Przecież to standard przy zmianie sektorów. Co sprzedający to inne wytyczne.
Co sezon odwiedzałem B by ... z innej perspektywy zobaczyć trybuny. Co sezon inne podejście. Raz mnie zaskoczyli bo z tańszego sektora zmieniając na B zmiana była za friko. Innym razem kupowałem cały bilet, innym razem coś tam dopłacałem. Pewnie Januszowi się nie mieści w głowie że ludzie w trakcie sezonu mogą zmieniać sektor i nie ma wypracowanych standardów na tą okoliczność. Mnie już coraz mniej dziwi a takie sytuacje niestety uważam za normalne w tym klubie.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='quentin' pid='1339498' dateline='1537732629']
Co sezon odwiedzałem B by ... z innej perspektywy zobaczyć trybuny. Co sezon inne podejście. Raz mnie zaskoczyli bo z tańszego sektora zmieniając na B zmiana była za friko. Innym razem kupowałem cały bilet, innym razem coś tam dopłacałem. Pewnie Januszowi się nie mieści w głowie że ludzie w trakcie sezonu mogą zmieniać sektor i nie ma wypracowanych standardów na tą okoliczność. Mnie już coraz mniej dziwi a takie sytuacje niestety uważam za normalne w tym klubie.
[/quote]
Ja od kilku lat zmieniałem bez problemu za 1 zł bilety z karnetów dla siebie, ojca i teścia żeby mogli iść z wnukami na rodzinny. Na mecz z Arką robiłem to u tej samej kasjerki i ona mi powiedziała, że zasady się zmieniły. Gdybym zmieniaľ na droższy sektor nie miałbym żadnych pretensji ale czasem chcę işć rodzinine i od teraz podobno muszę zapłacić jeszcze raz za bilet.
Biorąc pod uwagę frekwencję i to że organizują akcje promocyjne, rozdają bilety na Rynku to jest chore, że nie ja nie mogę przyprowadzić swoich dzieci i ich kolegów bez dodatkowego płacenia za swój raz już opłacony bilet. Mam karnet od początku gry na nowym stadionie ale ten był chyba ostatni.
[quote='kosciuszko' pid='1339509' dateline='1537734414']
[/quote]
Ja od kilku lat zmieniałem bez problemu za 1 zł bilety z karnetów dla siebie, ojca i teścia żeby mogli iść z wnukami na rodzinny. Na mecz z Arką robiłem to u tej samej kasjerki i ona mi powiedziała, że zasady się zmieniły. Gdybym zmieniaľ na droższy sektor nie miałbym żadnych pretensji ale czasem chcę işć rodzinine i od teraz podobno muszę zapłacić jeszcze raz za bilet.
Biorąc pod uwagę frekwencję i to że organizują akcje promocyjne, rozdają bilety na Rynku to jest chore, że nie ja nie mogę przyprowadzić swoich dzieci i ich kolegów bez dodatkowego płacenia za swój raz już opłacony bilet. Mam karnet od początku gry na nowym stadionie ale ten był chyba ostatni.
[/quote]
Moim zdaniem nie powinieneś tego tak zostawiać . Pisz e-mailem protest do prezesa ,ze to skandal.
Dbanie o klienta nie jest priorytetem mks'u. Natomiast poszukiwanie jeleni na rynku i owszem. To ta mityczna wymiana kibiców.
[quote='quentin' pid='1339511' dateline='1537734785']
Dbanie o klienta nie jest priorytetem mks'u. Natomiast poszukiwanie jeleni na rynku i owszem. To ta mityczna wymiana kibiców.
[/quote]
Na jakich chcą wymienić, skoro nie chcą spokojnych ludzi zakochanych beznadziejną miłością w Cracovii ?
Bogatych, spokojnych i obojętnych na wyniki ;).
[quote='quentin' pid='1339514' dateline='1537735385']
[/quote]
Biedny nie jestem a fakt, że karnet to dla mnie oblig(przynajmniej do tej pory) pokazuje, że wyniki nie decydujă o tym czy przyjdę czy nie.
- Edytowany
[quote='kosciuszko' pid='1339515' dateline='1537735646']
[/quote]
Biedny nie jestem a fakt, że karnet to dla mnie oblig(przynajmniej do tej pory) pokazuje, że wyniki nie decydujă o tym czy przyjdę czy nie.
[/quote]
Wiesz ilu takich było na A?
Test na kibica nowego typu zdali tylko ci, którzy zmienili potulnie sektor.
[quote='kwach' pid='1339510' dateline='1537734715']
[quote='kosciuszko' pid='1339509' dateline='1537734414']
[/quote]
[/quote]
Moim zdaniem nie powinieneś tego tak zostawiać . Pisz e-mailem protest do prezesa ,ze to skandal.
[/quote]
Podaj adres a napiszę tylko, żeby trafiło do osoby, która się tym przejmie nie wierzę.
[quote='cichociemny' pid='1339516' dateline='1537735777']
[/quote]
[/quote]
Wiesz ilu takich było na A?
Test na kibica nowego typu zdali tylko ci, którzy zmienili potulnie sektor.
[/quote]
Było to słowo klucz.
Trzeba ich wymienić a nie nas kibiców Cracovii !!!Frekwencja spada na łeb i szyje a oni chcą wymieniać ?Niech tabisz z baldysem podpaski sobie zmienią a łapy precz od Pasiaków.
Stowarzyszenie powinno przedstawić pięterku sytuację Kościuszko ! Niech zaczną szanować kibiców a jak nie to Kańczuga czeka !!!
[/quote]
[/quote]
To moje gratulacje kosciuszko, jesteś prawie idealnym kibicem dla comarchu
Jeszcze potulnie kup dodatkowy bilet i.. o takich kibiców comarch walczy...;)
Tylko maili nie ślij - bo klient awanturujący się dostanie czerwoną kartkę... i kryterium [u]spokojny[/u] nie spełnisz..
- Edytowany
Kolego marzycielu? Jakie maile? Do kogo? Mój znajomek pisal przed sezonem nikt mu nie odpisał. Sam też napisałem i bez odzewu. Pozbadz się więc zludzen. Jesteś dla mksu zbędnym balastem i problemem. Przestań przychodzić na mecze bo tylko wkurzysz biedaka.
Aha Stowarzyszenie też nie funkcjinuje a w zasadzie znając nieco realia mogę napisać że go nie ma. To tak na wszelki wypadek gdybyś pomyślał by interweniować u nich ;D
...i w ogóle nic ni ma.
Wiosna to czy lato,
Jesień albo zima.
[quote]
(...) Stadion sobie próbują zapełnić (...) W czwartek czterej piłkarze Cracovii spacerowali po Rynku Głównym w towarzystwie modelek. Uśmiechali się do mieszkańców i rozdawali bilety, zapraszając na mecz.
A że słupki muszą się zgadzać to taki fanatyk jak kosciuszko zapłaci za te darmowe wejścia..Wink
Ja po latach tułaczki na tą chwilę wole kotleta na czystym talerzu....
[/quote]
I na te promocje namówili najmłodszego piłkarza, i 2 zupełnie świeżych co nie zdążyli jeszcze dobrze zagrać. Hahaha.
25 dni później
Czy to normalne,że przy kupnie biletu on-line są jakieś problemy z logowaniem? Po wpisaniu peselu i nazwiska, nie loguje mnie mimo, że jestem przecież zarejestrowanym użytkownikiem. A z kolei przy próbie nowej rejestracji pojawia się info,że użytkownik z tym nr pesel juz istnieje. WTF?
w naszej cOMARHOVII wszystko możliwe.
Jaki prezes i zarzadzanie taki system do obslugi sprzedazy biletow i wszystkiego innego co z tym klubem zwiazane...
Mialem ten sam problem... ktos juz byl zalogowany na moj pesel :D :D :D
[quote='KruszynaKSC' pid='1344124' dateline='1540122365']
Jaki prezes i zarzadzanie taki system do obslugi sprzedazy biletow i wszystkiego innego co z tym klubem zwiazane...
Mialem ten sam problem... ktos juz byl zalogowany na moj pesel :D :D :D
[/quote]
Może masz jakiegoś wielbiciela ?! :)
12 dni później
Cześć, mam szybkie pytanie.
Znajomy idzie na mecz ale kartę kibica zostawił w domu a nie będzie jechał na mecz przez dom.
Sprzedadzą mu bilet z kodem kreskowym czy jednak musi zahaczyć o dom.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)