za darmo rozdawali bilety ciekawe ile byłoby ludzi?
Jak ktoś nie lubi chodzić do teatru i nie interesuje się sztuką albo nie ma poczucia piękna, to za darmo nawet nie pójdzie do galerii Uffizich.
14 dni później
Wie ktoś ile się czeka na ten link aktywacyjny który mają wysłać na pocztę, bo od dwóch dni nic nie przychodzi i nie mogę się na konto zalogować żeby bilet kupić.
A sprawdzałeś wszystkie foldery typu spam i powiadomienia?
Link aktywacyjny przychodzi w minutę, góra 5min.
Tak sprawdzałem, ale napisałem do nich i zaraz odpisali wysyłając link. Więc już ok jest.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)