Witam. Moze mi ktoś powiedzieć jak zarejestrowac sie do strefy kibica nie mając karty? Nie mam ponieważ ciągle mnie informują w kasach że klub juz nie wydaje już ich.Na pytanie nie odpisali nic na maila. Pasowałoby miec konto żeby kupować bilet przez neta.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Skoro już nie wydają kart od dawna i zachęcali wciąż do nabywania karnetów to jakim sposobem chcieli je sprzedawać tym którzy nie mają kart?
Dendi86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam. Moze mi ktoś powiedzieć jak zarejestrowac sie do strefy kibica nie mając karty? Nie mam
> ponieważ ciągle mnie informują w kasach że klub juz nie wydaje już ich.Na pytanie nie
> odpisali nic na maila. Pasowałoby miec konto żeby kupować bilet przez neta.
Nie chcę Cię straszyć, ale jak nie masz karty kibica to przez neta nie kupisz, bo tam się tylko nabija na kartę, a nie ma żadnego potwierdzenia czy fizycznych biletów.
Czyli drukarka do kart (sztuk jeden na klub ekstraklasy) dalej nie działa?
@leszeczek
Wiem że nie kupię jak nie mam KK. Dlatego moje pytanie brzmi jak się zarejestrowac jeśli jej nie wydają. Na maile nie odpowiada klub. Wychodzi na to że już konta nie założe. Chyba że w kasach mnie robia w wała.
Nic nie zrobisz. Odkąd mamy co mecz nadkomplet klub przestał dbać o kolejnych chętnych.
idź do kasy i powiedz, że chcesz kartę, jak Ci powiedzą że nie wydają to powiedz, że chcesz kupić karnet, zobaczymy co wtedy Ci powiedzą
albo tu masz numer do rzecznika prasowego http://cracovia.pl/pilka-nozna/klub/dla_mediow
zadzwon i zapytaj
kkk_84 Napisał(a):
> idź do kasy i powiedz, że chcesz kartę, jak Ci
> powiedzą że nie wydają to powiedz, że chcesz
> kupić karnet, zobaczymy co wtedy Ci powiedzą
>
> albo tu masz numer do rzecznika prasowego
> http://cracovia.pl/pilka-nozna/klub/dla_mediow
> zadzwon i zapytaj
to proste - wydadzą mu bilety z kodem tak jak mi kiedyś jak moja karta uległa zniszczeniu i nie mogli mi nowej wydrukować...cyfrowe nilety z kary dostałem na papierze :D
w sprawie zwrotu kasy za bilet sprzedany na zamkniety sektor, jaki kontakt email z obsługą strefy? miał ktoś do czynienia już z jakimś udanym (zrealizowanym = z odpowiedzią) kontaktem?
Ja chciałem sobie nową kartę wyrobić - już od dłuższego czasu - bo mam pokiereszowaną, ale nie da rady. Gdzieś od pół roku lub dłużej nie działa drukarka i koniec. Zresztą kartę kibica mam tak pokiereszowaną, że działa więc pewnie jestem perfekcjonistą. To nic, szkoda tylko, że bilety są droższe gdy ktoś nie posiada karty, a nie może jej wyrobić z powodu drukarki. Bałagan.
To, że tyle czasu nie ma tej drukarki to jest kompletna kompromitacja osób za to odpowiedzialnych.
Święta racja leszeczku. Mnie się to nie mieści w głowie jak można zachęcać do kupowania karnetów i robić całą akcję promocyjną a nie wydawać kart.
jakieś dwa miesiące temu znajomy wyrabiał karte kibica, nie było żadnego problemu
Trafił na krótki okres chwilowego powrotu drukarki.
albo mają drugą zapasowa którą wyciagaja z folii wylacznie na wizytacje Prezesa :D
Głupie pytanie: czy karnetowicze mają już nabitą wejściówkę na PP z Sosnowcem, czy trza sobie dokupić bilet ?
trzeba zakupić
tylko sobie nie kup przypadkiem Jurassic na sektor ktory jest zamkniety, bo system o tym nie wie i ci sprzeda ;)
(mowie o wspanialej strefie kibica)
ponawiam pytanie, czy ktos zna jakis kontakt z klubem w sprawach strefy kibica, zamowien etc...
Hej, co należy zrobić aby kupując bilet na PP w strefie kibica naliczyła się zniżka 50% dla karnetowiczów?
dissnej Napisał(a):
> Hej, co należy zrobić aby kupując bilet na PP w strefie kibica naliczyła się zniżka 50% dla karnetowiczów?
Trzeba kliknąć zakładkę "wyloguj się", zamknąć komputer i przy pomocy aplikacji "z buta" pójść do POK przy stadionie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)