Kupisz karnet w POK-u - znajomy kupował w piątek
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Dzięki serdeczne Pany!
Ja piernicze, kupiłem bilet na Koronę przez Strefę Kibica! Czyżby minęło już 5 tygodni??? ;)
Mam wielkie pytanie i zależy mi na syzbkiej odpowiedzi. Chciałbym zabrać na mecz dwie kuzynki 14 letnie. Niestety nie mają przy sobie żadnych legitymacji itp... wystarczy jak przy rejestracji podam dane, adres, pesel? Potrzebuje wiedzieć na 100% bo troszkę do Krk mam i nie wiem czy je zabierać
wpuszczaja z lornetka ?
9 dni później
Witam. Mam pytanko odnośnie derbów, wiem że jeszcze ponad miesiąc do nich, ale chciałem się dowiedzieć od kiedy będą do nabycia bilety na to spotkanie, żeby później się nie obudzić kilka dni przed meczem, a tu już brak biletów będzie :)
Sączers_1910 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam. Mam pytanko odnośnie derbów, wiem że
> jeszcze ponad miesiąc do nich, ale chciałem się
> dowiedzieć od kiedy będą do nabycia bilety na
> to spotkanie, żeby później się nie obudzić
> kilka dni przed meczem, a tu już brak biletów
> będzie :)
kup karnet - problem z glowy
Rozważę tą opcję :) tylko muszę kupić również bilety dla znajomków, którzy nie są z KRK i raczej nie opłaca im się kupować karnetu, bo nie będą regularnie na każdym meczu przy ulicy Kałuży w tym sezonie :)
Sączers_1910 Napisał(a):
> Rozważę tą opcję :) tylko muszę kupić
> również bilety dla znajomków, którzy nie są z
> KRK i raczej nie opłaca im się kupować karnetu,
> bo nie będą regularnie na każdym meczu przy
> ulicy Kałuży w tym sezonie :)
żałujesz parę złotych dla naszej Cracovii? może przyczynicie się do nowego kontraktu (Piesio):)
Ogólnie przed każdym meczem bilety wchodzą do sprzedaży na początku tygodnia w którym gramy dany mecz. Czyli pewnie na mecz derbowy bilety będzie można kupić od 22 września.
Ok, dzięki wielkie za info ;)
Mysle, ze na derby bilety moga byc sprzedawane juz od 15 wrzesnia (spekuluję).
gimli Napisał(a):
> Mysle, ze na derby bilety moga byc sprzedawane juz
> od 15 wrzesnia (spekuluję).
Też nie odrzucałbym tej możliwości.
4 dni później
Kupowałem rano bilet na Podbeskidzie na naszej cudownej strefie kibica, niestety status transakcji to od rana "W TOKU...". Po kliknięciu wyświetla mi się komunikat:
POMOC - BŁĄD KOSZYKA
Transakcja w toku! Nie możesz przeglądać ani dodawać nic do koszyka do póki transakcja nie zostanie zakończona!
- Jeśli przerwałeś płatność możesz spróbować wykonać ją jeszcze raz.
- Jeśli chcesz zrezygnować z trwającego zakupu biletu wybierz anuluj.
I mam dwie opcje: Zapłać ponownie / Anuluj zakup
Pieniądze z konta bankowego mi oczywiście wyksięgowało.
Miał ktoś z was taką sytuację? Mogę spokojnie iść na mecz jutro czy co z tym robić?
Miałem to samo przed Koroną i przed meczem podszedłem do kasy i tam sprawdzili i bilet był na karcie.
Ja miałem tak samo z biletem na Koronę. Oczywiście na bramkach okazało się że nie wejdę i musiałem iść do POKu, udowadniać, że zapłaciłem i dopiero dostałem papierowy bilet dzięki któremu wszedłem. Dostałem tez w gratisie radę od Pani z POKu: proszę nie kupować przez strefę kibica, bo... ona nie działa :)
U mnie to samo (błąd koszyka). Niestety nie obejdzie się bez wizyty w POKu... Po tylu miesiącach wyczekiwania, myślałem, że system jest dopracowany w każdym calu... ;)
Po wizycie w POKu okazało się, że miejsce jest zarezerwowane, ale nieopłacone (pomimo, że pieniądze zostały zablokowane na koncie). Oczywiście został mi wydany bilet wersji papierowej (bez dodatkowej opłaty)
Arro Napisał(a):
> Kupowałem rano bilet na Podbeskidzie na naszej
> cudownej strefie kibica, niestety status
> transakcji to od rana "W TOKU...". Po kliknięciu
> wyświetla mi się komunikat:
>
> POMOC - BŁĄD KOSZYKA
> Transakcja w toku! Nie możesz przeglądać ani
> dodawać nic do koszyka do póki transakcja nie
> zostanie zakończona!
> - Jeśli przerwałeś płatność możesz
> spróbować wykonać ją jeszcze raz.
> - Jeśli chcesz zrezygnować z trwającego zakupu
> biletu wybierz anuluj.
>
> I mam dwie opcje: Zapłać ponownie / Anuluj
> zakup
>
> Pieniądze z konta bankowego mi oczywiście
> wyksięgowało.
>
> Miał ktoś z was taką sytuację? Mogę spokojnie
> iść na mecz jutro czy co z tym robić?
Informacyjnie - może komuś się przyda w przyszłości: wszedłem na stadion bez problemu, bez wizyty w POKu, mimo że status transakcji na strefie zmienił się przed meczem z "w toku..." na "odrzucony".
15 dni później
Bilety dla osób powyżej 65 roku za 5 zł.
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/specjalna_promocja_dla_seniorow
Proszę o podpowiedź, co zrobić by na sektor F wprowadzić 6-cio letnie dziecko? Ja mam karnet, syn szedłby na mecz pierwszy raz. Nie chce iść z nim na rodzinny bo mam karnet na F. Gościu się przełamał i gotów jest zostawić na chwilę klocki Lego, więc nie chciałbym tego zmarnować, tym bardziej, że jak dotąd do sportu się nie garnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)