jeżeli Milos twierdzi, że z Amerykanami zagrali średnio to ja nie chciałbym zobaczyć jak grają słabo...
Miałem wątpliwą przyjemność oglądać tą połówkę meczu i zagrali po prostu tragicznie, na pogodę nie ma co zwalać, bo zaczęło lać dopiero w ok 35-40 minucie...
-
-
Milos Kosanovic - żegnamy !
21 dni później
Molos wg Canal+ i Sportowych Faktów w "jedenastce" 2 kolejki ekstraklasy - GRATULUJE
Brawo Kosa super mecz - oby tak dalej !
Koniec świata się zbliża . Kosanović w 11 kolejki wg Canal +
Gratulacje !
Nie byłem nigdy wielkim fanem Twojego talentu, ale bardzo podoba mi się jak ucierasz nochala niektórym prowincjonalnym pseudo ekspertom ;)
Wasiluk tez byl :D
ale nie badzmy zlosliwi... brawo Milos, grojek ktory mnie najbardziej zaskoczyl w Poznaniu. Bardzo dobry mecz, szkoda ze bramki z wolnego nie bylo na deser, np z tego ktorego sedzia nie wiedziec czemu nie dal nam w ostatniej minucie wykonac.. ;)
Brawo Milos! Świetna gra w Poznaniu! Tak trzymać! :)
Ekstraklasa.net też doceniła "Kose", jest w jedenastce 2 kolejki.
Co na to Santo?
Chyba jeszcze nie wie że forum działa.:)
I ślepej kurze się ziarno trafi... odkąd nastał szum medialny w zeszłym sezonie odnośnie jego transferu forma zdecydowanie spadła... chyba nie tylko ja odnoszę wrażenie, że Milos przez większość czasu gry sobie spaceruje bo boisku...
7 dni później
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/376018/milos-kosanovic-chce-zmienic-klub
Ściągnąć jeszcze jednego stopera (w domyśle Kiko), sprzedać Kosanovica, hajs przeznaczyć na kontrakt dla Saidiego, a po sezonie sprzedać za milion ojro :D hue hue.
DSS na prezesa. :D
żegnam Milos :) dzieki fajnie było pa :)
Patrz Santo jaka ta piłka niesprawideliwa ;)
Kilku Twoich "piłkarzy kompletnych" odchodząć z Pasów nie mogło się nigdzie zahaczyć, a takie "drewno" jak Kosa może przebierać w ofertach.
Celna uwaga.
Sprecyzujmy, poza Klichem WSZYSCY "piłkarze kompletni" z sygnaturek Experta'11 lądowali na aucie po odejściu z Cracovii.
Giza grał w Legii. Co prawda nie zrobił tam wielkiej kariery, jednak coś tam pograł;)
Oby, oby, w końcu jakieś poważne wzmocnienia na ekstraklasę.
niech idzie nawet do Realu Madryt - bardzo mu tego życzę !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)