- derby 1:0
- Lechia 2:6 zdecydowanie dużo gorszy mecz niż z Ruchem
-
-
Najlepszy i najgorszy mecz CRACOVII w sezonie 2009/2010
najlepszy: legia 1-2 , derby 1-0
najgorszy: jagiellonia 0-1 , oddalismy wtedy w ogole jakis strzal? szlo sie poplakac, z ruchem mnie tak nie zalamal bo ruch jest po prostu w tym sezonie o klase lepszy
w kategorii najgorszy mecz konkurencja jest ostra. stawiam na 2-6 z Lechią
w kategorii najlepszy mecz ciężko coś wybrać, bo graliśmy pytę cały sezon. skoro już trzeba, to wybieram 0-0 z Legią.
i tak oto za najlepszy nasz mecz uznałem bezbramkowy remis, a smaczek dodatkowy taki, że najgorszy i najlepszy mecz nastąpiły jeden po drugim. rollercoaster.
Najlepszy mecz: Wygrane Derby
Najgorszy: 2:6 z Lechią.
jaskierksc. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najlepszy: wygrane derby 1-0
> Najgorszy: porażka w Gdańsku 2-6
2:6 z lechią było w sosnowcu jak byliśmy w roli gospodarza , w gdańsku wygrali z Nami 1:0
najradośniejszy mecz remis w derbach
najsmutniejszy mecz 2:6 z lechią - akurat wtedy byłem na wakacjach i już człowiek zamiast odpoczywać wk.. chodził...
piszę tylko o emocjach bo poziomemu sportowego komentować mi się nie chce - nawet w większości meczów które udało się wygrać...
Podsumowanie po 33 Oceniajacych.
Najlepszy mecz ;
1. Wisla (1;0) - 19,5 gl.
2. Legia (1;2) - 5,33 gl.
3. Lech (1;0) - 2.33 gl.
4. Wisla (1;1) - 1 gl.
4. Legia (0;0) - 1 gl.
4. Korona (3;0) - 1 gl.
4. Piast (1;0) - 1 gl.
4. Piast (3;2) - 1 gl.
5. Polonia B(2;1)- 0,5 gl.
6. GKS B (0;3) - 0.33 gl.
Najgorszy mecz ;
1. Ruch (1;4) - 16,5 gl.
2. Lechia (2;6) - 15,5 gl.
3. Jagielonia(0;1) - 1 gl.
najlepszy Lech 1-0
njgorszy Lechia 2-6
Najlepszy mecz - derby wygrane 1:0
Najgorszy mecz - z Lechią 2:6
Najlepszy: wyjazd do Bytomia
Najgorszy: Gdańsk w Sosnowcu ...
derby 1:0
lechia 2:6
Legia (1:2)
Jagiellonia (0:1)
8 dni później
Najlepszy mescz w tym sezonie to derby w Sosnowcu i zwycięstwo 1 do 0 . Ze stylu gry drużny podobały mi się mecze z Legią i Koroną w Krakowie widać było ciekawy pomysł na grę oraz wymieność pozycji miedzy zawodnikami . Najgorszy mecz to porażka z Lechią w Sosnowcu.
najlepsze mecze: 1:0 z Lechem, 1:0 z wisłą, 1:2 z ległą
najgorsze mecze: 1:4 z ruchem, 0:1 z jagą i 1:2 z Polonią Warszawa
Najlepszy z gts 0-0 i 1-0
Najgorszy z Ruchem 0-4
Najlepszy: oba mecze derbowe i 1:2 z ległą
Najgorszy: 1:4 ruch , 0:1 jaga
Najlepszy: Ze śląskiem w Sosnowcu i Derby
Najgorszy : Z lechią w Sosnowcu i z Ruchem u siebie
najlepszy sportowo chyba przegrana 1:2 Legia ale zwyciestwo z gts jest bezcenne i dlatego to najlepszy mecz sezonu a jesli chodzi o najgorsze to bezsprzecznie 2:6 z Lechia i 1:4 z Ruchem oba kompromitujace w podobny sposób
Derby 1-0
Lechia 2-6
najlepszy wygrane derby 1-0
najgorszy przegrana 1-4 z ruchem
Panowie- mozecie byc czasami bardziej dokladni i myslec o punktacji tego "plebiscytu" ???
PS
Rozumie ,ze plusjack -oddal 0,5 punktu na mecz z legia i 0,5 na mecz wygrany z wisla....
Khain - policzylem Twoj glos po 0.33p Na Slask i oba mecze Derbowe (nie sprecyzowales)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)