Zakładam ten temat bo już nie mogę wytrzymać , ten osobnik jest nie znośny , ciągle mu coś nie pasuje , nie podoba mu się nasz stadion twierdząc że jest za mały i zbyt prosty. Niezbyt pochlebnie wypowiada się na temat P.Filipiaka.Swoimi postami zabija ducha radości i optymizmu młodych kibiców. Jest wulgarny i chamski przez co irytuje innych forumowiczów.
[b]Ten człowiek nie pasuje do naszego modelu kibica tak jak nie pasował Lenczyk do Filipa.[/b]
-
-
Wywalić papasa z naszego forum !!!
Popieram
A kto to jest ten cały papas06 i gdzie można poczytać jego wpisy ??
Czy ty się sam chcesz wyd.upcz.yć z tego Forum? Jeżeli to to samo co zrobić samogwałt to nie widze problemu.
Eno jak ty tak mozesz wnioskowac o wywalenie kolegi? A milo by ci bylo jakby ktos chcial ciebie wypierdzielic?:D
chłopie nie rób z siebie nie wiadomo kogo
komu sie nie chce czytac to juz właczyl sobie opcje [u]ignoruj wpisy[/u]
....w sumie jak chcesz siebie wywalic z forum to spróbuj właczyc opcję 'ignoruj' na siebie.
temat założyła moja lepsza połowa.
To wyglada tak, najpierw piszesz jakies głupoty, pozniej ktos Ci odpisuje i Cie jebie a ty sie tym chwalisz do swojej lepszej połówki? to ciekaw macie życie,
jestem na tym forum prawie od jego samego poczatku, takich papasów jak ty to juz były setki, w koncu wam sie nudzi,rozumiecie ze wcale nie jestescie tacy zajebisci jak sie wam wydaje, i jest na chwile jest spokój
nie chwale tylko żale się
prosisz - masz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)