https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/oferta_specjalna_tylko_podczas_swiecenia_pokarmow [b]PROMOCJA[/b]
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
Mobilizować się. Pisac do znajomych czy ida na mecz i dobrą kiełbe zjesc. Bez względu na dzisiejszy wynik to jest grupa mistrzowska i na stadionie trzeba być !
11 dni później
- Edytowany
Sorry że tak jeden po drugim wpis ale sprawa ważna.
Każdy kto był w Gliwicach ma bilet lub voucher w kasie. Warto z tego skorzystać i np. przekazać komuś. Im więcej nas tym lepsza atmosfera na stadionie.
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1122818193301606401?s=20
Vouchery są do wyboru na sektory A i D.
Witam. Czy jest jeszcze promocja na bilety za 1 zł dla osób po raz pierwszy na naszym stadionie,ktoś wie?
[quote='moni@' pid='1376427' dateline='1556736360']
Witam. Czy jest jeszcze promocja na bilety za 1 zł dla osób po raz pierwszy na naszym stadionie,ktoś wie?
[/quote]
Mogę oddac swój bilet z wyjazdowego maczu w Gliwicach i można go wymienić w kasie na darmowy bilet.
- Edytowany
Taki voucher warto wziąć i komuś dać. Może się wkręci i odwiedzi jeszcze nasz stadion.
Bardzo dziekuje za propozycje. Ja mam karnet więc nie skorzystam,pytanie moje było z czystej ciekawości bo pamiętam że była kiedyś ta akcja z biletami dla nowych osób. Zabieram na mecz po raz pierwszy koleżankę ,liczę na to że nie ostatni :)
04.05 godz 15;00 jest nas 7428 na jutrzejszym meczu.
Czy mogę kupić przez internet bilet dla dziecka na rodzinny jezeli nie ma karty kibica?
Myślę, że możesz. Najlepiej spróbować.
Jak to jest teraz z tymi biletami i kartami kibica?
Jest osoba, która była/jest w systemie, posiadała kartę kibica tą starą. Tamta karta przepadła.
[size=small]Gdybym teraz chciała ta osoba kupić bilet, to jak to wygląda?[/size]
Można wejść bez karty kibica ale wtedy bilet z kodem kreskowym kosztuje 15 zł.więcej niż normalnie czyli warto wyrobić tą kartę która kosztuje 15 lub 20 zł .obecnie .
5 dni później
Dziś promocja-30 procent!!!!!!! Hasło TAJEMNICA !!!!! Bilet na B kupiłem za 12pln
Pakiet 10 na A za 99 i -30 procent :)
Kolejorz na jakim sektorze D ?
[quote='sadix' pid='1377634' dateline='1557523958']
Pakiet 10 na A za 99 i -30 procent :)
Kolejorz na jakim sektorze D ?
[/quote]
Mieli siadać na gościach ale jest zamknięty od 30.04 więc wątpię żeby ich tam usadzili. Więc pewnie na D, na D3 zauważyłem dużą liczbę sprzedanych biletów na raz.
Jak wygląda teraz zakup biletu dla osoby, która nigdy nie była na stadionie? Trzeba robić zdjęcie?
Chyba zdjęcia już nie potrzeba, ale niech to ktoś jeszcze potwierdzi.
Nie trzeba zdjecia, karte zamawiasz przez neta na dane z dowodu osobistego i potem na karte kupujesz bilet. Zdjec nie trzeba juz robic.
Ja jestem zdziwiony skąd zawsze takie kolejki do kas i to od strony sektora D, gdzie w większości chodzi młodzież. Wczoraj zapomniałem kupić sobie biletu wcześniej, lecz spróbowałem w drodze na mecz zrobić to przez smartfona i ku mojemu zdziwieniu 2 minuty, żadnych problemów i bilet kupiony bez stania w kolejkach. Ja rozumiem np. Jakiś emeryt który nie ma smartfona ani laptopa ani konta bankowego bo emeryture dostaje od listonosza, no ale największe kolejki są od strony sektora D gdzie średnia wieku jest dość niska. Jaki jest sens stania pół godziny w kolejce po bilet?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)