Czarne i tylko czarne!!!!!
-
-
Powrót do tradycji?
Zdecydowanie czarne prezentują się najlepiej
fajne były by te "interowskie" co ktoś kiedyś wrzucił...
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mówię :
> Jedynym powrotem do tradycji będzie ubranie
> zawodników w koszulki
> PASIASTE - również rękawy.
> Reszta nie ma żadnego znaczenia.
> Ponieważ winniśmy się powołać na zapisy że
> załozyciel PZPN - KS CRACOVIA- zawsze gra w
> strojach - PASY- Biało-Czerwone.
> I Cracovia nie ma innej tradycji. żaden czarne,
> żadne błekitne.
potwierdzam i w 100% sie zgadzam !!!
nie widze innego rozwiazania....
Pasiaste błękitno-czarne to optymalne rozwiązanie.
[img]http://i46.tinypic.com/1zvpf6c.png[/img]
Te "Interowskie" też mi najbardziej przypadły do gustu.
post 3lvisa jest tak sugestywny z tym obrazkiem, że zdecydowana większość poprze ten właśnie wzór ;) . Ja się przyłączam. Pasy to Pasy i niezależnie czy w rezerwowych czy w biało-czerwonych powinny być wyeksponowane. To ma sens
Interowskie najlepsze ;)
Pole do popisu dla STC.
W projekcie nowych koszulek tylko zmienić kolory i już mamy bardzo dobre rezerwowe pasiaki.
Chyba nie wszyscy tu pamiętają błękitne stroje :/, a z tobą Kruszyna to ja sobie porozmawiam :]
to może sobie od razu założycie Inter Kraków panowie!!!!
Szanujcie kurna naszą tradycje i nasze barwy.
luuuudzie, no nie osłabiajcie mnie z tymi interowskimi koszulkami. Cracovia to przywiązanie do tradycji, a tu co poniektórzy wyskakują z czymś, co nie ma nic wspólnego z naszą historią... dobrze chociaż, że nie proponujecie pasów czerwono-żółtych...
Co barwy Interu maja wspólnego z barwami Cracovii?
To ma być koszulka wyjazdowa... a co ma wspólnego z Cracovią? a no ma, po pierwsze Cracovia to PASY a po drugie tradycyjne stroje wyjazdowe były błękitne wiec dlaczego tego nie połączyć? Jak dla mnie ten projekt jest rewelacyjny i wygląda na pewno dużo lepiej niż obecne czarne koszulki
Ja proponuje pasy czarno-czarne... :D
ehe! już widze ten 'inter' w produkcji redboxa........ napalimy sie na zajebiste koszulki a dostaniemy inter + bolerko gratis.
obecne czarne są niezłe, zmiany na lepsze przy tej "firmie" to stąpani8e po cienkim lodzie
ps. widze ze nie tylko u nas moda na p.ierdolenie koszulek....jak patzre na naszych orłów to widzę na boisku jedenastu kapitanów.
No właśnie chodzi o to, że przy obecnej "firmie" i ich wyczynach z projektem tradycyjnego pasiaka szkoda dyskusji na ten temat.
błękitne, już są jedne czarne koszule i wystarczy
Panowie, tak gwoli przypomnienia Cracovia, jako kolor strojów rezerwowych ( tak, to się dawniej nazywało) miała kolor błękitny ( jasny).
Śp. dr Janusz Kukulski, który był strażnikiem tradycji Cracovii napisał wiele artykułów na ten temat broniąc zarówno barw biało- czerwonych, jako podstawowych i barw błękitnych, jako barw rezerwowych.
Kolor biało-czerwony związany jest z polskością klubu, a kolor błekitny z kolorem miasta z którego pochodzi.
Koledzy tak broniący tradycji. Czyż te czarno-błękitne pasiaki nie nawiązują bardziej do tradycji Cracovii niż czarne, w których aktualnie gramy? I pasy są (co jest najważniejsze), i akcenty błękitu.
Zgadzamy się jednak w większości, że na razie lepiej nic w tej kwestii nie ruszać bo przy tak profesjonalnej firmie może być tylko gorzej a przykładowo błękitne koszulki mogą wyglądać jak zielone. Czarnego przynajmniej nie da się specjalnie zepsuć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)