Jakie gazety, czasopisma polecacie do czytania - chodzi głównie co tu ukrywać o tzw. piłkę kopaną. Ja sam czytam "To My Kibice!" i "Przegląd Sportowy". Kiedyś kupiłem brukowiec "FAKT" i nikomu nie polecam kierowanie się tym co wypisują na temat sportu - same bzdury. A Wy co czytacie?
[img]http://www.wikipasy.pl/images/thumb/0/0c/Grafitti-31.jpg/500px-Grafitti-31.jpg[/img]
-
-
Gazetki Kibica
Pilka nozna zdecydowanie najepsza. Futbol News jest jeszcze fajny. Maja troche inny poglad na swiat. Styl pisania podobny do Weszlo.
Ja czytam Party i Pani domu.
Ja Playboya. Jest tam czasem coś ze sportu: żagle, golf, kobiety.
Ja czytam "Detal dzisiaj"... Takie ciekawe, branzowe czasopismo. Mozna nowe polki wybrac do sklepu, albo ekspedientke...
Kurwa więcej tematów pozakładaj jeszcze.Jakość a nie ilość kolego SIR
Ja czytam "Adama" oraz "On i on".
Moze temat rozszerzyc do "Gazetki i Programy TV Kibica". Jak bylem maly w telewizji lecial doskonaly show o nazwie "Telewizyjne Technikum Rolnicze". Teraz nawet tegie glowy z TVN nie wymyslily nic lepszego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)