Ale i tak by mieli 6 pkt, a my jakbyśmy wygrali z Lipawą to 5 pkt.
-
-
CRACOVIA w Pucharze Kontynentalnym 2010
K_tomas_S Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a jakby Coventry przegrało jakąś znaczną
> różnicą bramek z Rouen ? .aa zreszta nie ma co
> kalkulować WYGRAMY !
Jak Coventry wygra to będzie mieć 6 pkt, a my mamy 2 pkt. Nie będziemy już wtedy mogli ich wyprzedzić.
Kuniec :(
1:5, pozamiatane :(
Transmisji znowu brak :(
no niestety. szkoda. ale naszym hokeistom i tak należą się wielkie brawa, podziękowania i szacunek.
Jutro z Metalurgiem gramy już o nic w turnieju ale pokazać trzeba się z dobrej strony!!!
Karny, Kostuch i niestety słupek...
:(
Znowu nadają, Kostuch nie strzelił karnego :(
1 - 6 :(
1:6 :( czemu my nie mamy takiej skuteczności? :(
Ale dostajemy w d.... Za wysoki ten wynik, za wysoki.
Metalurgowi mamy coś do udowodnienia plus ew drugie miejsce. Mam nadzieje, że nasi hokeiści nie odpuszczą jutro tego meczu.
No, niestety jak to mawiał Zagłoba, zdechł pies, szkoda !!! W dwie i pól minuty pięciu bramek juz nie strzelimy :( Ale brawa za walkę, jesteście Kochani :) :) :)
Nie spodziewałem się jednak tak wysokiej przegranej.
Koniec:(
Jedyne czego nie chciałam, to żadnej tak wysokiej przegranej :( No ale niestety, raz jest lepiej raz jest gorzej.. Może trochę zmęczenie po wczorajszym meczu z Rouen dzisiaj wyszło? Mam nadzieje że jutro nie odpuszczą i pokażą na co ich stać i tak wielkie brawa i za wczoraj i za dzisiaj! :)
Gra w sumie nienajgorsza, ale wynik to kubeł zimnej wody.
MVP Cracovii Kostuch, moim zdaniem zdecydowanie zaprzeczył (razem z kuzynem) temu, że nie potrafią grać w meczach o duża stawkę, świetna postawa!! :)
Szkoda tylko że nie dołożył bramki, ale trudno. Teraz ograć Metalurga, wrócić do Polski i zdobyć mistrzostwo :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)