[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oN9Jiwe1f4w[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=oN9Jiwe1f4w
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
@MITSUBISHI_WRC
tak, dokladnie to, problem z kontem jeszcze nie rozwiazany ale udalo sie dodzwonic do POKa i zalatwic bilet
poszło bez problemu
Tak z ciekawości policzyłem jak nam idzie biletowanie na Jagę. I powiem krótko - póki co szału nie ma. Ale jeśli nie zapełnimy nawet tych 25% stadionu to dopiero będzie WSTYD.
Nie wiem czy to wina złego rozreklamowania sposobu nabycia wejściówki? czy może nieumiejętnością poruszania się w "wirtualnym świecie" karnetowiczów (np. seniorzy lub Ci co kupują tylko w POK-u)? czy może ludzie się boją wirusa? czy może taki mamy mizerny potencjał? a może jak zwykle kibice zaczną brać bilety tuż przed zakończeniem ich rozprowadzania? W każdym razie na tą chwilę mamy "sprzedanych" 1186 sztuk. Pozostało wolnych 2046. Jak zwykle B1, F2, F3, F4 w całości się rozeszły...
To, że akurat senior nie przyjdzie na mecz uważam za rozsądne
Dużo ludzi nie obytych w internetach ma duży problem z kupnem 0 złotowego biletu.
i meki z ujowym systemem, wiesz ile mi zeszlo zeby sie dodzwonic do POKu dla tego kumpla (wywalilem wczesniejszego posta, ten sam blad co Mitsubischi linkowal)) (Holender, gada po Polsku ale mu to oszczedzilem) - od 10 rano do 15h00....
Bileciki darmowe nabite. Ciekawa informacja na stronie:
Pierwszeństwo wejścia na obiekt przy ul. Józefa Kałuży 1 w nowych realiach będą mieć posiadacze karnetów na cały sezon 2019/20 bądź rundę wiosenną trwających rozgrywek. W związku z tym, że grupa naszych stałych bywalców wykracza ilościowo ponad liczbę udostępnionych urzędowo miejsc, zdecydowaliśmy się na formę, która uwzględniać będzie pierwszeństwo Waszych zgłoszeń. Prosimy o wyrozumiałość w tym względzie - próg 25% pojemności obiektu jest dla nas progiem nieprzekraczalnym, a obowiązkowe bufory dla przebadanej na obecność wirusa SARS-CoV-2 obsługi technicznej meczu oraz konieczność zachowania ustalonych odległości na widowni sprawiają, iż na niektórych sektorach liczba karnetowiczów jest zdecydowanie wyższa niż liczba udostępnionych miejsc.
Oznaczałoby to, że wykupiono na ten sezon znacznie więcej karnetów niż jest dopuszczonych miejsc.
Ja to rozumiem tak, że wykupiono więcej karnetów niż 25% sektora.
- Edytowany
[quote='bodzio969' pid='1435164' dateline='1592471189']
Tak z ciekawości policzyłem jak nam idzie biletowanie na Jagę. I powiem krótko - póki co szału nie ma. Ale jeśli nie zapełnimy nawet tych 25% stadionu to dopiero będzie WSTYD.
Nie wiem czy to wina złego rozreklamowania sposobu nabycia wejściówki? czy może nieumiejętnością poruszania się w "wirtualnym świecie" karnetowiczów (np. seniorzy lub Ci co kupują tylko w POK-u)? czy może ludzie się boją wirusa? czy może taki mamy mizerny potencjał? a może jak zwykle kibice zaczną brać bilety tuż przed zakończeniem ich rozprowadzania? W każdym razie na tą chwilę mamy "sprzedanych" 1186 sztuk. Pozostało wolnych 2046. Jak zwykle B1, F2, F3, F4 w całości się rozeszły...
[/quote]
Pewnie tu schodzi się wszystko po trochu. Osoby starsze po pierwsze w jakiejś części mogą nie wiedzieć, że bilety są dostępne, nie wiedzieć jak ogarnąć ich załatwienie, zrezygnować z pójścia z powodu zagrożenia wirusem. W przypadku mojego taty decydujący jest czynnik ostatni, czyli na razie zdecydował, że nie będzie chodził. Co do innych osób, to według mnie mimo wszystko nie jest to specjalnie nagłośnione, że trybuny będą otwarte, więc do części mogła ta informacja nie dotrzeć. Inna sprawa jest taka, że część osób może postanowić po prostu nie przyjść z powodu wirusa. Szczerze mówiąc, ja się na razie na stadion nie wybieram. Jak czytam, że na trybunach można nie mieć maseczek, to nie wygląda to dobrze, tym bardziej jak słuchałem co na temat wpuszczania ludzi na stadion, mówią wirusolodzy itp. Zresztą w innych krajach, które są dużo bardziej ogarnięte w temacie wirusa niż u nas, jakoś póki co na trybuny się ludzi nie wpuszcza, w innych krajach mają trend spadkowy zakażeń, a my póki co idziemy ostro, jeszcze teraz zaczną statystyki rosnąć, bo wesela, kościoły, teraz dojdą mecze.
- Edytowany
Nie wymagaj za dużo od [s]Comarchu [/s]MKSu.
Oni działają jak Urząd Pracy w Krakowie, który dostał kilkadziesiąt tysięcy wniosków o pożyczkę pomocową przez Covid. Wnioski składało się cyfrowo więc realizacja s powinna iść migiem (zwłaszcza, że nie ma żadnych wymogów do sprawdzania). Tymczasem okazało się że oni wszystkie te wnioski przepisują ręcznie do jakiejś innej bazy :D Zamiast zlecić to jednemu informatykowi i mieć na drugi dzień gotową robotę 120 urzędasów 3ci miesiąc to mieli.
Ale w czym problem. Jest działający system to po co ma być robione coś nowego. Jak komuś nie pasuje nich idzie do POKu i się dowie czy mu klepną bilet. Jak nie to trudno.
Nie przesadzajcie.
Na tą chwile jeszcze 1729 wolnych miejsc
Od jutra tj. 20.06 sprzedaŻ biletow dla posiadaczy kart kibica
Sprzedaż ruszyła z opóźnieniem ale wszystko działa
Czy osoba nie posiadajaca karty kibica moze kupic bilet na mecz???Kolega z pracy chce ze mna isc
Potwierdzam, już nie ma problemów z kupieniem (przez internet) biletu na niedzielny mecz.
[quote]
[color=#000000][size=large][font=LatoRegular, Tahoma, sans-serif]Sprzedaż biletów na mecz Cracovia - Jagiellonia wyłącznie dla posiadaczy Kart Kibica. Zaloguj się na swoje konto. [/font][/size][/color]
[color=#000000][size=large][font=LatoRegular, Tahoma, sans-serif]Jeśli posiadasz Karnet Cały 19/20 lub Karnet Wiosna 20, zaloguj się na swoje konto i wybierz darmowy bilet na mecz. [/font][/size][/color]
[/quote]
1340 niby jest dostępnych a jak wczoraj chciałem na b nie miałem dostępnych
[quote='sadix' pid='1435365' dateline='1592652960']
1340 niby jest dostępnych a jak wczoraj chciałem na b nie miałem dostępnych
[/quote]
Moze na B wszystkie juz poszly ?? i te 1340 sa dostepne na inne sektory :rolleyes:
Cos słabo się sprzedają bilety, w Gliwicach ledwo tysiac a w Lubinie 850 ,ludzi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)