Orientuje się ktoś z Was jak aktyalnie wygląda sprawa z zapisami na karnet w sklepie K1?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote='cruxus' pid='1279449' dateline='1505810448']
Orientuje się ktoś z Was jak aktyalnie wygląda sprawa z zapisami na karnet w sklepie K1?
[/quote]
Przychodzisz, podajesz IMIĘ, NAZWISKO i PESEL i masz karnet...
Nie wiecie przypadkiem jak wygląda teraz system weryfikacji karnetowicza wchodzącego na stadion? Czy istnieje możliwość , żeby dana osoba weszła na mój karnet, gdy ja nie będe mógł być na meczu?
Pewności nie mam ale według mnie nie powinno być problemu. W tym sezonie przykładasz kartę i jeżeli tylko karnet jest na nią poprawnie nabity, od razu zapala się zielone światło bez patrzenia w kamerę więc porównywanie ze zdjęciem odeszło już do lamusa.
Jeżeli posiadam karnet na D to mogę kupić bilet i wejść na B???
Kupic mozesz na kazdy sektor majac karnet... On nie blokuje Cie do pojscia na inny sektor jesli oczywiscie kupujesz bilet.
14 dni później
Grzegorz Sandomierski zachęca do kupowania karnetów w promocji na sektor D. Zasięg filmiku zapewne będzie większy niż tylko wpisy na forum ze względu na popularność FB :)
[url=https://www.facebook.com/stowarzyszeniecracoviatomy/videos/1496832313732661/?hc_ref=ARTSH4JhDvfYIxUND2T2l9GQ3rmVdVtw3U838Sr3sSWhWKqp-U_0_uSZq4ty0i2F9EQ]https://www.facebook.com/stowarzyszeniecracoviatomy/videos/1496832313732661/?hc_ref=ARTSH4JhDvfYIxUND2T2l9GQ3rmVdVtw3U838Sr3sSWhWKqp-U_0_uSZq4ty0i2F9EQ[/url]
Dodatkowo wśród osób, które kupią karnet będzie losowana poniższa piłka.
[img]https://d3higte790sj35.cloudfront.net/images/yn/vq/64773a7060ab0f4c2e0247872e6f10b9.png[/img]
4 dni później
"JUTRO - WTOREK 10.10!
To ostatni dzień zapisów na promocyjny karnet na sektor D. Czy jest wśród Was ktoś, kto jeszcze nie wykorzystał szansy, by zapełnić znów serce naszego stadionu?
Jeśli tak - jeszcze tylko jutro jest na to okazja, która więcej się nie powtórzy!
Przypominamy wszystkim osiedlom i FC, że do jutra należy oddać listy z pieniędzmi do sklepu K1 na stadionie!
W JEDNOŚCI SIŁA!!!
Info o karnetach pod linkiem: http://cracoviatomy.pl/blog/post/wszyscy-po-karnety-2
"
Od kiedy będzie można odbierać te karnety ze Stowarzyszenia na D
Z tego co wiem mają być nabijane na karty w tym tygodniu, rozumiem, że kartę masz?
[quote='koziołek' pid='1283995' dateline='1507666754']
Z tego co wiem mają być nabijane na karty w tym tygodniu, rozumiem, że kartę masz?
[/quote]
Oczywiście że mam.
To na pewno będziesz miał nabity karnet po peselu :) Jak tylko będę wiedział kiedy to napiszę. Zakładam, że będzie to w ostatniej chwili bo zawsze tak bywa w tej kwestii.
Karnety osób, które mają karty są już nabite, sprawdźcie sobie na stronie gdzie możecie kupić bilety. Ci co nie mają karty czekam na potwierdzenie co mieliby zrobić.
9 dni później
Wie ktoś może dlaczego nie mogę kupić biletów przez internet?
Gdy wpisuję imię, nazwisko i pesel to osoby te są podświetlone na czerwono i jest napisane, że nie znaleziono klienta, przez co nie mogę przejść dalej w zamówieniu.
To mi zaś jak się zaloguje to pokazuje, że nie mam karty klienta. A karnet mam...
Jeżeli przez swoje konto kupiłem sobie i żonie bilet, to te bilety są nabijane automatycznie na karty ( mamy te nowe) czy drukować te bilety??? Wiem pytanie pewnie proste i odpowiedzi jest gdzieś wczesniej ale proszę o krótka odpowiedz.
[quote='craco8878' pid='1286950' dateline='1509047386']
Jeżeli przez swoje konto kupiłem sobie i żonie bilet, to te bilety są nabijane automatycznie na karty ( mamy te nowe) czy drukować te bilety??? Wiem pytanie pewnie proste i odpowiedzi jest gdzieś wczesniej ale proszę o krótka odpowiedz.
[/quote]
Powinny być nabite na karty.
19 dni później
kiedy mniej więcej można się spodziewać rozpoczęcia sprzedaży biletów na derby?
Mniej wiecej zapewne po meczu z Koroną
PS. Mając karnet nie musiałbys sie o to martwić :P
Może ma karnet na drugą stronę łąki.;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)