Moim zdaniem z naszym składem , forma drużyny, z sędzią Piaseckim mamy może kilka może kilkanascie procent szans na dobry wynik.
Ale na tym własnie polega trudne Kibicowanie Pasom. Trzeba się stawić i dopingować cały mecz!
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 11 maja 19:00 [WIKTORIA]
90minut też tak szacuje.
No nic, zatem trzeba wyciągnąć tę jedną pasiastą kulę wśród dziewięciu czerwonych i WYGRAĆ TEN MECZ! :)
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim zdaniem z naszym składem , forma drużyny,
> z sędzią Piaseckim mamy może kilka może
> kilkanascie procent szans na dobry wynik.
>
> Ale na tym własnie polega trudne Kibicowanie
> Pasom. Trzeba się stawić i dopingować cały
> mecz!
Dla mnie, wydaje sie to wszystko odwrotnie..przypominam sobie sekcje hokejowa...Stracona pozycja,kiepska prasa,jeszcze gorsza pozycja w tabeli.Dalo sie?? dalo! Tylko od glow ,mozgow to zalezy...Cracoviia goll,Cracoooviiiiaaa gooll,Cracovia gogoll ,golol ,gol....
żeby tylko kurwa jutro nie przyszło do głowy nikomu, żeby pracowników MKS-u ubrać na czarno
TYLKO ZWYCIĘSTWO !!!! WIELKI DZIEŃ !!!! I także Januszo-psy na naszych sektorach też sie pojawią ;)
BEZ WZGLĘDU NA PRZEBIEG SPOTKANIA
DOPING DLA CRACOVII PRZEZ 90 MINUT
Jesli wynik bedzie korzystny to wiadomo
ale jesli przy wyniku niekorzystnym zaczna sie jakies jazdy po tych którzy sa na placu
to bedzie to maksymalne przegiecie pyty
Pamietajcie ze jakiekolwiek zaczepki i kwasy pod kątem naszych zawodników
to zajebista frajda dla obszczymurów
Podsumowanie derbów zrobimy sobie po meczu
ale w trakcie jestesmy razem
Dementor Napisał(a):
> żeby tylko @#$%& jutro nie przyszło do głowy
> nikomu, żeby pracowników MKS-u ubrać na czarno
No to już wykrakałeś. Mi też jak żona mówi, żebym nie pił to tak jakby mi nalała ;)
Dokładnie! Jazda z dopingiem cały stadion, trzeba być na dobre i złe :)
Nasuwa sie temat frekwencji, już pomijając jutrzejsze derby bo tu musi być minimum 90% ale naprawdę ciężko mi pojąć czemu na pozostałe mecze chodzi relatywnie tak mało osób w stosunku do ilości mieszkańców/kibiców... Nie takie wioski w Ekstraklasie grają a ilością kibiców zgromadzonych na spotkaniach biją nas na głowę. Zdaję sobie jednak sprawę, że to offtopic, nie czas i miejsce o tym ale boli :/ Tym bardziej, że bywam na meczach w różnych miastach (można powiedzieć, że służbowo :P) i czasem nawet pierwszoligowy doping, frekwencja są lepsze :(
JUTRO PO ZWYCIĘSTWO !!
Tylko wygrać mecz, iść na rynek pod Adasia aż huty i sparaliżować miasto cudo dla takich chwil warto żyć :D
WIARA WALKA !
Merol Napisał(a):
> Dementor Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > żeby tylko @#$%& jutro nie przyszło do głowy
> > nikomu, żeby pracowników MKS-u ubrać na
> czarno
>
> No to już wykrakałeś. Mi też jak żona mówi,
> żebym nie pił to tak jakby mi nalała ;)
JA mam tak samo:)
popieram w 100% slowa Lenczyka odnosnie kibicow , ''vipow za frajer '' mieszajacych naszych pilkarzy z blotem , ciekawe czy w pracy jak jeden z drugim pracuje i szef mowi do niego ;'' z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.j k.u.r.w.w.o szybciej ty c.h.u.j.u j.e.b.a.n.y i czy na drugi dzien przyjdziesz z usmiechem do pracy ''
wiecej szacunku dla ludzi ktorzy nosza nasze barwy i dla ktorych jestesmy kibicami wsparciem , a nie przeciwienstwem!
patologiczne zachowanie jesli jezdzimy po swoich!
Cracovio, masz to wygrać, nie ma innej możliwości, Cracovia znów Pany, i kropka, Wisła do budy
.
Jesli ktos przychodzi na stadion i wyklina, obraza czy doluje SWOICH zawodnikow, to trzeba go z tego stadionu usunac!!! I powinno sie to stac pod presja tych blisko siedzacych i dobrze slyszacych. Jesli sie bedzie to tolerowac, to tacy niby-kibice nigdy niczego nie zrozumieja.
Watpliwosc, ktora sie oczywiscie nasuwa, to czy to nasz kibic? Po co w takim razie przyszedl? Gdybym mogl tam byc, to zaproponowalbym takiemu zwrot kosztow za bilet ze swojej kieszeni w zamian za opuszczenie stadionu.
Panowie jak ktoś tam siedzi na sektorze za ławkami i usłyszy jakieś epiteciki to spierdolcie gościa raz a dosadnie i pewnie nikt się już nie wypuści.
Do boju Cracovia!!!!!!!!!
To będzie piękny wieczór:)))))
Czuję już lekkie ciśnienie;].
Jebać każdego jak powie złe słowo na kopacza,po meczu ich rozliczymy...
Wszystkie porażki, wszystkie słabe mecze, wszystkie stracone piłki, wszyskie kiksy, wszyskie niewykorzystane okazje, wszyskie potknięcia i wszystko inne Wam wybaczę. Słabą formę na początku rundy i w trakcie i pod koniec. Wszysko zapomnę co było kiepskie. To, że po raz kolejny walczymy tylko o utrzymanie i to na własne życzenie i to, że czasem przykro było patrzeć na Waszą grę. To nieważne, to zupełnie nic. Będziecie bohaterami, idolami, Herosami. Będziecie spędzać wakacje w chwale i blasku, będziecie czekać na nowy sezon z czołem wzniesionym do nieba, będziecie Pany w Krakowie. Będzieci wspaniali.
Wygrajcie tylko te derby!!!
Proszę.
Mentny Napisał(a):
> Wszystkie porażki, wszystkie słabe mecze,
> wszystkie stracone piłki, wszyskie kiksy,
> wszyskie niewykorzystane okazje, wszyskie
> potknięcia i wszystko inne Wam wybaczę. Słabą
> formę na początku rundy i w trakcie i pod
> koniec. Wszysko zapomnę co było kiepskie. To,
> że po raz kolejny walczymy tylko o utrzymanie i
> to na własne życzenie i to, że czasem przykro
> było patrzeć na Waszą grę. To nieważne, to
> zupełnie nic. Będziecie bohaterami, idolami,
> Herosami. Będziecie spędzać wakacje w chwale i
> blasku, będziecie czekać na nowy sezon z czołem
> wzniesionym do nieba, będziecie Pany w Krakowie.
> Będzieci wspaniali.
> Wygrajcie tylko te derby!!!
> Proszę.
A to dobre :)
Radzę poczytać co się dzisiaj pisze o bohaterach jesiennych derbów.
jupiter Napisał(a):
> A to dobre :)
> Radzę poczytać co się dzisiaj pisze o
> bohaterach jesiennych derbów.
No to przecież właśnie o to chodzi. Wygrają derby to złego słowa o tym sezonie na nich nie powiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)