J.Kaczyński(JKM)
-
-
Prawybory Prezydenckie Forumowiczów Cracovii 2010 - II tura
JKM/Kaczyński
J. Kaczynski (J. Kaczynski)
Kaczynski jak JKM nakazał hehe
Kaszynski ( Jurek )
J. Kaczyński
Jarosław Kaczyński(Janusz Korwin-Mikke)
Komorowski
Komorowski
majac do wyboru Kaczynski vs antyKaczynski (czytaj Komorowski) wybieram tego pierwszego.
PS. zakladajac (nie daj Boze) ze monopol na wladze obejmie PO to ci goscie automatycznie nie maja o czym mowic na forum publicznym. sukcesami raczej nie beda mieli sie jakimi pochwalic no i straca pierszy temat jaki to PiS na czele z Kaczka jest beznadziejny.
Kaczyński (JKM)
dzisiaj idziemy do urn a więc należało by podliczyć głosy forumowiczów Cracovii
oto wyniki głosowania:
1. Jarosław Kaczyńki 63 głosy, czyli 69 %
2. Bronisław Komorowski 28 głosów, czyli 31%
frekwencja była niższa niż w I turze (I tura = 121 osób, II tura = 91)
jak się komuś chce może sprawdzić obliczenia czy się gdzieś nie rypłem
jestem co prawda tylko po jednym pifku ale jest już późno a oczywiście mimo próźb były inne wpisy nie dotyczące tematu co utrudniało liczenie ;)
Komorowski
Nasi przyjaciele z Poznania się zhańbili wręczając szalik Kolejorza Komormanowi!
StaryPasiak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasi przyjaciele z Poznania się zhańbili
> wręczając szalik Kolejorza Komormanowi!
Głupszy jesteś niż ustawa przewiduje...
Jeżeli nie chcesz żeby przyszła pierwsza dama srała do kuwety idź na wybory...
zastanawiam się czy to celowe czy też wpadka łżeszmaty... zdjęcie zrobione jednemu z artykułów piątkowej łże szmaty:
[img]http://i45.tinypic.com/fdc00n.jpg[/img]
naitsyrk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> StaryPasiak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nasi przyjaciele z Poznania się zhańbili
> > wręczając szalik Kolejorza Komormanowi!
>
>
> [b]Głupszy jesteś niż ustawa przewiduje...[/b]
>
A parę linijek niżej
>
> [b]Jeżeli nie chcesz żeby przyszła pierwsza dama
> srała do kuwety idź na wybory...[/b]
Komentarz zbędny .
W I turze JKM, teraz Komorowski.... - sorki Korwin...
Nie wiem z jakiej okazji wręczono szalik Kolejorza Komorowskiemu i kto za tym stoi (klub, stowarzyszenie kibiców, jakaś akcja kilku kibiców?), ale jeżeli to było w czasie kampanii, to bardzo niefortunna rzecz. Bez przesady z jakąś tam hańbą, ale po prostu niestosowne. Jeszcze bardziej niestosowne np. było udzielenie poparcia Kaczyńskiemu przez Towarzystwo Olimpijczyków Polskich. To idiotyzm, aby olompijczycy angażowali się w takie sprawy. Jeżeli chodzi o wybory, to największym sukcesem jest to, że już są za nami. Gdyby takie wybory były ze dwa razy w roku to chyba byśmy się pozagryzali. Tradycyjnie ktoś jest zadowolony, inny nie, ale tak to jest. Wybranego Prezydenta musimu uszanować wszyscy i do następnych wyborów tyle w temacie ode mnie.
[quote=Mentny]
Wybranego Prezydenta musimu uszanować wszyscy i do następnych wyborów tyle w temacie ode mnie.
[/quote]
Nic nie musimy!
Musimy, bo takie są prawa demokracji.
Nie głosowałem na Komorowskiego, ale od dziś zgodnie z prawami demokracji to [b]nasz[/b] prezydent.
Kto uważa, że powinno być inaczej niech spojrzy na kilka krajów gdzie zasad demokracji się nie szanuje (Białoruś, Afryka) lub nie rozumie (Afganistan).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)