Co w przypadku gdy ktos mial dawno wyrobiona Karte Kibica, chce isc na mecz, ale nie wie gdzie ta karta jest?
Czy jest opcja, zeby bilet zostal wydrukowany z kodem kreskowym a nie, jak w przypadku osob posiadajacych karte, bilet bez kodu tylko nabity na karte?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
jest możliwość, ktoś już o tym pisał
Mi ostatnio (Lech) druknęli świstek z kodem w kasie bo mam wytarty kod kreskowy na kracie. Dziś kupując bilet od razu o taki świstek poproszę.
na karcie nie działa kod kreskowy tylko chip w środku podobno
ja kładę często kartę odwrotnie i czyta
dokładnie. znam przypadki zdartej do białości karty
oddam w dobre ręce 2 vouchery na jutrzejszy mecz sektor A
pw
No to nie wiem mi nie chciało przyjąć.
Do której dziś są kasy otwarte?
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to nie wiem mi nie chciało przyjąć.
>
>
> Do której dziś są kasy otwarte?
18
No to postoje jutro w kolejce :/
BartAcid Napisał(a):
> No to postoje jutro w kolejce :/
Kup se przez neta...
Mi na KK odkleił się przód i tył a karta działa!
Co do zagubienia KK, to mówi się w Pokach jaka jest sytuacja i dostaje się bilet z kodem, tylko po takiej akcji karta już jest nie ważna i nie da się na tą kartę nabijać biletów, chyba, że się wyrobi nową!
jest tez inna opcja. mowi sie ze sie zapomnialo portfela i drukuja bilet z kodem. tutaj sytuacja jest jeszcze ciekawsza bo nie dostajesz swojego biletu ze swoim kodem tylko "gościnną wejściówkę".
14 dni później
Z tego co widzę na strefie kibica to posiadacze karnetów na PP nie wchodzą za darmo?
cracovia1616 Napisał(a):
> Z tego co widzę na strefie kibica to posiadacze
> karnetów na PP nie wchodzą za darmo?
Tosz to skandal!!!
Jak mozna tak oszukiwac na karnetach ;)
;)
Karnet [b]"CAŁY"[/b] to doskonałe rozwiązanie, zwłaszcza jeśli regularnie chodzisz na mecze "Pasów". Wyobraź sobie sytuację, w której jeszcze we wrześniu nabywasz karnet i [b]"masz spokój"[/b] do końca sezonu, a po kolejny abonament przychodzisz do kas dopiero w czerwcu przyszłego roku, przed sezonem 2016/17! Piękne, prawda?
http://cracovia.pl/pilka-nozna/bilety
po co przychodzić do kas jak przedłużasz przecież przez internet :P
KruszynaKSC Napisał(a):
> cracovia1616 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Z tego co widzę na strefie kibica to
> posiadacze
> > karnetów na PP nie wchodzą za darmo?
>
> Tosz to skandal!!!
> Jak mozna tak oszukiwac na karnetach ;)
>
> ;)
nie oszukiwać, ale ostatnio jak dobrze pamiętam na Błękitnych tak było :P
a karnet cały to rewelacyjne rozwiązanie :) jeden wydatek i spokój cały sezon.
4 dni później
Nie wiem czy już było, ale sprzedają już bilety na mecz z Lechią oraz z Zagłębiem.
Na PP (czyli mecz z Zagłębiem) bilety w normalnej cenie, chyba, że ktoś ma karnet, wtedy płaci połowę ceny. Otwarta tylko część sektorów (bodajże te dolne, mi.in. A,B,D).
Mogli juz sobie darować te kombinacje z karnetowcami (zwłąszcza kupującymi 3 rundy naraz).
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z załatwieniem formalności związanych z kartą kibica? Tzn zdjęcie do rejestru, samo wyrobienie karty w POKu itp. Może się tego podjąć osoba niepełnoletnia? Chciałem zabrać koleżankę na któreś z następnych spotkań (Sosnowiec/Lechia). Dziewczyna ma 17 lat, czy w takim wypadku takie sprawy musi załatwić z nią osoba dorosła, tzn. rodzic/opiekun, czy mogłaby się wybrać np. ze mną (też 17 lat) i sama to ogarnąć?. Wdzięczny będę mega za pomoc.
@Down
Błyskawicznie, dzięki wielkie SaNtO.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)