Potter ja nigdzie nie napisalem ze on byl wolnym zawodnikiem. Wiem ze czekano na jego powrót a dopiero później się okazało ze jednak ma kontrakt. to nie ulega wątpliwości ale fakt, że uciekł jest bezsprzeczny
-
-
Transfery - wątek kolejny (prywatne pogaduchy będą usuwane)
Do bojuuuu!!!!
Nazir :)))
Giza nie jest napastnikiem,
Baniowego bardzo lubiłem ale przyznaj rację że nie był to zawodnik klasy Matusiaka :)
Witia i Dudzic może mają więcej goli ale przez ile rund ..... nie są na dzień dzisiejszy lepsi od Matusiaka bez formy :), Witia był w jednym meczu z Lechem :)
Czyli Matusiak jest jednym z lepszych naszych napadziorów :)))) Oczywiście Po Ślusarskim jest na razie wielllka przepaść, obawiam się że szybko to nie zmieni....:(
To oczywiście moje zdanie - jestem daleki od kłutni:)
Ps. Żeby ktoś nie pomyślał że ja tutaj bronię RadoMatu to powiem że moim zdaniem na sympatię ze strony Pasiastych Kibiców będzie musiał jeszcze długo pracować...... bardzo mnie denerwowały niepoprawne politycznie wypowiedzi o tym jak to się gra bez kibiców itp (choć racji mu nie można odmówić).
Ale wszystko się zmieni już w piątek mam nadzieję że o 21:45 będziemy już mieli takie samo zdanie:)
pozdro.
dokładnie Wszyyyyyscyy yna mecz;p
A Ci co nie mogą to jak mają oglądnąć mecz na necie ,da się?(PROSZĘ MI NAPISAĆ)
Da Sie na SopCast :) ewentualnie knajpa:d z tv:) albo w domu:) ale wole na ZYWO;)
DZIĘKI !!! TYLKO PASY!!!
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Według informacji z "kół rządzących" Olimpii
> Balti - Owsjannikow blisko przejścia do Cracovii
Na ich oficjalnej znalazłem tylko info z 14 Lutego o wyjeździe na zgrupowanie, skąd info ?
Po jesiennych zapowiedziach spodziewałem się trochę solidniejszych wzmocnień składu, ale w sumie w naszych realiach (menedzerowie, zawyżone ceny za zawodników, wysokie żądania piłkarzy) ciężko sprowadzić dobrego zawodnika. Nie da się oceniać naszych nowych nabytków na podstawie prasy itd. nie widząc ich w akcji, ale nie sądzę by Kaliciak i Łuczak od razu wskoczyli do pierwszego składu, a takie wzmocnienia były nam właśnie potrzebne. Potrzebowaliśmy zawodników którzy od razu wskoczą do wyjściowej jedenastki. Jedynym takim graczem zdaje się być Suvorov, ale co z niego będzie to zobaczymy. Brakło mi transferów do obrony, nawet nie byli tacy gracze testowani, a koniecznością jest sprowadzenie bocznych obrońców i jakiegoś jednego klasowego środkowego. No ale mamy to co mamy i wierzę że z obecnym składem szybko zapewnimy sobie utrzymanie.
jakieś osóby pytały wiceprezesa i w każdej odpowiedzi podkreśla że rozmowy się nie skończyły jeszcze, a w ostatnim pytaniu odpowiedział, jeśli się nie mylę, że Owsjannikow nie zagra w spotkaniu z Sheriffem Tiraspol ze względu na rozmowy z Cracovią.
Chciałem wkleić to pytanie ale chyba forum nie przyjmuje cyrylicy. W kazdym razie to może jeszcze nie być koniec okienka dla nas.
Oby bo wg mnie napastnika nam potrzeba jak rybie wody;)
Oczywiscie bramkostrzelnego napadalca;)
Oby, i oby było to wypożyczenie pół roczne bo Ovsiannicov może okazać się sporym wzmocnieniem nasze jakże ubogiego ostatnio ataku ale może też okazać się niewypałem i wtedy można mu w lecie podziękować i na spokojnie poszukać kogoś innego.
Wczoraj Istrati potwierdził to samo. Rozmowy trwają. (lub trwały :) )
Oby ten transfer doszedł do skutku, bo przytrafić się może jakaś kontuzja, tudzież pauza kartkowa i okaże się, że nie ma kim grać. Vide: Golina!
Wiecie cos moze co jest z Golinskim?? Bez niego to by byla katastrofa.
Goliński jest kontuzjowany i nie wystąpi w meczu z Legią
[b]Karol Kostrubała[/b] nie będzie reprezentował barw Cracovii w rundzie wiosennej. 22-letni zawodnik został wypożyczony na pół roku do [b]Dolcanu Ząbki.[/b]
Źródło: MKS Cracovia SSA
świetna wiadomość
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> świetna wiadomość
Jest jeszcze lepsza, jeśli weźmie się pod uwagę, że trenerem Dolcanu jest Radosław Mroczkowski :)
Wiecie cos moze o Ovsiannicovie???
Podobno wszyscy byli zdrowi?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)