Staszku, nudne to są ciągle napierdalanki na frekwencję. Przepychanki między sierotami po byłym trenerze i ich antagonistami są nudne. Nasze mecze też są niestety nudne.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Kumpel sprzeda dwa vouchery na A za 20 zł za oba :) Voucher należy wymienić najpoźniej 4 godziny przed meczem. Jak ktoś chętny to priv.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Staszku, nudne to są ciągle napierdalanki na
> frekwencję. Przepychanki między sierotami po
> byłym trenerze i ich antagonistami są nudne.
> Nasze mecze też są niestety nudne.
Najbliższy mecz będzie ciekawy. Obawiam się tylko że nie dla nas
rmszar Napisał(a):
> Staszku, nudne to są ciągle napierdalanki na
> frekwencję. Przepychanki między sierotami po
> byłym trenerze i ich antagonistami są nudne.
> Nasze mecze też są niestety nudne.
Jasne, że jest nudne, ale to się akurat prędko nie zmieni. Nawet jak frekwencja wzrośnie to i tak będą tacy, którzy powiedzą 'a czemu nie komplet?', jak wygramy 2:0 to powiedzą 'czemu nie 5:0? Za Stawowego byłoby 8:0' itd
To nie znaczy, że musimy się dostosowywać :)
Bardzo ciekawa sytuacja. Bawiłem się wczoraj strefą kibica online wsadziłem sobie bilet do koszyka, ale nie dałem potwierdzenia zakupu ani za niego nie zapłaciłem i wylogowałem się z systemu. Dziś jadę po bilet a w kasie mówią mi, że mam już bilet na karcie i nie da się kupić drugiego, że musze usunąć bilet z koszka online dopiero system puści. Tyle że w koszyku tego biletu nie ma, a o dziwo na strefie ma status zakupiony. Nie da się za niego zapłacić, nie da się go anulować, w kasie też go nie umiały kobiety anulować,dało się tylko wydrukować potwierdzenie, że bilet jest na karcie !
Miał ktoś już taką sytuację ?? Bo nie wiem jakim cudem mam wejść na mecz mając na karcie niezapłacony bilet, którego nie da się zapłacić i w dodatku na sektor na który nie miałem zamiaru iść :P !!
Dobra zagadka się rozwiązała, ktoś chyba kupił bilet na moje dane, bo bilet ma status kupiony offline
Jak ktoś mógł kupić bilet na Twoje dane?
MSC Napisał(a):
> Jak ktoś mógł kupić bilet na Twoje dane?
to jest Cracovia...tu wszysto jest możliwe :D
Ale po co komuś bilet na jego dane? :D
ludzie wchodzą nie na swoje karty to w czym problem :)
Kiedyś sprzedali mi bilet na to samo imię i nazwisko, ale inny PESEL i wszedłem (nie miałem wtedy karty).
A1- 135
B- sprzedane
D- sprzedane
E1- 235
E2- 8
F1- 40
G1- 36
G2- 330
H2-- 77
H3- 189
I4- 65
[b][large] ZOSTAŁO 1115[/large][/b]
Byłem jeszcze raz, oni twierdzą, że nie mogą nic zrobić bo jestem zalogowany na strefie, sprawdzilem i nie jestem.
W każdym razie wydrukowała mi jeszcze jeden bilet poza kartą z jakimś numerkiem, bo na karte sama nie wiedziala czy wejdę...
Dlaczego na sektor B5 sprzedaż jest wstrzymana???
Ostatni tysiąc
Do Wielkich Derbów Krakowa jeszcze 6 godzin, a w kasach zostało już tylko 1000 biletów! Jeśli jeszcze nie masz wejściówki, pospiesz się - potem może być już za późno. Szykuje się komplet!
MKS Cracovia SSA
awaria Napisał(a):
> Dlaczego na sektor B5 sprzedaż jest wstrzymana???
Widocznie są tam sprzedane bilety. I nie można ich kupić.
rmszar Napisał(a):
> Chodzi o numer PESEL, który musisz podać przy
> kupnie. Na słowo nie uwierzą. Wolisz przyjść z
> mamą?
Jak moja siostra rejestrowała się przed 18stką to pokazała legitkę szkolną i podała po prostu pesel. Nie było kłopotów. najwyraźniej coś się zmieniło od tamtej pory
volt Napisał(a):
> Byłem jeszcze raz, oni twierdzą, że nie mogą
> nic zrobić bo jestem zalogowany na strefie,
> sprawdzilem i nie jestem.
> W każdym razie wydrukowała mi jeszcze jeden
> bilet poza kartą z jakimś numerkiem, bo na karte
> sama nie wiedziala czy wejdę...
Miałem podobnie jak kupowałem karnet przez internet, nie mogłem wybrać żadnego miejsca bo ponoć już jedno miałem w koszyku. W budce Pani też nic nie mogła zrobić bo moje miejsce było zablokowane, dopiero później jakiś informatyk to naprostował.
rmszar Napisał(a):
> awaria Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dlaczego na sektor B5 sprzedaż jest
> wstrzymana???
>
> Widocznie są tam sprzedane bilety. I nie można
> ich kupić.
To pisało by że sprzedane a nie wstrzymane , na Zawiszę też sprzedane bo sprzedaż wstrzymana??? o co chodzi????
W POKach mają wywieszone kartki: UWAGA na B5 nie sprzedajemy biletów. Nie mam pojęcia dlaczego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)