Dla mnie plus że się dziś pojawił. A co będzie dalej? Mamy nowy rok, może warto dać mu ostatnią szansę? Ostatnio jechałem z nim równo, ale może jeszcze na wiosnę jakoś się odnajdzie. A ocenianie jego dzisiejszej gry to jakieś kompletne nieporozumienie...
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Zwłaszcza, że zagrał przyzwoicie. Zaangażowanie jak w meczach ligowych (jego) ale grał przytomnie i nie popełniał błędów
Arek, w dniu dzisiejszym pokazałeś,że jesteś na dobrej drodze, aby zostać PASIAKIEM
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no i ok, dobrze, że się jednak pojawił. całe
> to wcześniejsze zamieszanie było niepotrzebne.
Tylko czy gdyby nie było tego zamieszania to by się pojawił?
Pasiakiem to On nigdy nie bedzie ...
Arek noo,pamiętam jak wspaniale grałeś w Reprezentacjii w eleminacjach i na Mistrzostwach świata w 2006.Przepracuj porządnie okres przygotowawczy i pokaż na co Cię stać,bo w piłke grać potrafisz.Trzymam Kciuki,Zdrówka życze :)
Arek zrobił sobie jaja z dziennikarzy i to nie po raz pierwszy ja bardzo liczę na niego on po dobry przygotowaniu może nam ligę obronić!!!
Lidzie? Co Ty piszesz ? :D
Mój Boże, nie wierzę własnym oczom jak czytam powyższe posty! "Radomski na dobrej drodze do zostania Pasiakiem, Radomski obroni nam ligę, Brawa za to, że zechciał się pojawić, On tylko robił sobie z dziennikarzy jaja"
No poprostu masakra!!! Jak można takie pierdoły wypisywać!!!
Jaja to on robi sobie z klubu i kibiców a Wy bądźcie bardziej konsekwentni w swoich ocenach bo wstyd!
^Zgadzam się z powyższym.
NIech swoje dobre chęci przełoży na gre na boisku i zaangażowanie, bo z tym miał problemy
To co powiedział kiedyś to powiedział, czasu się nie cofnie bo się nie da. Jego wypowiedzi nie wyglądały dobrze, wprost były po prostu fatalne, jego gra na jesieni także była beznadziejna. Jednak z tego co widać zostaje u nas na wiosnę i cały czas jest graczem Cracovii. Pamiętam jak grywał dawniej w reprezentacji, przez przypadek też nie ma się pewnego miejsca w składzie w zachodnich klubach. Gdy do nas przychodził pisałem że to dobry transfer, bo umiejętności ma. Trochę się zawiodłem ale... przecież chyba nie zapomniał jak się kopie piłkę. Zaraz ruszą przygotowania do kolejnej rundy, zobaczymy jak Radomski będzie prezentował się na wiosnę, może potrzebował czasu by przywyknąć do naszej ligowej młócki? Saidi jak widać przychodząc z zachodu też jakoś się specjalnie nie zaaklimatyzował.
Nie rozgrzeszam go za to co było, a jak było to wszyscy wiemy. Ale jakoś tak na nowy rok wzięło mnie na dawanie ostatnich szans :) Radomski w formie to może być naprawdę duże wzmocnienie w walce o utrzymanie.
huj nie kapitna i tyle.
niech wypierdala stąd.
zdania są podzielone..
Bóg wybacza - Cracovia nigdy:)
A kto to jest Radomski?
A.Radomski,to d..a wołowa.
A kto to jest Wołow?
11 dni później
Radomski nie dojedzie do Jarocina
W sobotnim sparingu z Kolejarzem Stróże i w kadrze Cracovii, która w poniedziałek wyjechała na tygodniowe zgrupowanie do Jarocina zabrakło kapitana zespołu 33-letniego Arkadiusza Radomskiego.
- Arkadiusz Radomski jest przeziębiony. W trosce o zdrowie zawodnika, po konsultacji ze sztabem medycznym postanowiono pozostawić go w Krakowie. Nie przewiduje się, aby dołączył do drużyny w trakcie zgrupowania w Jarocinie - wyjaśnił dla Terazpasy.pl rzecznik prasowy klubu Przemysław Urbański .
Crac
Może czas już zakonczyć kariere Arku!!!!!?
ostatnio go broniłem ale coraz bardziej Arkadiusz gra w h.u.j.a a nie w piłke!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)