[quote]#post1520735
Ale teraz już nie ma żadnego[h2] rozpoznawania twarzy i innych "wodotrysków"[/h2]. Do tego ludzi zdecydowanie mniej. Po kiego dalej utrudniać nam życie.[/quote]
Przeciez to nigdy nie dzialalo poprawnie... od samego poczatku musieli klikac myszka i potwierdzac recznie 😆
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote]#post1520736 [quote]#post1520735
Ale teraz już nie ma żadnego[h2] rozpoznawania twarzy i innych "wodotrysków"[/h2]. Do tego ludzi zdecydowanie mniej. Po kiego dalej utrudniać nam życie.[/quote]
Przeciez to nigdy nie dzialalo poprawnie... od samego poczatku musieli klikac myszka i potwierdzac recznie 😆 [/quote]
Ale było właczone i obciażało system. Kiedyś z ciekawosci popatrzyłem co ochroniarzowi na monitorze wyskakiwało
Pojawiało się często wiele dopasowań. W sumie i tak to lepsze było niż machanie dowodem do kamery co robiono np u sąsiadki.
Dowodem na co?
Jak ta regorystyczna ustawa pojawiła się to kwestie monitoringu publiczności na niektórych stadionach rozwiazano tak ,że pokazywało sie dowód do kamerki.
u sąsiadki to powinien być paszport z AZYLU
Aha, bo myślałem że trzeba okazać dowód na bycie niepoczytalnym, aby móc oglądać GTS.
- Edytowany
Albo dowód aktualnego szczepienia przeciw wściekliźnie
3 karnety kupione.
Człowiek to jednak głupi jest.
myśmy dzisiaj też przez neta kupowali. Serwis działa sprawnie a kolejne kroki są bardzo czytelne.
[quote]#post1520853 3 karnety kupione.
Człowiek to jednak głupi jest.[/quote]
Głupsi są! 10 łącznie dla familii wziąłem...
Potwierdzam, system jest w pytkę. Bez problemu można też dokupić karnet dla znajomego wyłącznie za pomocą jego PESELU.
Naliczyła mi się też zniżka za kontynuację, choć miałem rundę przerwy. Ale nie będę dzwonił z reklamacją do Tabisza.
[quote]#post1520855 myśmy dzisiaj też przez neta kupowali. Serwis działa sprawnie a kolejne kroki są bardzo czytelne.[/quote]
U mnie też karnet kupiony bez żadnych problemów, po PESELu system wszystko rozpoznał, numer karty itd.
Tylko czekałem jak się coś posypie, zawiesi a tu nic. Aż się dziwnie poczułem. Jak nie u nas.
[quote]#post1520859
Naliczyła mi się też zniżka za kontynuację, choć miałem rundę przerwy. Ale nie będę dzwonił z reklamacją do Tabisza.[/quote]
No toś dowalił tera 😥 Jutro z rana Jakub system wyłączy bo ulgi źle naliczane są ;)
@gronix tak możliwość jednoczesnego kupienia karnetów dla wszystkich z jednego konta rewelacja. Żadnego ryzyka ,że któreś miejsce w miedzyczasie "się wykupi"
Pany szybkie pytanie. Jeżeli jestem zarejestrowany w systemie, a nie mam karty kibica, bilet bez problemu w niedzielę kupię w kasie? Jakieś dane trzeba podawać przy zakupie?
Dotychczas udawało się podając w kasie numer pesel, ale dawno nie próbowałem. Myślę, że nie powinno być problemu.
Tylko bez karty chyba doliczają 15 zł. Sprawdź sobie czy w systemie na stronie nie wyjdzie taniej - na końcu transakcji jest wybór: bilet elektroniczny lub karta (przy pierwszej opcji pewnie wysylaja pdfa do druku).
Tak, jest plus 15. Mniejsza o to. Jak na pesel kupię to luz.
Mogę więcej niż jeden bilet tak kupić?
Na stronie mozna zaznaczyc kilka fotelikow obok siebie i wtedy podajesz tylko pesele sasiadow (ale musza byc w bazie)
Ok, dzięki bardzo.
Szacun dla Wszystkich co kupują karnety choć polityka Filipiaka do tego nie zachęca.Brawa bracia👏👏👏
Filipiak idźże idźże bajoku👎
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)