A niby co na to wskazuje wygrana z malinowymi ?Przypominam że legła musi wygrać a jak ona nie może to sędzia pomoże...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='RobertoBaggio' pid='1304191' dateline='1518602740']
A niby co na to wskazuje wygrana z malinowymi ?Przypominam że legła musi wygrać a jak ona nie może to sędzia pomoże...
[/quote]
Jak sędzia pomoże to mamy na to noże;)
Mecz Cracovii z cwksem odbędzie się z udziałem publiczności. Wejście na mecz wyłącznie z karnetem.
[quote='dangorka' pid='1304235' dateline='1518624661']
Mecz Cracovii z cwksem odbędzie się z udziałem publiczności. Wejście na mecz wyłącznie z karnetem.
[/quote]
Nie wiem czy to taka dobra wiadomość. Ich przyjedzie 750 osób, nas będzie 2500 pikników (sam też się do nich zaliczam) . Kibicowsko będzie to słabo wyglądać. Chyba że stowarzyszenie ogłosi bojkot po tym meczu ...
Niech jeszcze przywrócą bilety to może nie wypadniemy tak blado
- Edytowany
Nie wiem czy to taka dobra wiadomość. Ich przyjedzie 750 osób, nas będzie 2500 pikników (sam też się do nich zaliczam) . Kibicowsko będzie to słabo wyglądać. Chyba że stowarzyszenie ogłosi bojkot po tym meczu ...
[/quote]
Mają zakaz wyjazdowy do końca sezonu
[quote='lucjusz' pid='1304238' dateline='1518625440']
Niech jeszcze przywrócą bilety to może nie wypadniemy tak blado
[/quote]
Mam nadzieję że uda się to jakoś sensownie ogarnąć. Wiadome to co było już się długo nie wróci (tanie karnet,bilety) po derbach. Ale jakoś trzeba to sensownie rozwiązać.
Nawet nie wiedziałem. Dziękuję za informację. Myślę że to może być jeden z pierwszych kroków do powrotu do normalności. Ktoś tam z klubu generalnie ogarnął bo mu się chciało żeby zawiesić wykonanie kary. Może w takim razie stowarzyszenie powinno zrobić swój krok w kierunku porozumienia i np.zawiesić bojkot na jeden mecz aby znów odbić piłeczkę do klubu?
ale to jest zmiana decyzji KL dotyczącej kary po meczu i nie warto tej decyzji mylić z groźbą zamknięcia obiektu przez organy odpowiedzialne za bezpieczeństwo. Ogłoszony bojkot był po podjęciu decyzji ograniczającej widownię, a nie po karze KL.
Jeżeli będzie dalej bojkot, to trzeba odpuścić.
Ian, ale generalnie nie ma to większego znaczenia bo komisja ligi sama od siebie kary nie zawiesiła. Ktoś musiał się o to postarać i uważam że jest to może nie ukłon ale mrugnięcie okiem w kierunku kibiców. Kwestia co my teraz z tym zrobimy. Uważam że powinniśmy zawiesić bojkot na ten mecz, docenić gest i dążyć do dialogu
I przeprosić. Za WTC i tsunami w Tajlandii też...
Po ciężkim dniu zawsze warto tu zaglądnąć, poprawa humoru gwarantowana :)
Pewnie zawiesili kare bo wejsc moga tylko karnetowicze. Inaczej by tego nie zawieszali raczej. Wiec zawieszenie bojkotu było by śmieszne.
Czy zakaz sprzedaży pojedynczych biletów i zamknięty stadion na następnych derbach obejmuje również sektory VIP?
Nie wiem stary, ale martw się lepiej jak poprawić nasze liczby wyjazdowe w przyszłym sezonie, a nie derbami za rok. Jak chcesz pooglądać piłkę to włącz Sobie LM na tvp1
Derby mogą być jeszcze w tym sezonie.
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1304256' dateline='1518629941']
Ian, ale generalnie nie ma to większego znaczenia bo komisja ligi sama od siebie kary nie zawiesiła. Ktoś musiał się o to postarać i uważam że jest to może nie ukłon ale mrugnięcie okiem w kierunku kibiców. Kwestia co my teraz z tym zrobimy. Uważam że powinniśmy zawiesić bojkot na ten mecz, docenić gest i dążyć do dialogu
[/quote]
Przepraszam bardzo kto do Ciebie mruga? Co mamy docenić? Z kim chcesz prowadzić dialog?
Niesamowite pozwolono mi oglądnąć mecz z warszawskim zespołem na stadionie. Pozwolono też seniorom, studentom, kobietom i turystom? Czy do nich już nikt nie mruga? Kogo oni mają docenić? Z kim mają prowadzić dialog? Acha, to już jest mało istotne. My też mrugamy do reszty bo wchodzimy cichaczem, udajemy fajnych, uśmiechamy się i mamy w dupie resztę. Ot, prawdziwy obraz kibica. Tylko mi tu nie wyjeżdżajcie z płaczem że cierpicie kary za nie swoje grzechy. Brakuje mi tu tylko pomiaru kto więcej wycierpiał nie oglądając meczu ze Śląskiem.
Bardzo dobrze wiesz że gdyby nikt z klubu nie zareagował w kwestii meczu z cwelka to KL sama kary by nie zawiesiła. Ja odbieram to jako gest w stronę złagodzenia sytuacji na linii kibice - klub. Bo gdyby januszek miał na to lage to nie pozwoliłby na odwołanie się od kary. To że wejście jest teraz na karnet na pół rundy w cenie karnetu sprzed sezonu na cały sezon to już zagrywka przeciwko kibicom. Ale musimy odcierpieć derby. I nie zachowujcie się jak obrażone dzieci które się obraziły za to że dostały karę za złe zachowanie w szkole i teraz bojkotują i nie będą jeść na złość obiadu. Trzeba to wziąść na klatę i tyle. Tak jak wspominali tu inni, wiele osób nie wie o bojkocie i czego on dotyczy. Żeby nie wyjść na śmiesznych należałoby napisać list otwarty czego oczekujemy i na jakich zasadach bojkot odwołamy. Tak żeby medialnie pokazać że nie zgadzamy się na odpowiedzialność zbiorową, ale mimo to zgadzamy się na brak sprzedaży biletów na sektor A na czas zawieszenia kary, aby pokazać że sytuacja była jednorazowa i więcej się nie powtórzy. Bo jeśli będziemy sobie bojkotować każdy w swoich czterech kątach to niczego nie ugramy
[quote='VolaChve' pid='1304421' dateline='1518735143']
Nie wiem stary, ale martw się lepiej jak poprawić nasze liczby wyjazdowe w przyszłym sezonie, a nie derbami za rok. Jak chcesz pooglądać piłkę to włącz Sobie LM na tvp1
[/quote]
fajnie, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie
brawo za spostrzegawczość
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)