A mógłby mi ktos Powiedziec jak to jest z XXV LO ? Bo to chyba jedyne liceum z klasa wojskową a tam sie wybieram :D
Wiec prosze o jakies info kto tam dominuje,jaki poziom itp.
-
-
Szkoły Ponadgimnazjalne
W X LO jest spoko jeśli chodzi o kluby. Ale jak chcesz tam iść to popierdol bo chodze tam już 2 lata i żałuje że tam poszedłem. Wymagają nauczyciele jak skurwysyn
jak ktoś nie lubi się uczyć to polecam Technikum na Bronowicach. Pieskie terytorium, ale szkoła ok, po równo jeśli chodzi o kluby. Nauczyciele lajtowi
Wielkie dzięki za dotycvhczasowe informacje. Jak na razie prowadzi LO nr VI
Sam zainteresowany celuje w licea IV, VIII oraz XXVII
Wie ktoś coś dokładniej o nich?
Elwood Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wielkie dzięki za dotycvhczasowe informacje. Jak
> na razie prowadzi LO nr VI
> Sam zainteresowany celuje w licea IV, VIII oraz
> XXVII
> Wie ktoś coś dokładniej o nich?
do IV się jest ciężko dostać, jest duże obładowanie bardzo dużo osób sobie ustawia jako priorytet.
Chodziłem do VII LO i nie polecam. Możliwe, że zraziła mnie osoba dyrektora, który będąc nauczycielem ważnego przedmiotu, pojawiał się na dosłownie 15-20% zajęć, a resztę siedzieliśmy w sali robiąc co kto uważał za słuszne... Do tego jeszcze to pieski teren. Ze względu na nauczanie, nie ma mowy, że wybrałbym 'siódemkę' gdybym miał ponownie wybór.
9 dni później
A co sądzicie o "ósemce"?
Ja polecam I LO . Sam w tym roku skończyłem. Moge powiedzieć, ze poziom nauki b. wysoki jendakowoż kibicowsko - piknik jak c*uj. Niby wisła, ale wszyscy jak cos maja to kitraja w spodniach:) Jest paru ziomków za Pasami - swoje ziomki :)
JGZabierzów Napisał(a):
> W X LO jest spoko jeśli chodzi o kluby. Ale jak
> chcesz tam iść to popierdol bo chodze tam już 2
> lata i żałuje że tam poszedłem. Wymagają
> nauczyciele jak @#$%&
Jeśli poszedłeś do LO to musisz się liczyć z tym że tam od Ciebie czegoś wymagają....
na studiach to dopiero Ci dadzą w dupe...
Więc sie ucz a na studich lzejsze zycie mi9eć będziesz.....
co do X LO szkoła zacna choć wiara wymieszana, z jednje strony kumaci towarzysze z gts a z drugiej np miłościwie nam panująca Osoba z STC:)
Chciałbym się wybrać do LO tylko nie wiem jeszcze gdzie bo z moimi ocenami to będzie ciężko :D i chciałbym zapytać które licea według Was mają niski poziom? (no i żeby te były szkoły w jakiś porządnych dzielnicach a nie jakiś bojkach czy bieżanowie...) :P
31 jest taka nie za bardzo raczej. okolice Bronowic
El Degie Napisał(a):
> A co sądzicie o "ósemce"?
'Szkoła sukcesu' :D I taka jest naprawdę. Pod względem nauczania bardzo fajna, nauczyciele nastawieni w większości przyjacielsko, po partnersku (wiadomo, że zawsze trafi się wyjątek). Teraz nawet łatwiej się dostać niż pare lat temu, próg znacznie sie obniżył. No i Kusztal znowu jest dyrektorem, nie jest może zbyt miły i kredą potrafi rzucić :), ale trzymał szkole w ryzach, to trzeba mu przyznać. No i boisko nowe jest, 2 razy większe od orlików.
Ogólnie bardzo polecam
SzymeQ1906 Napisał(a):
> Chciałbym się wybrać do LO tylko nie wiem
> jeszcze gdzie bo z moimi ocenami to będzie
> ciężko :D i chciałbym zapytać które licea
> według Was mają niski poziom? (no i żeby te
> były szkoły w jakiś porządnych dzielnicach a
> nie jakiś bojkach czy bieżanowie...)
Może Liceum w Wieliczce, chyba że koniecznie chcesz w Krakowie się uczyć. Próg punktowy jest od 100. O ile się orientuje to poziom nauki nie jest zły. Tyle, że teraz mają szkołę rozbudowywać, więc remonty i te sprawy. No i boiska nie ma na polu.
witam panowie a ktos moze chodził do III lo bo planuje się wybrać tam na profil mat inf lub tam jest amt -geo :) z góry dzięki z ainformacje
> Może Liceum w Wieliczce, chyba że koniecznie
> chcesz w Krakowie się uczyć. Próg punktowy jest
> od 100. O ile się orientuje to poziom nauki nie
> jest zły. Tyle, że teraz mają szkołę
> rozbudowywać, więc remonty i te sprawy. No i
> boiska nie ma na polu.
mieszkam zaraz koło Wieliczki, wiec już od jakiegoś czasu myślę o tym liceum :D
technikum ekonomiczno - handlowe, ul.rzeźnicza.. jakieś info ?
4 dni później
KDt_1906 Napisał(a):
> technikum ekonomiczno - handlowe, ul.rzeźnicza..
> jakieś info ?
Poziom niski, łatwo skończyć... A tak poza tym to w szkole mieszane Cracovia i wisła, ale z przewagą Pasów (raczej ci wiślacy nie są zbyt konkretni)
64 dni później
Mozna prosic o jakies opinie nt zawodowki mechanicznej na mickiewicza ?
PS. Jakich ogolnych przedmiotow tam ucza?
6 dni później
A co powiecie o klasie wojskowej w XXV LO ?
do 31 przyjmuja teraz chyba kazdego bo poziom niski a dwa co roku mniej klas wiecj zrobia wszystko by tylko ludzie przyszli. a za moich czasow bylo tam duzo psiarni z azorow bo stosunkowo blisko. aczkolwiek za naszych czasow slabo szczekali pozniej ponoc bardziej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)