BARTACID napisal :o której jest bus do Wieliczki z pod Cracovii jutro rano po 8?
no po 8 jedzie jeden na bank
-
-
Pasiaści bracia: Atletico Madryt
Rmszar sytuacja chyba wymyka się spod kontroli. TomekFCL, brat Katarzyny wydzwania po dobrych chłopakach z Cracovii i wypytuje kim jestem, co robię, jakim mam znajomych itd. , jak mam to rozumieć ?? czy on sprawdza czy będę dobrym kandydatem na męża dla Kasi ??
Ależ czy Ty narzekasz na brak powodzenia?
Co Cię spotykam "po cywilnemu" (czyli nie z Pasiackiej okazji) to zawsze w wianuszku pięknych dziewcząt :)
a już podryw na parasol na mszy żałobnej uważam za Mistrzostwo świata :)
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rmszar sytuacja chyba wymyka się spod kontroli.
> TomekFCL, brat Katarzyny wydzwania po dobrych
> chłopakach z Cracovii i wypytuje kim jestem, co
> robię, jakim mam znajomych itd. , jak mam to
> rozumieć ?? czy on sprawdza czy będę dobrym
> kandydatem na męża dla Kasi ??
Ja chyba juz wolalbym takie "sprawdzanie" niz Jego PW do mnie przesaczone "poezja pieknej polszczyzny"..
Tomek ciężki typ mówicie? :D
- ano.....
Wrzo proszę pisać o moim przyszłym szwagrze z większą pokorą .
Karvin jedna z tych dziewczyn którą widziałeś przy Krowoderskiej ma strasznie francowaty charakter, omijam ją szerokim łukiem .
Przy parasolu na samym końcu dałem strasznie du.., wręcz podręcznikowy przykład jak zepsuć świetnie rozpoczęty podryw.
Ja myślę, że Tomek chce sprawdzić, czy naprawdę jesteś dobrym kandydatem na szwagra, bo przecież nie inaczej.
Gdyby było inaczej, to by podszedł na meczu, prawda? Nie sprawdzałby chyba, czy jak wystartuje do Ciebie, to nie okaże się, że będą dlań jakieś niemiłe konsekwencje.
Wracając zaś do spraw dorosłych- powiem Wam, że nie ma to jak podryw na dzieciaka. Choć na parasol to interesujący sposób. Możesz przybliżyć?
Opowiem Ci na jakimś wyjeździe tylko mi przypomnij .
Na dzieciaka ? O cholera , nie mam, pożycz, że Rmszar jednego ;), nie bądź skąpy ;)
Karvin Napisał(a):
> a już podryw na parasol na mszy żałobnej
> uważam za Mistrzostwo świata :)
Jako naoczny świadek potwierdzam. Choć skrewił na koniec, ale z drugiej strony to bardzo dobrze. Dzieki temu na piwku po mszy wpadliśmy na Pomysł Tysiąclecia, zresztą zrealizowany. Historia jednak o tym głucho milczy.
Fajny temat, szkoda że podupadł.
[quote=A.W.B.]
Na dzieciaka ? O cholera , nie mam, pożycz, że Rmszar jednego winking smiley, nie bądź skąpy winking smiley
[/quote]
Taaaaaa... typowe. Człowiek się namęczy przy robieniu, urobi przy wychowaniu, od ust sobie odbiera, po nocach nie śpi, a jak już syn nadaje się do podrywu, mając sercołamiący uśmiech i udarozchylające spojrzenie [ wiadomo, po tatusiu :D ], to zaraz: "pożycz, pożycz".
Sam se zrób. ;)
rmszar......zawsze najpierw są koszty a potem przychody. Pożyczaj odpłatnie !!! Mój najmłodszy chodzi za najwyższe stawki w Krakowie.
8 dni później
Czołem chłopaki !
Może któryś z was wie czy Kasia jedzie na Legię ? Jeżeli tak to sobie usiądę przy niej w autokarze i jak klasyczny gentlemen ustąpię jej miejsca przy oknie aby podziwiała piękne krajobrazy województwa Świętokrzyskiego i wsi mazowieckiej.
A jakby Rmszar jechał swoim fajnym autem i by nas zabrał na tylnie siedzenie to już byłby prawdziwy luksus, wtedy jej brat co tam o mnie wypytuje wśród dobrych chłopaków na pewno by dał zgodę na ślub .
PS. Masz priva w sprawie auta i Legii : ) .
A.W.B. Napisał(a):
> Czołem chłopaki !
> Może któryś z was wie czy Kasia jedzie na
> Legię ? Jeżeli tak to sobie usiądę przy niej w
> autokarze i jak klasyczny gentlemen ustąpię jej
> miejsca przy oknie aby podziwiała piękne
> krajobrazy województwa Świętokrzyskiego i wsi
> mazowieckiej.
O przepraszam, zawsze biorę miejsce przy oknie ;]
7 dni później
Potrzebuję znaleźć drużyny, które tak jak Cracovia grają w pasiastych koszulkach (biało-czerwonych oczywiście).
Potrzebne mi to jest do pewnej lokalnej inicjatywy ;)
Jak na razie mam:
Sunderland, Stoke, Southampton, Sheffield United, Atletico Madryt, Athletic Bilbao...
coś słabo szukasz http://www.wikipasy.pl/Dru%C5%BCyny_o_bli%C5%BAniaczych_barwach
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)