A dlaczego miałoby nie być? Myślę że jest niezależnie od obecności zapchlonych.
Czy może nie ma na meczach PR?
Szczerze mówiąc nie śledzę, bo przyjeżdżam na mecze samochodem ale sprawa mnie zaciekawiła.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A dlaczego miałoby nie być? Myślę że jest
> niezależnie od obecności zapchlonych.
> Czy może nie ma na meczach PR?
> Szczerze mówiąc nie śledzę, bo przyjeżdżam
> na mecze samochodem ale sprawa mnie zaciekawiła.
No własnie na meczach PR nie ma a tu taki upał :(
Na ostatnim meczu zeszłego sezonu z Ruchem można była przełknąć jedynie ślinę :?
bodzio969 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A dlaczego miałoby nie być? Myślę że jest
> > niezależnie od obecności zapchlonych.
> > Czy może nie ma na meczach PR?
> > Szczerze mówiąc nie śledzę, bo
> przyjeżdżam
> > na mecze samochodem ale sprawa mnie
> zaciekawiła.
>
> No własnie na meczach PR nie ma a tu taki upał
> :(
> Na ostatnim meczu zeszłego sezonu z Ruchem można
> była przełknąć jedynie ślinę :?
Zawsze można napić się wody ;)
Myślę, że reszta biletów dziś spokojnie zejdzie :)
W sumie dla klubu lepiej, jeśli dużo osób kupi bilety w dniu meczu. Wejściówki droższe, więc z dnia meczowego będzie większy przychód ;)
edit:
Ciekawe o której wyłączą nam strefę kibica i skończy się podglądanie zapełnienia stadionu...
Jak pamietam ile osob stalo rok temu w kolejkach to jestem pewien, ze pojdzie dzisaj wszystko...
Pod kasami już kolejki :)
Policzyłem o 9:58
W nocy ubyło ok. 50
10:55 poniżej 1800
Może i ktoś wyjaśnić wg jakiego klucza układana jest kolejność tej listy?
[IMG]http://i59.tinypic.com/esucrl.png[/IMG]
może zduping
To jest ekstremalne pytanie. Jak kilka dni temu wszedłem sobie do strefy z zamiarowywaniem zakupu biletu, to widząc to co wrzucił Rock pomyślałem oczywiście, że na derby nie sprzedają... Widzę mecze 02, 03 u góry, znaczy na derby nima. Na szczęście zorientowałem się, że klub dodatkowo dorzucił zabawę w spostrzegawczość.... Klucz próbowałem złamać, ale nie udało mi się. Tu potrzeba Zygalskiego z kumplami.
To jest wyzwanie godne kibiców Pasów - kto złamie ten szyfr? I tu jest pewnie także zawarte wyjaśnienie tajemnicy "pięciu tygodni". A więc do dzieła!
Najprościej było by ustawić datami wydarzeń, ewentualnie z totalnego lenistwa alfabetycznie. Ale jak widać w MKSie lubią wyzwania. Enigma przy tym to pikuś.
A co właściwie oznacza to J15: przed każdym spotkaniem. Wiem kto to był J23, ale J15? Zgadza się tylko ilość meczów w sezonie zasadniczym na naszym stadionie (dlaczego J - Jakub układał?), ale więcej ani kroku .
pewnie Jesień 2015 ;)
J15 to pewnie jesień 2015.
"mecz 12" i "mecz 13" to prawdopodobnie rekordy rezerwowe, (na PP?) (11 pozycji jest nazwane plus TN2016)
Kolejność to zagadka. Pewnie powstała przy pierwszym wprowadzaniu, a potem tylko przenoszą z sezonu na sezon, nadpisując tylko nazwy zespołów, które spadły zespołami, które awansowały.
E, zbyt banalne....
12:30 poniżej 1600
1270, wyprzedano A2, B1, B2, B3, D1, D2, E2, F2, F3, F4, H1, I1, I2, I3.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)