Jest zapowiadany pierwszy transfer już oficjalnie:)
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7028&x=0
Mamy w składzie doświadczonego , ogranego w dużo lepszej od Polskiej lidze prawdziwego zawodowca z doświadczeniem w reprezentacji.
Witamy! Wielu sukcesów w Pasach! Zawsze pamiętaj ,że najważniejsza jest "Święta Wojna".
-
-
Arkadiusz Radomski -witamy w CRACOVII
Witaj Arkadiuszu :) Powodzenia w Cracovii . Zyczę ci dużo asyst ,bramek , i dobrej gry w defensywie .
I żebyś był prawdziwym dowódcą na boisku :)
Witamy i powodzenia ! :)
Witamy i powodzenia PASIASTA koszulka zobowiązuje!!!
Witamy na emeryturze w Polsce :)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witamy na emeryturze w Polsce :)
Jakoś dziwnie jestem spokojny ,że to będzie jak nie najlepszy to jeden z kilku najlepszych defensywnych pomocników ekstraklasy.
Wreszcie prawdziwy lider z charakterem. Witaj w Cracovii!
ian thorpe Napisał(a):
> Witamy na emeryturze w Polsce :)
33 lata i piłkarska emerytura....Postrzeganie piłki pozostawiłeś Iani-e chyba na początku lat 80-tych, czasy się zmieniły w ostatnim 30-to leciu :)
A tak w temacie POWODZENIA ARKU !!!!
A koszulki dalej takie kiepściutkie będą?
Panie Arkadiusz w naszych barwach rozegrasz Pan najwięcej(najprawdopodobniej) spotkań w rodzimej ekstraklasie, no żeby to nie było tak na odwal się tylko ma być elegancko.
Witam i życzę bardzo dobrej gry i zwycięskiej bramki w derbach:) !
Witam! Życzę sukcesów z Cracovią! Mam nadzieję że nie doczekam się tematu "Arkadiusz Radomski musi odejść" :D
Witam i życzę powodzenia w Pasach!:)
Khalid Napisał(a):
> Jakoś dziwnie jestem spokojny ,że to będzie jak
> nie najlepszy to jeden z kilku najlepszych
> defensywnych pomocników ekstraklasy.
o to to właśnie :).. powiem, że zwyczajnie nie cieszyłem się z żadnego transferu tak jak z tego.. sam jestem przeciwko sprowadzaniu starszych graczy, ale są wyjątki.. to jest właśnie taki wyjątek i jestem pewien, że to jest realne wzmocnienie..
powodzenia Arek..
Witaj Arku, dużo się od Ciebie oczekuje :)
Witaj Arek i pamiętaj! Koszulka w Pasy zobowiązuje!
tylko zeby to nie byl kolejny gosc ktory przyszedl na emeryture
duze elo
Powodzenia w Cracovii :)
W Cracovii nie było nikogo takiego od czasów Węgrzyna. Moim zdniem jeden z najlepszych transferów ostatnich lat. O spełnienie pokładanych w A. Radomskim nadziei jestem spokojny. Metryka nie gra. Witaj i powodzenia!
Zajebiste wzmocnienie opinia po pierwszym treningu!!!
Witamy w Cracovii, ogromne oczekiwania ale mam nadzieje, że nie pochopnie liczymy, iż zostaniesz liderem środka pola i w niejednym spotkaniu poprowadzisz nas do zwycięstw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)