:D haha post dnia Leszeczek :) , dokładnie tak działa nabijanie żniżki, potwierdzam :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
:)
Tak też myślałem, dzięki ;)
Cześć! Od meczu z Pogonią nie mogę kupić biletu przez strefę kibica ponieważ pojawia się taka informacja :
Transakcja zakupu biletu w toku! Trwa oczekiwanie na płatność. Status swoich transakcji możesz sprawdzić tutaj.
Wyskakuje błąd koszyka. Na mail strefakibica nikt nie odpowiada. W kasie przed stadionem też mi nie pomogli. Ktoś wie w czym rzecz? Miał taki problem?
Najpewniejsza strefa kibica jest w okolicy POK przy stadionie
tam zawsze kupuje się bez problemów.
diamonnd Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cześć! Od meczu z Pogonią nie mogę kupić biletu przez strefę kibica ponieważ pojawia się
> taka informacja : Transakcja zakupu biletu w toku! Trwa oczekiwanie
> na płatność. Status swoich transakcji możesz sprawdzić tutaj.
>
> Wyskakuje błąd koszyka. Na mail strefakibica nikt nie odpowiada. W kasie przed stadionem też
> mi nie pomogli. Ktoś wie w czym rzecz? Miał taki problem?
Problem z tym, że na mejla nikt nie odpowiada miał chyba każdy.
Info "Transakcja zakupu biletu w toku! Trwa oczekiwanie na płatność." pojawiła mi się kiedyś, gdy zbyt szybko wyszedłem z płatności. Nacisnąłem O.K. zamiast czekać, aż okno zamknie się samo i powróci do strefy. Wtedy nie mają potwierdzenia i transakcja jest permanentnie "w toku"
POKi od Kraszewskiego beda otwarte przed meczem czy trzeba dymac dookola stadionu??
będą
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tylko sobie nie kup przypadkiem Jurassic na sektor
> ktory jest zamkniety, bo system o tym nie wie i ci
> sprzeda ;)
> (mowie o wspanialej strefie kibica)
>
> ponawiam pytanie, czy ktos zna jakis kontakt z
> klubem w sprawach strefy kibica, zamowien etc...
muszę tutaj podziękować za cenne rady oraz nieme wsparcie ogółu :P
a wracając do sprawy, dla potomnych, po bezradności miłych pań od frontu, zaszedłem wczroaj przed meczem do pok'a od strony G i koledzy wykazali się zrozumieniem, zaradnością, pare telefonów do n+1 i dostałem gotówkowy zwrot, dziękuje za załatwienie sprawy ale również apeluje, jeśli ktokolwiek z klubu zagląda do tego wątku, ogarnijcie strefę kibica, jesteśmy w 2015, a ma się wrażenie że internet wymyślono wczoraj ;)
Zobaczymy czy się sprawdzi co mi Pani powiedziała. Drukarki do kart wrócą po nowym roku. A to jest 5 tygodni niemal hahahaha
do serwisu wrócą
Nooo ... jak za 5 tygodni to jest to pewne, że będą.
Mi wczoraj powiedzieli kolejny raz ze kart już nie będzie. Na pytanie jak się zarejestrować w strefie kibica , odpowiedziała : trzeba mieć kartę :)
Chcesz karte kibica? Działaj jak Asterix: [url]https://www.youtube.com/watch?v=OmZkeBv3uFc[/url]
:)
Kupuję właśnie bilety na jutro i oto jak wygląda sektor A na strefie (białe zajęte):
[img]http://i65.tinypic.com/dwtlhi.jpg[/img]
Ogólnie na całym stadionie puchy jakich można się spodziewać po poniedziałkowym meczu, a na A prawie wszystko zapełnione jak nigdy. Zazwyczaj połowa A2 świeci pustkami nie mówiąc już o A1
Ktoś wie o co tu chodzi? Jakaś zorganizowana akcja czy strefa znowu nawala? Mecz z betonami wiadomo przyciąga więcej osób na A, ale żeby na taką skalę już w przeddzień meczu?
A psioki i betony wchodzą???? Podejrzane to jest .
Może młyn nam sie przeniósł.
Może Miechów się rzucił?
Dobrze ze mam karnet B)
Hehe wszyscy na A sektor walą. Od derbow nie był zapelniony szykuje się komplet na A.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)