MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 11 maja 19:00 [WIKTORIA]
Parę minut i mamy utrzymanie a Lech mistrza, jaja pańskie!!!!!
może ktoś napisać jak to padło ja pierdziele psy utrzymały nas w lidze i straciła mistrza!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utrzymanie i KOLEJARZ MISTRZEM!!!!!
cha! mówiłem, ze rzutem na taśmę, myliłem się tylko bo sądziłem, że wygramy ;]
pasyrcj. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> może ktoś napisać jak to padło ja pierdziele
> psy utrzymały nas w lidze i straciła
> mistrza!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasz nowy mistrz Jaśnie Wielmożny Pan Jop strzelił tego jakże ważnego gola. Chwała mu za to :D
Jeeeeeeeest
Cracoviaaaaaaa
Kolejorzzzzzzzzzzz
jednak jest sprawiedliwość na świecie
Jop sobie strzelil sam bramke :D hahahahahahahaha
wisla wisla SPIERDALAJ !!!
HAHAHAHAHHAHAHAHA
ARECZKA WYGRAŁA !!!
Dalej to do mnie nie dociera. To jest po prostu cud! Ojciec Święty dalej czuwa nad swoją kochaną Cracovią.
To jest niesamowite odebrać tytuł psiarni w ostatniej minucie meczu i jednocześnie zapewnić sobie utrzymanie!
CRACOVIA PANY ! ! !
My to mamy radość nie z tej ziemi...
Niesamowite, zwycieski remis!!!
Mecz w sumie wyrownany, a ze mielismy ogromne szczescie przy wrzutce Suworowa, to juz palec Bozy. Alez mi sie ulzylo:)
no i od wielu, wielu lat mamy korzystny bilans z derbow, dalismy im ugrac tylko 1 pkt.
Calej druzynie naleza sie slowa uznania za postawe i walke do ostatniej minuty!
to sa jaja , mozemy sie smiac z psow dzien w dzien!!!!! zabrlaismy im mistrza!!!!
joop dziekujemy hahahahahahahahaha
czekam na podziekowania od tych co nas chcieli spuscic rok temu!:D
i kto by wam dzisiaj pomogl w tym gdyby sie to stalo Ejj?????????
Wymarzone Derby 2 cele za jednym zamachem
i ten wywiad Klicha dla C+
bezcenne.
ze śmiechem na ustach powiedział, że to wielka satysfakcja,że to Cracovia odbiera gwardii mistrza.
Trzy cele; nasze utrzymanie, GTS bez tytułu i tytuł dla LECHA
Lech to jeszcze ma do postawienia kropkę nad "i"...A ten masz wynik dzisiaj to ma coś z cudu....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)