W urządzeniach do weryfikacji pozostawiono tylko jeden klawisz by nie musiał Pan Władek się zastanawiać który to miał nacisnać ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jeszcze kk kibica nie położyłem dobrze, a juz zielone światełko w tunelu. Szok. Czyli chcieli sprawnie tych kibiców wpuszczać za to punkt. Szkoda ze usprawnienia, że to wszystko w takich bólach musi sie rodzić. :P
Wie ktoś może [b]czy można stadion Cracovii zwiedzić ?[/b]
Mamy gości z zagranicy i chcieli zobaczyć albo nasz stadion albo azyl. To drugie im odradziłem, ale nie mogę się telefonicznie dowiedzieć jakichś konkretnych informacji co do zwiedzania u nas.
Niezbyt uprzejma panienka przy Wielickiej podała mi jakiś numer do kasy, czy na parking (?), ale ten albo zajęty, albo nie odpowiada. Telefon na stadion, który można znaleźć w Internecie zdaje się niekatulany... Na stronie jakichś informacji nie znalazłem. Podjechać do BOK-u nie mam czasu.
EDIT
Dodzwoniłem się wreszcie... Zobaczymy.
EDIT2
No i okazuje się, że bez problemu można zwiedzić stadion Cracovii. :) (3lvis - dzięki za namiar).
Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie. W ciągu 45 minut zwiedziliśmy wszystko co się dało, łącznie z murawą :) (i to za free). Goście z Berlina byli zachwyceni, ja też byłem pod wrażeniem. To nie to samo co stałe miejsce na jednym z sektorów. Pani oprowadzająca nas była bardzo uprzejma i kompetentna - jeśli to czyta, to jeszcze raz dziękuję
Gości z Berlina uświadomiłem oczywiście która stron Błoń i dlaczego jest właściwa.
5 dni później
Hej, planuje pierwszy raz zabrać syna na mecz na rodzinny. Jak to wygląda? Trzeba bilet dla 3-latka i zdjęcie czy wpuszczają bez. Pozdrawiam
Nic nie potrzebujesz dla takiego bobasa.
Z małym dzieckiem wchodzisz bramką obok kołowrotków.
Normalnie otwierają bez żadnego sprawdzania.
ZWROT PIENIĘDZY ZA BILETY NA MECZ CRACOVIA- VFL WOLFSBURG ZAKUPIONE W KASIE STADIONU
http://booklik.com/sport/zwrot-pieniedzy-cracovia-wolfsburg/
Karczu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ZWROT PIENIĘDZY ZA BILETY NA MECZ CRACOVIA- VFL
> WOLFSBURG ZAKUPIONE W KASIE STADIONU
>
>
> http://booklik.com/sport/zwrot-pieniedzy-cracovia-
> wolfsburg/
Dzięki za info, właśnie na to czekałem:)
15 dni później
Czyli kupiłeś w kasie, a teraz masz jakiejś tam dziwnej firmie swoje dane podać ? W tym e-mail i numer konta bankowego, których to danych kupując bilet nie podawałeś ?
A jak kupiłem dla dwójki dzieci i kumpla (czyli 4 bilety), to każdy ma osobno o zwrot błagać ?
Oj, w dziwnym kraju żyjemy....
Dlatego ludzie w dniu meczu kupują, bo kupią, widzą i wchodzą albo i nie, ale mogą od razu reagować. A z wyprzedzeniem to mogą robić w ciula, że to, że tamto, a może jeszcze siamto. No i ktoś może nie mieć konta w banku i musi robić np.
Zwrot gotówki przy rozwiązaniu umowy kupna ma być w takiej samej formie jak był przy zawarciu. Chyba, że strony zgodzą się inaczej. Tamtym jest wygodniej kliknąć więc każą dać konto. Zawsze można podać kogoś innego i nie mogą zrobić problemu ze trzeba mieć swoje.
Leesior Napisał(a):
> Czyli kupiłeś w kasie, a teraz masz jakiejś tam
> dziwnej firmie swoje dane podać ? W tym e-mail i
> numer konta bankowego, których to danych kupując
> bilet nie podawałeś ?
>
> A jak kupiłem dla dwójki dzieci i kumpla (czyli
> 4 bilety), to każdy ma osobno o zwrot błagać ?
>
> Oj, w dziwnym kraju żyjemy....
ja właśnie kupiłem dla kilku osób i oddali mi za wszystkie na jedno konto
OK, dzięki za info.
Czyli wychodzą z założenia, że kto ma bilet(y) temu zwracają. Już nie chce mi się nawet zastanawiać, jakie to może rodzić konsekwencje...
Przyznam,że na Piaście przeżyłem lekki szok,bo zgubiłem kolejną kartę i przygotowany byłem w zainwestowanie 10 pln w kolejną,a tu niespodziewanie dostałem w kasie bilet z kodem kreskowym:)
Leesior Napisał(a):
> OK, dzięki za info.
>
> Czyli wychodzą z założenia, że kto ma bilet(y)
> temu zwracają. Już nie chce mi się nawet
> zastanawiać, jakie to może rodzić
> konsekwencje...
no tak ja np. swój zgubiłem co nie jest chyba aż takie dziwne, gdy mecz miał być półtora miesiąca temu... A pisanie maili do klubu to jak rzucanie grochem o ściane.
Klub nie był organizatorem tego meczu. Więc w tym przypadku akurat jest to zrozumiałe.
19 dni później
Słuchajcie, gdzie należy wysłać maila albo zadzwonić żeby mi strefę kibica odblokowali? Próbuje bilet kupić i cały czas wyskakuje błąd koszyka...
Wal do sznura kolego można by rzec. ;)
Podobno padł system sprzedaży biletów. Nie można kupić biletu oraz zrobić zdjęcie.
Mam prośbę jakby ktoś miał pewną informację, że jest już wszystko w porządku dajcie znać: mam znajomego, który jest z Wrocławia, który chce zrobić zdjęcie i iść na mecz.
Pozdrawiam!
niech idzie na mecz, przecież nie zamkną bram przed ludźmi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)