Marku dzięki za grę w Pasach wiemy że masz prawdziwie Biało - Czerwone serce i dziękujemy Ci za ten czas spędzony w Klubie i wiedz że zawsze będziesz u nas mile widziany Powodzenia w dalszej karierze i mam nadzieję że to tylko chwilowy rozbrat z Cracovią!!!
-
-
Marek Rączka DZIĘKUJEMY!!!
Dziękuję Panu.
Ale dlaczego ? :(
Stracić tak dobrego bramkarza to poważne osłabienie... i co teraz zrobimy gdy przyjdzie kolejny spadek formy Radzika? Strach pomyśleć...
WIELKIE DZIĘKI !!!
Dzięki dla świetnego bramkarza ,strata Marka Rączki to kolejny cios w hokejową Cracovię oraz w kibicow
Powiem ze po wczorajszej wypowiedzi Rohaczka myslalem ze co najgorsze juz za nami,naprawdę myslaem ze będzie juz tylko lepiej ,mylilem się !!!
Widać gołym okiem brak w Cracovii zainteresowania hokejem. Była II Cracovia przyszli chętni chłopcy z Krynicy ,Opola oraz paru krakusów był super trener D.Salamon--jednak jeszcze się nic nie zaczęło a już jest wszystko skończone !!!
MAREK !!! RĄCZKA !!! :) Dziękujemy :)
MaRRek Rączka! Rączką, Rączka;) (pamiętacie?:))
Dzięki Marek za wszystko, za pamiętną lokomotywę w ubiegłym sezonie i wracaj do Nas już za rok;)!
Dzięki.
Marek ! Wracaj jak najszybciej do nas !!!
Pamiętaj zawsze będziesz mile widziany !
Wielka szkoda :( .
DZIĘKUJĘ!!! z nadzieją na powrót!
Powodzenia i wielu sukcesów!!!
Dzięki
Znowu razem ???
[img]http://hokejwpasy.pl/images/phocagallery/plh2008/mistrz09/thumbs/phoca_thumb_l_dscf3330.jpg[/img]
Fajna fotka Marcin !!!
super zdjęcie... ha być może się spotkają... :-/
tylko mam nadzieję, że jednak szybko wrócą :D
Dziękuję i do zobaczenia.
dziękujemy
wracaj szybko!!!
dzięki Marek!
Dzięki Marek
Rączes wielkie dzięki!
mam nadzieję, że zobaczę Cię jeszcze w pasiastej bluzie podczas meczu..
To już trzeci raz jak odchodzisz. Do zobaczenia :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)