To są jaja.Kto teraz będzie u nas trenerem? Wieczorek....
-
-
Orest Lenczyk - dziękujemy.
Lenczyk byl jedynym magnesem dla potencjalnych kandydatow.Nie oszukujmy sie.Malo ktory pilkarz bedzie chcial do nas przyjsc bo jestesmy postrzegani jako slaby klub i tyle.
Wg mnie bardzo zla informacja. Zaluje ze Lenczyk nie poprowadzi nas w przyszlym sezonie i ze nie mogl liczyc chociazby na taki kredyt zaufania jak Majewski, ktory swoja autorska druzyne budowal niemal 3 sezony. A moze autorska druzyna Lenczyka wymagala konkretnych wzmocnien i zaprzestania polityki slodkiego pierdzenia o braku zawodnikow na ktorych warto wydawac pieniadze?
Jezeli Filipiak nie jest dogadany z klasowym trenerem, to wg mnie zwolnienie Lenczyka to idiotyczna decyzja.
Panie Orescie, dziekuje za sezon, szczegolnie za niezapomniane derby! Wszystkiego najlepszego!
Najgłupsza decyzja z możliwych (!!)
Trzeba chyba będzie w końcu zrobić porządek z tym Tele-Tubisiem z Kańczugi
Jak do k-nędzy można się pozbyć tak doświadczonego trenera jakim jest Lenczyk???
Pewnie Rząsa się też poskarżył Filipiakowi, że jego gwiazda holenderska Łuczak nie łapie się do kadry meczowej
Teraz pewnie wyczaruja jakiegos Płatka II...
A miało być tak pięknie :/
znowu walka o utrzymanie w przyszłym sezonie
A znajac życie zaraz Klich bedzie grał w TSV Monachium
Tak bedzie wyglądać współpraca polsko-niemiecka
Alem się wk...ił
panie Oreście
wielkie dzięki za :
- uratowanie ligi
- uświadomienie wielu o produkcji piłkarzy netto przez ostatnich kilka lat,
P.S. uważam, że ta decyzja to zupełna porażka klubu
Głupie to jest komentowanie decyzji nie znając jej przyczyn. Na pewno obie strony wypowiedzą się na temat podstaw tak radykalnych i nagłych ruchów.
Śmieszne wydają mi się podziękowania dla trenera za to ,ze nie spadliśmy z ligi a że grzeczność przy odejściu tego wymaga to i ja dziękuję ale nie za sukcesy sportowe ale za język HORACEGO.
Głupota naszego "zarządu" nie ma granic.. Jak można było rozwiązać umowę z jednym z najlepszych trenerów w lidze Polskiej (o ile nie z najlepszym) Teraz niech jeszcze wezmą wieczorka to spuści nas do 1 ligi już w rundzie jesiennej..
Echh... szkoda słów
Panie Oreście DZIĘKUJEMY !!!
Dla mnie szok, ale....
dla mnie Pan Lenczyk lata świetności ma za sobą i niektóre ruchy w zespole poprostu mnie osłabiały.
Ja pie*rdole ...Trener który zapewnił nam utrzymanie , został zwolonionyy , ten zarząd już poje**bało ;/... Jak Filipiak twierdzi że Wasiluk i Polczak to najlepsza para obrońców w Polsce co jest nie prawdą to zapewne Lenczyk miał odmienne zdanie na ten temat ,w takim razie sobie podziękowali za prace ... Ja na to miejsce widze tylko Urbana albo Ulatowskiego ..nie widze innej opcji ;/
a ja zgodnie z tematem dziękuję panu Orestowi za wszystko, a szczególnie za to, że po 2 meczach Płatka, w tym 2:6 z lechią byłem pewien że spadniemy jak Portsmouth z Premiership, a my nawet wygraliśmy derby. Może nie graliśmy dużo lepiej, ale mimo wszystko lepiej niż za nieudaczników na ławce trenerskiej, co skończyło się utrzymaniem w bardzo wyrównanym sezonie.
przeciwnicy Oresta mówią, że 12 miejsce
Korona miała 6 miejsce - 3 punkty przewagi nad nami, trzeba o tym pamiętać.
Dziękuję serdecznie i mam nadzieję, że Filipiak wie co robi!!!
bardzo zaskoczony jestem ...
jedyne co mi do głowy przychodzi to, że były rozbieżności na linii profesor-trener ...
p.s.
dziękuję Panie Trenerze za wszystko co Pan zrobił dla Pasów ...
i powodzenia w dalszej karierze ...
o ja pi$#@##e to na bank spadamy z ligi!!!
Orest-Najlepszy trener w Polsce!!!Co miał zrobić takim składem???
Porażka klubu na całej linii........
Panie Orescie Wielki Dziekujemy!!!!
Trenerze dziekuję za 4 punkty w dwóch najwazniejszych meczach zeszłego sezonu.
Szybko żaden trener tego nie powtórzy :(
Podziękowania za wszystko. Zwłaszcza za mecze z tamtą stroną. Od dawna nie było wśród Pasiaków takiej radości.
Nie ma się z czego cieszyć jeśli przyjdzie do nas Ulatowski. Facet według wielu bez charyzmy i szczególnego mobilizatora. Oby nie był drugim Platkiem, bo na takiego mi wygląda. Bardzo ciekawy jestem jaki był powód rozstania z Lenczykiem i kto był jego inicjatorem..
Dzięki za wszystko.
Frajerstwo zarządu.
Panie Trenerze dziękuję za wygrane derby, uratowanie ekstraklasy i nadzieję na lepsze jutro. Man nadzieję że będzie okazja by godnie Pana pożegnać.
WIELKI SZACUNEK.
No cóż,ta decyzja Filipiaka tylko dowodzi tego ze nie zna sie kompletnie na piłce.To fakt że wyniki nie były może rewelacyjne ale z taką kadrą jaką mieliśmy cięzko było zrobic cos wiecej,i niewiem który trener by zrobił więcej.Teraz znowu przyjdzie nowy trener i będzie gadka o tym że powoli budujemy nową drużyne na puchary a skonczy sie jak zwykle dramatyczną walką o utrzymanie.No bo jeśli naszym wzmocnieniem ma byc Ława i Smoliński to czego tu sie spodziewać,na następce typuje Wieczorka
Pierwszy trener od czasów Stawowego (awans) który mnie nie rozpierdalał swoją postawą.
A DERBY tego Panie Oreście nigdy nie zapomnę :)))
Dziękuję i czekam co oni kurewa wymyślili mam nadzieję że nie dostaniemy znowu jakiegoś leszcza który nas spuści z ligi...:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)