ludzie gadają, że dopiero od jutra (za 5tyg.?) będzie możliwość wyrobienia nowych kart...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Panowie spokojnie. Na nowy sezon dla każdego okienka zakupiono po dwa długipisy by i te się nie skończyły jak ostatnio w razie awarii systemu.
na życie nalezy zerkać z optymizmem,a więc... miła pani z okienka przekazała mojej żonce przy zakupie karnetu numer telefonu do siebie by upewnić się przed wyruszeniem z domu czy aby awaria została usunięta. idzie ku lepszemu ;) chociaż obsługa stara się stanąc na wysokości zadania. z drugiej strony może jej się zrobiło żal mojej kobiety, w końcu trochę km musimy pokonać by do krk zawitac :D tak czy siak jeden plus w gąszczu minusów
Jakby ktoś był dziś w POKach, bardzo prosiłbym o informację jak się ma sytuacja z kartami kibica. Z góry dzięki. :)
o 13:30 byłem Kart nie robią, Karnet na B zakupiłem:)
byłem około 14 i babka chciała wyrobić to jej powiedzieli że jutro ponieważ drukarkę naprawiają,natomiast jeszcze przed moim odejściem od okienka dwóch gości przywiozło jakąś drukarkę więc może tę od kart
Tabisz kupił na allegro używaną w bundeslidze przez 15 lat. Gwarancja rozruchowa 3 dni wiec sie spieszcie.
Już 2 miesiące, albo i dłużej mają problemy z drukarkami. Hah.
Dzieki panowie za informacje. Najwyzej bede zmuszony do kupna karnetu bez znajomych.. Ale mam nadzieje, ze sie juz z tym uporali.
Te nasza "strefa kibica" to działa normalnie, czy nienormalnie ?
Zalogowałem się i kupiłem (? - albo tak mi się tylko wydaje, w każdym razie kasa poszła) bilet na mecz z wisłą.... Okazało się, że na na to samo miejsce karnet ma kumpel (!)
Zastanawiam się, też nad ceną. Na H1 wg. głównej pojedyncze bilety po 32, a poprzez strefę po 30....
Na dzień 1.07 sprzedano 1357 karnetów. Podobnie jak ostatnio liczone ze strefy kibica.
B - 304
B1 -189
B2 - 89
B3 - 21
B4 - 5
A - 168
A3 - 146
A2 - 18
A1 - 4
D - 60
I - 232
I1 - 87
I2 - 62
I3 - 76
I4 - 7
E - 139
E2 - 111
E1 - 28
G - 87
G1 - 77
G2 - 10
VIP - 18
F - 262
F4 - 81
F3 - 137
F2 - 42
F1 - 2
H - 87
H1- 76
H2 - 11
H3 - 0
Zniżka -10% na zakup karnetu całego/długiego/krótkiego obowiązuje tylko w przypadku gdy miałem karnet na rundę wiosenną, nie gdy miałem tylko na rundę finałową?
posiadacz jakiegokolwiek karnetu z poprzedniego sezonu --> długi, krótki, gruby, na końcóweczke etc. uprawpniony jest do uzyskania upustu 10%
Młyn najtańszy a najmniej karnetów poszło, przeciez tam powinni chodzić fanatycy którzy są na każdym meczu, wam się chce stać przed meczem w kolejkach?
nigdy nie stalem dluzej niz 5min a przychodzimy zawsze pozno na mecz
Nie kupujcie przypadkiem biletów na pojedyncze mecze (karnetów i tak nie można) przez "strefę kibica". Jak się dowiedziałem dziś w BOK przy Kałuży sprzedaż jeszcze nie jest prowadzona, ale jak się zalogujecie do "strefy" to można kupić bilet na każdy mecz rudny jesiennej plus jakieś mecze nr 12 i 13 w grudniu (niby z kim... tego nie wiem), a nawet na Trening Noworoczny 2016 (w cenie jak na normalny mecz...). Nic nie jest zablokowane, żadnej informacji nie ma, że sprzedaż jeszcze nie ruszyła. System przekieruje Was na stronę banku i pieniążki skasuje.
Jak będziecie mieli "szczęście", to kupicie nawet bilet na już zajęte miejsce - tak jak mnie się udało :)
W BOK sprawdzono, że faktycznie taki bilet na mecz z wisłą nabyłem, ale ponieważ nie mogłem go kupić, więc oddano bez problemu pieniądze. Myślę sobie, skoro takie jaja, to kupie karnet. Ale nie mogłem kupić karnetu, bo mimo, że wyłączyłem komputer z godzinę przed wizytą w BOK, to wyłączając chyba się nie wylogowałem, a "mądry" system nie wylogował mnie automatycznie po godzinie bezczynności.
Odszedłem więc z kwitkiem....
jaja..
Karnecik przedluzony.
4 minuty i gotowe. Ludzi 0(zero).
Do soboty 4.07 sprzedano [b]1498 karnetów[/b]
Troche cienko to wyglada na razie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)