To że Radomski jest słaby nie jest jego winą. Po prostu taki jest. Winien jest Rząsa i Ula, że kupili kota w worku. Teraz trzeba sposobu, aby się go pozbyć.
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Ja myślę, że prędzej trzeba sposobu, by uruchomić jego spory potencjał i żeby go nakłonić do większej pracy i odpowiedzialności na boisku. Jest to znacznie lepsze rozwiązanie niż pozbywanie się go, bo jeśli odejdzie to w temacie "defensywny pomocnik" będziemy w ciemnej dupie...
On ma prawie 34 lata. Tu nie szukać potencjału, tu ratować resztki piłkarza jakie w nim jeszcze zostały!
Inna sprawa, że w jego przypadku nie o umiejętności, a ambicję i waleczność chodzi. Jestem o tym głęboko przekonany.
Coś mi się wydaje że od momentu jak się zorientował że to że jest kapitanem oznacza że się mu daruje a nie wymaga się od niego zaczął grać totalną kaszanę. Zauważcie że w mecz jest zazwyczaj średnią tego jak grał Radomski gdy grał naprawdę przyzwoity mecz przegrywaliśmy pechowo a gdy grał dno przegrywaliśmy mecz za meczem i to zasłużenie. Czy słabe występy naszych grojków to wina atmosfery w szatni??
4 dni później
A może by go w Bruk-becie chcieli??
Kończ waść wstydu oszczędź !!!
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kończ waść wstydu oszczędź !!!
Popieram.
NIe popieram!
Co was ugryzło? Chodzi o 82 minutę? Zrobił to moim zdaniem specjalnie, bo były gwizdy, że idą podania do tyłu. Tymczasem moim zdaniem - kibice nie są od ustalania taktyki i to właśnie chciał pokazać Radomski: nie podoba się? to wejdźcie i zagrajcie lepiej!
Oprócz tej jednej sytuacji, powtarzam, moim zdaniem specjalnie zaaranżowanej, chłop grał bez zarzutu.
Proponuję: nie siać fermentu. Komu to służy? Zwłaszcza po wygranym meczu, poprawnej grze, zwyżkującej formie zawodników i rosnącym morale zespołu?
docent Napisał(a):
> Co was ugryzło? Chodzi o 82 minutę? Zrobił to
> moim zdaniem specjalnie, bo były gwizdy, że idą
> podania do tyłu. Tymczasem moim zdaniem - kibice
> nie są od ustalania taktyki i to właśnie
> chciał pokazać Radomski: nie podoba się? to
> wejdźcie i zagrajcie lepiej!
> Oprócz tej jednej sytuacji, powtarzam, moim
> zdaniem specjalnie zaaranżowanej, chłop grał
> bez zarzutu.
> Proponuję: nie siać fermentu. Komu to służy?
> Zwłaszcza po wygranym meczu, poprawnej grze,
> zwyżkującej formie zawodników i rosnącym
> morale zespołu?
Ja akurat dzisiaj nie gardłuję, ale proszę nie dorabiaj ideologii na siłę do zagrań kapitana.
Ja nie siedzę w jego głowie, ale powtarzam: jedna jedyna spieprzona akcja - w dodatku mógł spokojnie pobiec za tą piłką, dogoniłby ją truchtem - stąd moje wnioski.
Totalnie nie zgadzam się z oceną, ze grał słabo. No ale na tym forum - poza mną - są sami eksperci:)
Eksperci którzy dobrze piłki kopnąć nie umią i nie mają pojęcia o piłce. Wydaje im się ze są najmądrzejsi a tak naprawde to nic nie wiedzą .
nie grał źle ale.....kibice Pasów muszą mieć takiego "Jelenia" do strzelania :)
1. Cabaj
2. Wasiluk
3. Bania
4. Ankowski
teraz jest Radomski :)
Z wyjątkiem strzału na własną bramkę było ok.
ian thorpe Napisał(a):
> nie grał źle ale.....kibice Pasów muszą mieć
> takiego "Jelenia" do strzelania :)
> 1. Cabaj
> 2. Wasiluk
> 3. Bania
> 4. Ankowski
> teraz jest Radomski :)
No właśnie, to samo sobie pomyślałem jak słyszałem dzisiejsze gwizdy.
Tak tyle,że ten jeleń gra bardzo słabo !
Podanie w kierunku bramki było fatalne, ale po powtórce w Tv nie jestem pewien, czy szło w światło bramki. Ktoś z młyna albo z A to dobrze widział?
W tym cały problem!
Jesteśmy specyficznym rodzajem kibiców! Zawsze i wszędzie musimy szukać "dziury w całym"!W dzisiejszym podkreślę WYGRANYM meczu, Radomski grał naprawdę dobrze!
Radomski jest defensywnym pomocnikiem, a nie tym co kreuje grę! Ma głównie rozbijać ataki przeciwnika! Kibic siedząc sobie wygodnie na trybunie, ma świetny przegląd tego co się dzieje na płycie boiska! Zawodnik ma zupełnie inną perspektywę! czasami musi podjąć decyzję w przysłowiowym ułamku sekundy! Strata piłki w środkowym sektorze boiska , niesie ryzyko utraty bramki, dlatego lepiej czasami wycofać piłkę do obrony! Kto grał w piłkę ten "kuma", kto nie grał, nie zrozumie i gwiżdże!
Problem w tym, że co poniektórym choćby dupę miodem posmarować to i tak będą niezadowoleni!
Ten "typ kibica" tak ma!
:)
ian thorpe Napisał(a):
> nie grał źle ale.....kibice Pasów muszą mieć
> takiego "Jelenia" do strzelania :)
> 1. Cabaj
> 2. Wasiluk
> 3. Bania
> 4. Ankowski
> teraz jest Radomski :)
No jeszcze Matusiak był na celowniku przez chwilę. Generalnie celna uwaga. Pewien znikomy ale hałasliwy na trybunach procent naszych kibiców nie jest zadowolony z wyjścia na mecz jak "se kogoś nie objedzie";)
Radomski w..........j jak najdalej bo widać że ci się nie chce.Jak tak grają piłkarze w Holandii to ja dzienks!!!Jak on się tam uchował,on kompletnie nie czyta gry?Chyba cały czas jarał z trenerem bo innego wyjścia nie widzę:D
A już szczytem jest to że nosi opaskę kapitańską!!!
WON!!!!
Mogę mu to w ryj krzyknąć na każdym jednym meczu!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)