Dobra zeby nie bylo balaganu tu taj dawajcie linki do relacji i komentarze.
-
-
Małopolska.tv
Komentarz jest taki, że tym razem była kiszka, bo wszystko się urwało po wejściu Rząsy z zawodnikami, ale liczymy, że w przyszłości będzie dobrze:)
mam nadzieje ze na sobote sie poprawi relacja, bo napewno bedzie wiecej niz 50 ogladajacych
Niestety jakość dźwięku była tym razem fatalna, o wiele gorzej, niż podczas sparingu. Ale idea bardzo fajna.
Już jutro (t.j. sobota, 3 lipca) małopolska.tv przeprowadzi video-relację live ze sparingów w Opalenicy. Relację będzie można śledzić pod linkiem poniżej:
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/07/02/3-mecze-na-zywo-2/
Zainteresowani zapisem wczorajszej konferencji:
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/07/02/dwoch-nowych-pasiakow/
Jak dla mnie bomba. Klub powinien nawiązać ściślejszą współpracę z tym serwisem. Bo oczywiście stare plany zrobienia Cracovia TV nie wyszły.
rmszar poco maja nawiazywac wspolprace, wkoncu ktos ich wyreczyl i nie musza za to placic :>
Ja to pisze do marketingu, bo już by mieli dodatkowy gadżet na nową stronę. I nie musieliby za niego wiele płacić. ;]
ale po co do marketingu jak tam co pol roku nowi ludzie pracuja :>
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale po co do marketingu jak tam co pol roku nowi
> ludzie pracuja :>
To i nowe pomysly co pol roku....
Jeżeli klub ma poważne podejscie do marketingu to wraz z nowa strona nie powinna a musi powstać Cracovia.tv. W dzisiejszych czasach praktycznie wszystkie kluby dbające o swój marketing maja coś takiego.
> Jeżeli klub ma poważne podejscie do marketingu
Dzisiaj jakieś prima aprilis?
No to oglądamy jutro meczyki:) startują o 11, ciekawi mnie jak zaprezentuje się ten serbski bramkarz
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/07/02/3-mecze-na-zywo-2/ na zywo relacja z meczów z Opalenicy zaraz się zacznie
w następnej relacjii [color=#FF0033]Cr[/color][color=#FF0000]ac[/color][color=#FF0000]ovia[/color] - Pogoń Sz. ma byc z rusztowania tak jak na kablu wiec bedzie 100 razy lepiej :PP
Nie wiem czemu ale mi te transmisje nie śmigają :/
troche tnie obraz :/
Łoży Napisał(a):
> w następnej relacjii Cracovia - Pogoń Sz. ma
> byc z rusztowania tak jak na kablu wiec bedzie
> 100 razy lepiej :PP
No to dobrze, bo ciężko się to ogląda :D
promotor_ Napisał(a):
> Nie wiem czemu ale mi te transmisje nie śmigają
> :/
Co się takiego dzieje?
kkk_84
jakos mniej cieło jak było na początku ok 20 osób a teraz jest ponad 80 to sie nie dziw.
no to sa poczatki liczba widzow bedzie rosla, wiec trzeba cos z tym zrobic
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)