Marek Jurek
-
-
Prawybory Prezydenckie Forumowiczów Cracovii 2010 - I tura
Druga tura kontrkandydat Kaczyńskiego
Wole Jarka z kotem niż bronka z palikotem!!!
Korwin-Mikke
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo osób mówi że będzie głosowało na KM a w sondażach w mediach prawie go nie ma więc ciekawi mnie jak to bedzie naprawde......
Komorowski (niestety)
Kaczyński
Jarosław Kaczynski w obu turach
Olechowski!
JKM
Janusz Korwin-Mikke
Jarosław Kaczyński
JarosłAW Kaczyński;)
Jaroslaw Kaczynski.
Głos oddam zdecydowanie na Janusza K-M. pomimo tego ,że wybory i tak wygra Kaczyński, wiekszość osób z którymi rozmawiam na ten temat stawiają na Kaczyńskiego argumentując tą decyzje słowami "wybiore mniejsze zło" tak jak ktoś tu wcześniej pisał.. Ciężko teraz będzie dorównać komukolwiek naszemu byłemu prezydentowi Olkowi Kwaśniewskiemu..
Janusz Korwin Mikke
JKM na 100 %
dzisiaj wybory a zatem naszą zabawę w prawybory można już zakończyć
oto wyniki głosowania:
1. JKM - 56 głosów (46%)
2. Kaczyński - 32 (26%)
3. Komorowski - 14 (12%)
4. Marek Jurek - 8 (7%)
5. Napieralski - 5 (4%)
6. Olechowski - 4 (3%)
7. Lepper i Pawlak po 1 głosie (1%)
jak można łatwo zauważyć, pomimo miażdżącej przewagi JKM nad pozostałymi konkurentami nawet u nas potrzebna była by II tura
mam nadzieję że nie pomyliłem się w liczeniu głosów i że podaniem wyników tej naszej zabawy nie łamię ciszy wyborczej :)
To jedziemy z drugą turą?
Z dwojga złego: Komorowski
Proponuję poczekać i zobaczyć jak Bronek z Jarkiem będę przyciągali elektorat czerwonego Grześka a później zdecydować .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)