ja nie rozumiem czemu w skladzie znow nie ma ani jednego gracza, ktory ma porzadne uderzenie z dystansu, jak Suworow czy Pawlusinski
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 11 maja 19:00 [WIKTORIA]
Czyli Ślusarski pomoc, Ovsenicov atak?
Ja dalej nie wiem co to za kontuzje spowodowaly tak dluga nieobecnosc Mierzeja i Derbicha, bo na zadnym z ogladanych meczow nie widzialem nic powaznego. Jesli na lewej stronie w obronie zagra znowu z koniecznosci Tomus Moskala (ktorego nota bene lubie:)), to Lobodzinski go tam "rozjedzie", a gdyby na lewej pomocy zagral jeszcze Suworow, to akcje gts-ek beda tylko ta strona. Mam nadzieje, ze Lenczyk nie zrobi tego bledu i do pomocy obroncy da kogos silniejszego i walczacego.
Sadze, ze zagramy znowu najlepiej opanowanym wariantem taktycznym: "obrona Czestochowy"...
Mimo emocji bede sie w tym meczu uwaznie przygladac pracy sedziego. Mam nadzieje, ze nie tylko ja, ale przede wszystkim kompetentni ludzie z federacji. Dziwne jest jednak, ze ten wlasnie facet zostal wyznaczony do prowadzenia tego meczu. Bardzo dziwne. Czuje w tym jakis "smrod z dziurki".
alw cisnienie,dajcie Kochani jakis link do meczu,bo na n-ce tv,nie mam:( Hej,heejj..Cracoooviiaaaaa..!!!!!
http://olektv.pl/otv.php mecz tutaj jest dla tych co nie moga byc nie miejscu jak ja.
Wlasnie na tym ogladam, ale tnie jak cholera i chyba niewiele zobacze z tego meczu:(
Nie do oglądnięcia przez neta :/
ja znalazłem jeszcze dwa linki i cały czas tylko "buforuje"
a powie mi ktoś dlaczego gramy w takim mocnym składzie???
UWAGA IDZIE TUTAJ - [url=http://www.freedocast.com/forms/embedplayer.aspx?fid=530C427A31E9213F109C&ftype=stream][/url]
Przelaczylem na Iraqgoal i jest o wiele lepiej (tez link z meczykow).
Ja ogladm na tym olektv.pl i jest ok dziala plynnie
32 minuta 0-0.brawo Matusiak! Hej Pasy goooool!!!! Lech tez,remisuje,alez cisnienie:) !! jest
No, na sedziego na razie nie mozemy narzekac:)
Malo brakowalo, a Merda nabilby sobie bramke...
No my narzekać nie możemy, ale faulu raczej nie było
Pasiak_Rabka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No my narzekać nie możemy, ale faulu raczej nie
> było
Faulu nie bylo, ale czy jeden z zawodnikow ubecji nie wybiegl z za linii koncowej i wlaczyl sie do akcji?
Moze ktos zinterpretuje przepisy czy to nie jest nie dozwolone, a napewno nie znalazl sie za polem gry w wyniku akcji tylko sam sie tam udal przed wrzutka z rogu ubeskiego.
www.meczyki.pl polecam,dla tych ,ktorzy nie moga byc na suchych stawach. Jest niezle ! mecz chyba rowniez! Do boju,Cracovioo!!!!
http://iraqgoals.tv/ch2.html lekko przycina ale źle nie jest
Dokladnie:) ni chcialem podac bezposredniego linku,zeby cos nie zblokowac:) Wiecie ilu ludzi ten mecz oglada??ale jazda! Hej,Heja,Heja Cracovia!!
Lech przegrywa ,Polonia wygrywa w stosunkach 0-1.1-0 ,ciekawie..My ,dalej remisujemy 56 min.:) Hej.hejjj,Cracoooviaaa!!!!
Jeszcze 30 minut i utrzymanie pewne
30 minut co cała wieczność ...
20. Lech wyrównuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)