Klich, Saidi i Surovy rozklepali by to całe NEC :). Defensywa dziurawa i wolna.
-
-
Sparingi przed sezonem - Mistrz Algierii, MC Alger piątek Dankowice 17
Przynajmniej wiadomo że nie ma co sie spodziwać cudów.
Po pierwszej połowie padaka, nie da się tego inaczej opisać. Nic się nie zmieniło moje zdanie co do Wasiluka- drewno nie z tej ziemi. Ślusar sporo głupich strat. Najlepszy na razie Plastik
Jeszcze sie mecz nie skończył a niektórzy już beczą. :/ TO TYLKO SPARINGI(ja już widze poprawe w grze)
Ślusar strasznie wolny. Janus Pawlusiński na +
Krótkie wnioski po pierwszej połowie.
Najważniejszy: nadal klarownie widać to, na co "chorujemy" od kilku lat, czyli brak obrony.
Nasza lewa strona (Kosanovic + Sacha) gra dramatycznie słabo a Wasiluk robi wszystko, abym nie zmienił zdania na jego temat (drewniak, który z niewiadomego dla mnie powodu gra w ekstraklasie). Jedyne, co mi przychodzi do głowy, że nadal go widzę w Cracovii to (jeśli dobrze pamiętam) owe 800 TPLN wydane na jego transfer, które jakoś trzeba choćby w części odebrać. Więc musi grać, bo może komuś typu Majewski się spodoba i ten ktoś go kupi...?
Pomoc - pomimo 5 graczy w formacji - daje się bardzo łatwo robić NEC-owi.
Ataku w sumie nie ma, ale to pewnie dlatego, że gramy moim "ulubionym" 1-4-5-1, które wg mojej skromnej oceny jest systemem, w którym gra się brzydko i nieefektownie.
jeszcze przed rozgrywkami pasowaloby sciagnac DOSWIADCZONEGO obronce w miejsce Wasiluka. niech sie chlopak ogrywa w ME.
Tylko sparingi były dwa tygodnie temu, teraz zostały dwa tygodnie do ligi.
pierwsza połowa meczu to tragedia dwa strzały na bramkę w 26min z wolnego Goliński pół metra nad bramka i w 37 min Ślusarski Panu Bogu w okienko.
Kosanowić na lewej obronie dla mnie dno,wolny nie poradny
Bardzo ładnie za to z prawej strony obrony Janus
czekamy na druga połowę i Saidiego
Co do Ślusara to nie przesadzajmy. Jest sam tam z przodu i g.... może zrobić
jak mamy przeprowadzac akcje w ataku jezeli rozgrywajacy (Golinski) nie przekracza lini srodkowej boiska.
Sacha tragedia zero opanowania pilki i strasznie glupie straty. Kosa to samo gosc nie nadaje sie na bok obrony, bambusek robi z nim co tylko chce.
zobaczymy czy jakies zmiany beda w 2 polowie
Jak już jakimś cudem znajdziemy się z piłką od ich bramką to nie do kogo zagrać tak jak w poprzedniej rundzie, ale z tyłu ciut lepiej.
Ciezko to widze. Nie mamy skrzydeł. Co pilka dojdzie do Plastika to schodzi On do srodka, Sacha znowu traci wszystko
bedzie dobrze, Ulatowski juz cos rozkmini na II polowke i Cracovia wygra 2-1 ;)
cały czas do tyłu;/
wszedl Klich ;)
edit:
jest i Saidi ;D
Mamy debiut:D moze cos pojdzie do przodu
Muszę przyznać, że Saidi w koszulce Cracovii wygląda oryginalnie:D jakoś tak niestandardowo
Pierwsza akcja i prosze:)
Ale jest jedna rzecz która mnie wpier.ala! KOSZULKI!!!!!!!!!!!!!
Dudzic w koszulce Kaliciaka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)