To na kwicie co wydają do biletu do KK nie da sie wejść?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Nie. Nie ma na nim kodu kreskowego, który jest na bilecie.
Czy ktoś ma pojęcie od jak dawna/jak długo nie może kupić biletów przez stronę? Czy może w ogóle nie będzie się dało? Bo od wczoraj nie działa...
Od dawna nie działa, a uruchomią "za 5 tygodni"
Godzina 14 jedna kasa czynna i 40 osób w kolejce...
Ja ich nie rozumiem, z jednej strony robią naprawdę świetną kampanię reklamową, a z drugiej strony kupno biletu to droga przez męki, paranoja!
Bo to była kampania karnetowa, przecież "Karnet jest wielki", bilety są małe ;) Widocznie otwarta dziś jedna kasa, to dalszy ciąg kampanii mający ludzi zniechęcić do kupowania biletów, a zachęcić by kupowali karnety ;)
Witam,
Czy płatność karta wchodzi w rachubę czy należy szukać wcześniej bankomatu?
możesz płacić kartą w jednej budce, ale bezpieczniej będzie jednak skorzystać z bankomatu (na rogu hotelu Cracovia, przy Alejach)
Dzięki i do zobaczenia na stadionie ;)
Panowie,od której otwarte bramy stadionu?
~13:30
Killeroth,dzięki za info.W takim razie można się powoli zbierać :) do zobaczenia Pasiacy kochani na najpiękniejszym stadionie w Polsce!
niedorozwinięty Comarch, któy od lat nie potrafi sprzedać biletów przez internet.
bardzo dobrze ze poszedl na D. nie dla turystów
frekwencja w górę, ale POKi w dniu dzisiejszym to klapa, 40 minut czekałem w kolejce
osama12 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> frekwencja w górę, ale POKi w dniu dzisiejszym
> to klapa, 40 minut czekałem w kolejce
karnecik się kłania;)
ja tam wole miec mozliwosc wyboru sektora wiec karnet odpada i pewnie ma tak wielu
Dokładnie.jak jestem z kobitą to ide na 'i' jak mecz 'podwyższonego ryzyka' to na 'a' a jak zwyczajny to lajtowo na 'b':) także karnretu nie kupuje
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> osama12 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > frekwencja w górę, ale POKi w dniu
> dzisiejszym
> > to klapa, 40 minut czekałem w kolejce
>
> karnecik się kłania;)
karnecik DŁUGI na młyn, ale ostatnimi czasy chodzę na rodzinny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)