Skoro wyuczony Napastnik, gra ze 3 razy lepiej na pozycji bocznego Obrońcy, niż wyuczony boczny obrońca, to chyba o czymś świadczy...
-
-
Krzysztof Janus witamy w Pasach!
cienias... !
pozorant i dyletant, krycie na radar, pozorowanie walki w obronie a de facto statystowanie przy gosciach walacych nam bramy lub asystujacych innym, jak mozna bylo kogos takiego na obrone sciagnac!
Z tego co pamiętam to ma kontrakt na 4 lata TRAGEDIA!!! CRACOVIA TO MY!!!
Piłkarze zatrudnieni przez Trenera , czyli trener bierze odpowiedzialnośc za niego i jest gwarantem , powinni mieć kontrakt zgodny z długością pracy tegoż trenera i po problemie , nie bedziemy zostawać z kukułczymi jajami. A ktoś kto podpisuje papier ze strony klubu na 4 lata powinien być wypier... w pierwszej kolejności. Ja rozumiem jakby to była jakaś perła którą udało nam się wychaczyć jakiś fartem ale to były rezerwowy.Bezapelacyjnie gośc do zamiatania lisci na stadionie , statysta. na miejscu Szatałowa zaryzykowałm bym i grał jakis 18 latkiem z młodej .
kosher77 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piłkarze zatrudnieni przez Trenera , czyli trener
> bierze odpowiedzialnośc za niego i jest gwarantem
> , powinni mieć kontrakt zgodny z długością
> pracy tegoż trenera i po problemie , nie bedziemy
> zostawać z kukułczymi jajami. A ktoś kto
> podpisuje papier ze strony klubu na 4 lata
> powinien być wypier... w pierwszej kolejności.
> Ja rozumiem jakby to była jakaś perła którą
> udało nam się wychaczyć jakiś fartem ale to
> były rezerwowy.Bezapelacyjnie gośc do zamiatania
> lisci na stadionie , statysta. na miejscu
> Szatałowa zaryzykowałm bym i grał jakis 18
> latkiem z młodej .
Nawet o tym nie myśl....kilka meczy widziałem....i zapomnij ..na prawej widziałem raz z 4 niejakiego Gajdę ...to byłby dopiero CYRK!
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pozorant i dyletant, krycie na radar, pozorowanie
> walki w obronie a de facto statystowanie przy
> gosciach walacych nam bramy lub asystujacych
> innym, jak mozna bylo kogos takiego na obrone
> sciagnac!
swietne podsumowanie tego zawodnika.
Kontrakt ma do 31.12.2013 roku więc jeszcze dłuuuuuuuuuugo będziemy zmuszeni go oglądać .
Powtórzę raz jeszcze. Jeśli nie sprowadzimy nikogo w zimie, to apeluję o szansę dla Konrada Wieczorka.
Ja myślę, że mamy w klubie lepszych 10latków, którzy potrafią lepiej grać niż Janus. Proponuję w następnym meczu zagrać 3 w obronie. Brak Janusa nic nam nie odejmie bo jego i tak nie ma, a przynajmniej będzie dodatkowy pomocnik
Janus to taki niższy Karwan:)
Idź pan w ch....
Jest jeszcze Tomek Baliga.
w Brzesku do kiedy?
do czerwca, czy wróci w styczniu?
Do końca sezonu, ale a) da sie to skrocic zawsze, b) chyba jakiejs kontuzji ostatnio doznal c) ciekawe czy ktokolwiek z klubu go obserwowal przez ten czas i ciekawe czy ktokolwiek w klubie jest w stanie zdac raport Szatalowowi ?:)
wezcie z nim cos zrobcie... ten chlop to masakra jakas, co chwile popelnia bledy, ktore co gorsza koncza sie bramkami! Nie samymi stratami czy groznymi akcjami ale bramkami! W każdym meczu jak gral popelnil jakis blad przy straconej bramce.
Przecież mnie kurwica strzela jak widzę tego pseudo kopacza na boisku!!!! To już nawet ja zagrałabym lepiej na tej pozycji :D Byłby ze mnie lepszy pożytek bo może przynajmniej udałoby mi się zdekoncentrować przeciwnika :D
Ktokolwiek, a to co mowi Szatałow, że nie ma lepszego prawego obrońcy to bzdura, już Sasin by był lepszy. Albo Kulig, który ma za niedługo wracać.
@ Mona - urodą? czy odzywkami? :P
@ Mona - urodą? czy odzywkami?
--------------------------------------------------
Odzywkami mogłabym coś zdziałać :D ale na facetach uroda chyba bardziej robi wrażenie :D zdecydowanie !
W dzisiejszym Dzienniku Polskim wywiad pod bardzo wymownym tytułem
http://www.dziennik.krakow.pl/pl/aktualnosci/sport/1090215-krytyka-nie-jest-straszna.html
Ten patałach ma czelność określać się mianem piłkarza? Dobry żart...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)