Swoją drogą mogliby raz na parę lat pokusić się o jakiś nowy model koszulki.
-
-
Sezon 2010/2011
Po cooooooo? Siła tradycji w profesjonalnym klubie.
To jadowity sarkazm. :/
nazwiska na naklejki przyklejane w miejscu gdzie nie ma na nie miejsca...
nie ma co... profesjonalizm jak na najlepszą drużynę hokejową w Polsce przystało ... jap :-/
Zupełnie serio mówiąc ja chętnie się złożę na koszulki dla pierwszej drużyny - żeby wyglądały jakoś sensownie
dołączę się na tyle ile będę mógł... gdyby było nas więcej to nie byłoby chyba dużego problemu z tym!
No te koszulki to totalny wstyd ! Popieram inicjatywę ufundujmy drużynie koszulki... dokładam się
Ja tez jak ktos cos fajnego zaprofektuje to sie dorzuce
Historia z koszulkami to kolejny dowód na to iż ni ma kasy na hokej, piłka pochłania calą energię a dzieją się tam jak widzicie dużo ciekawsze rzeczy niż w hokeju
Jeśli chodzi o projekt to jestem konserwtystą, ja bym tylko trochę udoskonalił obecną wersję, mim zdaniem napis Comarch jest na karku za wysoko i powinien iść tam gdzie Cracovia a Cracovia mniejszą czcionką na miejsce Comarchu, jest miejsce żeby obniżyć wtedy ten Comarch i nad nim zmieszcza się nazwiska...
Ale jak ktoś zrobi fajny nowy projekt będzie gitara tylko żeby były w pasy
dokładam też
Jeśli chodzi o koszulki ?? to powiem szczerze ze wolałbym swojego grosza dorzucić na szkolenie młodych pasiaków(bo szkolenie chyba upada coraz bardziej w Cracovii?) lub dorzucić na 6 obcokajowca(tu mowa o trzech zagranicznych i trzech o polskich korzeniach ) ,bo ponoć jest tylko pozwolenie na pięć transferów??Dla mnie to dwa wiodące tematy na ten sezon
na to i na to dam.
choćbym miał ryż z jogurtem jeść przez miesiąc! :)
REVE - z młodzieżą nie jest problem finansowy.
po pierwsze to trzeba CODZIENNYCH treningów dla chłopców od żaka wzwyż.
po drugie większego zainteresowania rodziców i klubu.
W pozostałych sprawach mamy duuuużo lepiej niż inne kluby :)
to co my jeszcze możemy zrobić? za szkolenie młodzieży naprawdę oddałbym wiele!
my możemy chuchać na tych co są.
10 dni później
Polska Liga Hokejowa: Walka o schedę po Podhalu
W regulaminie rozgrywek fazy play off pojawiła się jedna nowość. Zespoły z pozycji 1-3 po sezonie zasadniczym, kolejno, zgodnie z zajętym miejscem, będą wybierały sobie rywala spośród drużyn z lokat 5-8. Klub z 4. pozycji zagra z zespołem, którego nikt z poprzedników nie wybrał.
więcej-http://sport.interia.pl/hokej/aktualnosci/news/polska-liga-hokejowa-walka-o-schede-po-podhalu,1529181,108
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Swoją drogą mogliby raz na parę lat pokusić
> się o jakiś nowy model koszulki.
APAGE SATANAS a raczej apage JAKO-redbox
Zaraz by Ci jakieś neo-bolerko wyprodukowali;)
Koszulki sa wizualnie wyjątkowo udane więc trzymajmy się ich!
Natomiast to ,że profesjonalny Klub zrobił taki tryń z zamówieniem to kolejny kwiatuszek do ogródka pod tytułem "co ten Tabisz 7 lat w Klubie robił";)
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Polska Liga Hokejowa: Walka o schedę po Podhalu
>
> W regulaminie rozgrywek fazy play off pojawiła
> się jedna nowość. Zespoły z pozycji 1-3 po
> sezonie zasadniczym, kolejno, zgodnie z zajętym
> miejscem, będą wybierały sobie rywala spośród
> drużyn z lokat 5-8. Klub z 4. pozycji zagra z
> zespołem, którego nikt z poprzedników nie
> wybrał.
>
> więcej-http://sport.interia.pl/hokej/aktualnosci/
> news/polska-liga-hokejowa-walka-o-schede-po-podhal
> u,1529181,108
I super tak juz powinno byc dawno!!!
Internetowa Telewizja Małopolska.TV zaprasza na konferencję przed sezonem z udziałem trenera Rudolfa Rohacka. W czwartek 9 września, od godz.13:30 na [b][url=http://www.malopolskatv.pl]www.malopolskatv.pl.[/url][/b] Zapraszamy
Koledzy a jak sprawa z meczem w niedziele?? Na stronie nie ma jakichkolwiek informacji. Na stronce GKS-u informacja że o 18-tej. Ktoś potwierdzi??
Najważniejsze wątki z konferencji przedsezonowej z udziałem Rohacka i Laszkiewicza
szczegóły na:
http://kiks.tv/2010/09/hokeisci-wracaja-na-lod-startuje-nowy-sezon-ekstraligi/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)