Zerknąłem na strefę kibica i jak na razie na derby sprzedało się nie więcej niż 6000 biletów (na F3 zostało 1 miejsce, na B1 ok. 10).
Mam nadzieję, że wczorajszy wynik zwiększy tempo sprzedaży biletów i karnetów.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Karty mają być od wtorku.
Kupilem pierwszy raz bilet przez internet, czy moze mi ktos napisac procedure wejscia na stadion abym nie znalazl sie w ciemnej d.oopie po przylocie do Krk w dniu derbow?
Nie uzyskalem zadnego potwierdzenia czyli rozumiem ze jakbym chcial odebrac rzeczywisty bilet musze sie zglosic do kas?
W strefie kibica na moim koncie widnieje status jako bilet zakupiony, wiec przelew dotarl.
Nigdzie nie musisz chodzić. bilet masz na KK, więc z KK podchodzisz pod bramki i wchodzisz na mecz.
Jeśli kupiłeś przez internet to chyba znaczy, że masz kartę kibica, a jeśli tak, to bilet jest już nabity na kartę i po prostu skanujesz ją w czytniku i wchodzisz.
Nie ma żadnych potwierdzeń.
No proszę jakie to banalnie proste !!!
Dziwię się ludziom widząc te kolejki do kasy i wysłuchując ciągle ubolewania skoro można bez wychodzenia z domu nabyć bilet. bez zadnych trudności.
Co by nie bylo tak kolorowo to przydalby sie jakis email z potwierdzeniem ze bilet zostal zakupiony
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No proszę jakie to banalnie proste !!!
> Dziwię się ludziom widząc te kolejki do kasy i
> wysłuchując ciągle ubolewania skoro można bez
> wychodzenia z domu nabyć bilet. bez zadnych
> trudności.
Tyle, że strefa rzadko działa :P
Jest już pierwszy sektor, gdzie wszystkie bilety i karnety zostały już wyprzedane to [b]F3[/b] - jedziemy dalej :)!
EDYCJA - 19/07/15 16:00
Pozostało (bez B5, C, J): 6641
A: 864 (A1 - 311, A2 - 434, A3 - 119)
B: 918 (B1 - 3, B2 - 122, B3 - 347, B4 - 446)
D: 1354 (D1 - 371, D2 - 260, D3 - 187, D4 - 536)
E: 599 (E1 - 416, E2 - 183)
F: 333 (F1 - 216, F2 -104, F3 - 0, F4 - 13)
G: 609 (G1 - 238, G2 - 371)
H: 636 (H1 - 81, H2 - 239, H3 - 316)
I: 1261 (I1 - 211, I2 - 604, I3 - 159, I4 - 287)
VIP: 67
piotrek67 Napisał(a):
> trudności.
Ironizujesz mam nadzieję?
piotrek67 Napisał(a):
> trudności.
Kiedyś też tak myślałem. Po co jechać pod kasy skoro można z domu...
No to "kupiłem".... Trzy dni trwało - transakcja w toku. Jutro mecz a ja nie miałem biletu ani kasy. I nie wiesz czy jutro będzie bilet nabity czy nie.
Napisałem do nich reklamacje, powiadomili ze nabili mi kartę. I tak było , choć transakcja dalej była w toku. Potem zwrócili mi kasę .Tak więc na meczu byłem za darmo. Skończyło się dobrze.
Powiedziałem sobie że więcej nie będę kupował w ten sposób.
Cały czas kupuje bratu przez neta bo ja mam karnet i do tej pory poza jednym przypadkiem PP z Błekitnymi/ gdzie musiał bez kolejki odebrać bilet w kasie/ nie było żadnej miny.
Bilet nabity na KK i żadnych innych świstków nie potrzeba.
W totka też czasami ludzie wygrywają.
To, że akurat Ty kupiłeś bratu nie oznacza, że strefa kibica działa częściej niż sporadycznie. Takie są FAKTY.
Nie tylko bratu przed derbami i nie słyszałem aby były obecnie jakieś kłopoty z nabyciem biletów ale lepiej przecież ponarzekać.
Udało się komuś odzyskać pieniądze za bilety na mecz z Wolfsburgiem? Ani klub, ani booklik nie odpowiada na maila :(
piotrek67 Napisał(a):
> Nie tylko bratu przed derbami i nie słyszałem
> aby były obecnie jakieś kłopoty z nabyciem
> biletów ale lepiej przecież ponarzekać.
Lepiej przecież trzymać się faktów, a nie wyobrażeń, wizji i imaginacji.
Karczu Napisał(a):
> Udało się komuś odzyskać pieniądze za bilety
> na mecz z Wolfsburgiem? Ani klub, ani booklik nie
> odpowiada na maila :(
Mi już dawno zwrócili. Ja kupowałem na bookklik
Mnie zwrocili 15. Tez kupowalem przez internet.
Ja kupiłem bilety w kasie pod stadionem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)